YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Šta radimo još osim tezgarenja... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4262)

mile nikolic 24.02.2011 22:27

svidja mi se tema pa da se i ja izjasnim-osim tezgarenja radim u auto skoli kao instruktor voznje

ardzan 24.02.2011 23:03

counterterrorism instruktor, ne salim se:)

pedjajazz 25.02.2011 03:24

Zanimljiva tema,... evo da kazem i ja ko sam i sta sam. Pored tezgarenja, svaki dan saljem na sve poznate i nepoznate televizijske stanice kratkorocne i dugorocne izvestaje vremenskih prognoza. Tj. kada cujete na bilo kojoj domacoj televiziji kakvo ce vreme biti sutra,.. taj izvestaj sam ja potpisao!!!!!
Dipl. astrofizicar metereoloske kibernetike,
ali jazzzer u dusi

milanceshow 25.02.2011 03:30

A ti si taj!!!!!!!
Da znamo koga da hvatamo za gusu!!!!!! :)

Znaci zbog tebe svake godine na vestima cujemo jednu te istu pricu!!!!!
"I ove godine je sneg iznenadio nase putare!!!!"
=))

gega 25.02.2011 05:21

**

Pedja je novi Kamenko Katic :lol:

Vremenska prognoza za ovu zimu:
;indijanci sakupljaju vece zalihe drva...bice jaka i duga zima;=))=))

xxl 25.02.2011 06:26

Fakulteti ekonomije i informatike,Cisco network cademy, a prije ratova visa vojna skola iliti akademija. Trenutno programer poslovnog softvera i lokalni muzicar za razonodu

doktor87 25.02.2011 07:54

Citat:

Originalno postovano od Jugo (Post 33859)
:mad:Nemoj da mi neko dira u koleginice! One su veoma.... profesionalne, verujte mi na recB-)

Ja sam trenutno medicinski brat...jel to znaci da sam fuksa?? :)))

Inace treca godina medicine...pa vi vidite sta cu biti...a sto se specijalizacije tice...mozda budemo kolege :)) a mozda i ne!

Trenutno radim u jednom starackom domu (nema se kinte) ali prekidam za koji dan da se malo posvetim ucenju...

Inace zavrsio nizu muzicku za kontrabas, dugo godina klavirna harmonika u KUD-u(od 1999) , zatim bas, pa sef orkestra...izmedju toga i zamenik dirigenta u jednom horu.

Trenutno sef u sopstvenom bendu, ali to je firma u razvoju (samo da ne odleti pod stecaj) hehe

Inace teski svaler i perverznjak, ali to nekako dolazi sa obe profesije! Zar ne? :)

Inace kad zena treba da bira izmedju mladjeg i starijeg ginekologa, ako je pametna birace starijeg...zasto? Pa tresu mu se ruke kad radi! =))

jurky 25.02.2011 08:18

Glazba mi je hobi a po struci sam inženjer graditeljstva.

milanceshow 25.02.2011 09:00

@doktor87
Ne sekiraj se,nisi fuksa!!!!!
Tek si treca godina!!! =))

b.o.Y.c.h. ČK 25.02.2011 09:20

Inženjer agronomije, trenutno vanredno na magisteriju, uz to i završena muzička škola.
Nemam baš nježne ruke zbog ovog seljačkog posla kojim se doma bavim, ali tu me život odnio, nadam se da će jednom biti lakše. U srcu i dalje prevladava muzika, što god bio u životu, sviranje se neće ugasiti.
U slobodno vrijeme kad ne sviram, treniram, trčim i divljam :)

pedjajazz 25.02.2011 11:13

milanceshow
Znaci zbog tebe svake godine na vestima cujemo jednu te istu pricu!!!!!
"I ove godine je sneg iznenadio nase putare!!!!"

Bas tako uvek im na vreme javim, ali ne vredi, i ovaj toplomer sto si postavio je moj patent!!!!
Imam i durocnu prognozu vremena za sledecih dvadeset godina ako vas zanima!!!

Vule 25.02.2011 14:32

Sta nam vredi ta vremenska prognoza za narednih 20 godina kad je sledece godine smak sveta :lol:

Nego...da se vratimo lagano na temu,hvala

Ja osim sviranja i pevam tako da radim ta dva posla :)

VUNIMRAV 25.02.2011 15:15

Samo sviranje i pevanje a ponekad i skuvam rucak;),ekonomija mi je 'prava" struka,ali to je bilo davno!

ardzan 25.02.2011 16:25

e ti mi trebaaaaaaaaaaasssssssss:)))) cisko i mreze i software

Vaxter 25.02.2011 17:05

Kao što neki znaju, trenutno sam ponosni vlasnik male ali kvalitetne IT firmice. :)
Muzika je trenutno samo hobi, koji sve više zapostavljam.
Link do sajta firme možete naći na dnu svake stranice foruma. ;)

zeljko_mo 25.02.2011 17:12

osim sviranja bavim se kradjama i kriminalom.. :p shala
trenutno nicim... dangubic sam pravi... previse slobodnog vremena imam nazalost... -trazim jos uvijek pravi posao- :((

milos1 25.02.2011 17:18

Pored svirke ućim školu!

matrix_mo 25.02.2011 18:35

pored svirke... a šta drugo u mojim godinama (25) nego studirat... :D
5. godina ekonomije... ako Bog da, na jesen magistrirat i onda tražit posla, tako da će glazba postat sekundarna djelatnostB-)

calevh 25.02.2011 19:57

Zavrsavam srednju saobracajnu, pa zdravlje boze sto kazu saobracajni fakultet, drumski ili avio saobracaj, ili masinstvo. A muzika samo hobi, ali sad muziku ne bih menjao ni za sta na svetu. Uzivam u tom svetu.

Malimuzicar 25.02.2011 21:29

Idem jos u skolu 8 razred Gimnazije, poslije Gimnazije ako sve bude ok imam namjeru ici na Policijsku Akademiju - Kriminalna policija ili Ucitelj Istorije ako se ne predomislim

Oasys 25.02.2011 21:43

Pored tezge koja mi je sporedna stvar u zivotu bavim se sviranjam klavira. Profesor sam klavira u muzickoj skoli, i radim kao IT serviser.

hammers 25.02.2011 21:50

Po zanimanju sam muzicki saradnik, klavijaturista sam u bendu, komponujem, radim u Privrednom sudu u odeljenje za kontrolu i naplatu taksi, plus se bavim video i audio dizajnom, pomalo i grafickim dizajnom...i jos 300 stvari me pored toga zanimaju (automobili, oruzje, kompjuteri, naucne emisije....)...i tako...:)

Dell 25.02.2011 22:07

Po zanimanju Farmaceutski tehnicar, 1. godina Informatike na PMF-u u Mostaru, sviram svatove po danu sa 4- clanom ekipom (ja harmonika, jos jedna harmonika, gitara, tamburica), imam svoj band (Solaris band) koji je malo po malo vec u opticaju sto se tezgarenja tice :)

fico 26.02.2011 04:50

Po zanimanju sam automehanicar trgovac i masinski tehnicar. Radim kao kemiski tehnicar grupovodja kod poznate firme ljekova. Muzika samo kao ljep hobi pored ostalih stvari sa kojima se pomalo zamaram.

zona 03.03.2011 18:51

Ja sam diplomirani ekonomista i zadnje 4 godine radim u jednoj spediterskoj firmi (pripremanje uvozno-izvozne dokumentacije i carinjenje robe za firme koje se time bave),a pre toga sam se prvo bavio samo muzikom i usput studiranjem,pa onda par godina u jednoj društvenoj firmi i sada u špediciji,a svirka poneka tezga kad ima i to je to.

remi311 03.03.2011 19:12

Samo sviram i zao mi je sto je danas jako tesko za nas muzicare,zarade su sve manje ,a troskovi sve veci.

hadzidinic 15.03.2011 16:49

Sviram, zavrsavam srednju muzicku u Nisu i bavim se ribolovom, iskljucivo tokom leta :)

milanmix 21.03.2011 03:21

a evo i mene pa pored svirki radim i u jednoj firmi po nazivu Elrad Serbia.
tu sam u stalnom radnom odnosu i tako...

milanche007 21.03.2011 05:44

kad ne sviram slajfujem ga po ceo dan;)trenutno zivim samo od muzike,ali razmisljam da pocnem da se bavim kamatom,jbg dolazi tesko vreme,a ne moze se samo od muzike ziveti;)

dado123 21.03.2011 08:35

evo ija da kažem par rjeći završio muzićku školu bio vozać pa trgovački putnik pa sad radim kao kontrolor tehnićke ispravnosti auta!i naravno muzika za sva vremena osim kad se žena naljuti pa kaže ima i mene hehehehe!!Trebali bi otvoriti temu stanje u braku al nemoj te dat ženama da čitaju heheheh pozzz svima!!

kufi 21.03.2011 09:00

Po struci sam saobracajni tehnicar drumskog saobracaja radio sam sve i svasta od fizikalca do viljuskarise trenutno zivim samo od tezgarenja ali i to je postalo vrlo zeznuto Pozz:(

dejong 21.03.2011 10:02

Trenutno nezaposlen. Inace dipl. Autoelektricar. Izucio jos dva zanata pored diplome a to su: Operator na CNC masinama i Stolar ( plocasti namestaj ). Bio sam moderator na jednom domacem Trackeru. Srecno ozenjen, dvoje dece cerka 8 god. sin 8 meseci.

Glorious 22.03.2011 13:24

Studiram i sviram a u slobodno vreme strvinarim od troseda do fotelje :D...

jevtabg 24.03.2011 19:29

Radim u imleku , a tezgarenje sam davno batalio :D

Zeki@Veki band 27.03.2011 10:55

Zeki @ Veki su diplomirani pravnici u Beogradu. Zaposlen sam u ministarstvu finansija, poreski inspektor....protiv utaje poreza i sl., ranije sam bio zaposlen u MUP-u kao inspektor za privredni kriminalitet. Veki je u ministarstvu trgovine, nacelnik odeljenja za ljudske resurse. Sport i muziku volimo, uzivamo u druženju kroz band, naravno kao lep hobi.

baltik79 27.03.2011 11:26

Zavrsio vojnu skolu u Pozarevcu i od 99-te radim u vojsci u Banja Luci

Minicevac 27.03.2011 13:12

Pa osim toga sto sviram klavijature i pevam, usput onako studiram menadzment i treca sam godina...U slobodno vreme retko ucim al zato programiram klavijature i vezbam sa ostalim clanovima benda;)

panovicdragan 27.03.2011 14:18

muzika posao br 1.-menjacnica novca posao br 2!

yamahapassion 27.03.2011 21:19

med. tehnicar po struci, radio dugo vremena u bolnici, sad u at radim na nekim bezveznim poslovima, jos se pronalazim. Muzika vise iz hobija, ponekad padne neka tezgica.
Postovano sa mobilnog uređaja

semso 13.04.2011 13:35

Osim svirki radim kao kuvar od ponedeljka do petka.A vikend nocu budan danju spavam.Kuca poso poso kuca.

Trenutno vrijeme na Forumu 02:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org