![]() |
.....
Citat:
znam da pletem,vezem goblene,heklam...i znam onaj cuveni vez "Klot-Frket" sto danas cak malo baba zna... da ispletem nekome djemper???? |
Svirao u subotu sa Pečenim i pohvalio je svirku...:D
A najnovije je da sam prošao u 94-oj minuti autogolom Risea singl Liverpool-Chelsea X što znači da nije istina kako nema hljeba bez motike...:-j |
..
E onaj Rise je najveci seljak majke mi!Nevidjeno....
|
Da pocinjem da spremam za 2 nedelje ispite:mad:
PS. Burli jel si radio sa Radetom Pecenim iz Ruleta?:-O |
riise njemu je odzvonilo ..a jeste vidjeli drogbu sto se baca po terenu pa sta je ono malo ga cojek dirne frca 5 metara ..
|
Da se pohvalim da predajem za Vizu pa se nadam uskoro lepom putovanju:D
|
Ja sam se nadao lepom susretu, ali nista od toga nije ispalo:(
|
Da se pohvalim da cu da upoznam Mykeli-A:D 10 maja:p
|
Da se pohvalim... upravo sam se okupao :D :D :D
|
Ajd evo nije ovo hvalenje nego da podelim dozivljaj.
Sad sam stigao bio sam u Ohrid svirali u jedna lepa diskoteka i bas bilo cool. Jos nije tamo letnja sezona ali i vikendaski praznik nije malo. I srekan sam sto nisam se natreskao pa nisam skocio u jezero. Sad evo oko nema da sklopim idem pravo na vikend. Pozdrav svima i lep provod.%%- |
evo da se i ja malo hvalim...
1: imam curu koja se *ebala sa pola grada(al necu dugo) 2: imam pa50 koji nezna ni da mi kaze cao kako si??? pa koji mu je dzavo??? 3: imam popravni u matematici... evo od mene za pocetak :D pozdrav svima =)) |
dizem 90kg na ravnom bendzu:D i sad ucim da sviram gitaru, znam engleski dobro i znam da kazem konj i tvor na francuskom, i zasta se god uvatim ide mi dobroB-) i dobio sam oznaku 'drugar foruma' jeeee
|
Danas pocela sezona svadbe...eto prva sam odsvirao.
|
Ja sam prvak srbije u sexu=)) Svi me zajebavaju:D
|
Da se pohvalim da sam danas veoma srecna jer sam uspela da razotkrijem jednu osobu sa foruma,bozeeeeeee kakvih ljudi ima=)):lol:
|
Prosao sam na Republicko takmicenje Regionalnog centra za talente!
|
koje talente?za sta?
|
Da se pohvalim da sam juce upoznala Mykeli-ja,sjajan lik:D
|
Opa bato!! Cestitam na upoznanje =))=))=))
|
Ahaaaaa, a ja ću uskoro , valjda ovaj tjedan, dobit nove zuuubbeeeeee!!!
( hebiga, ove mi pojela kiselina od lizanja ) Ha,ha,ha Svirko |
Citat:
|
...
pajdo,koji klinac ce ti novi zubi???
dadnes nekome nek sazvace za tebe,a ti samo progutas.... badava se trosis... |
LOV END MERIĐ---Jaro uvjek me nasmiješ...Čuj ti njega--neko ti prožvače...AL ona izjava za zube...A jooj šta sve raja neće napisati...
|
Najludja izjava je:
"Sadio sam 3 jutra duvana. Jedno jutro cu ti dati da mi popusis" =)) |
a hebiga kolege, tema je da se hvalimo.
A s obzirom da još mislim živjet barem 100 godina, moram imat i adekvatne zube koji dugo traju. Pozdrav, Svirko |
......
...bogami drug...ti ako si u blizini krese...i ako pijes ko on i njegova ekipa,.......onda se isplati zivit 100 godina;)
|
Pa da znaš da i jesam, dijeli nas oko 30-tak kilometara,
al i on i ja u zraku imamo o,8 promila.E sad, Krešo kolko znam trusi gemište i dobro vino, a ja volim likere. Bilo kakve! Pozdrav, Svirko |
.....
=))=))=))
...u zraku 0,8 promila.........znaci nesmije se sa cigarom u ustima blizu vas.... |
Bogami kolega, da znaš da i nije baš preporučljivo.
Možda nas ipak dijeli mala razlika, on je tamo bliže Zagorju gdje je 0,8 u zraku, kod mene je bliže Posavina pa je 0,7 u zraku. He,he,he al ću da nahebem dok dođem u Krešine šake!!Odu moji zubi: Pozdrav, Svirko |
Za dva sata pustam pice celoj ekipi...
|
Ima l' likera?????
|
Aj kod mene na pijenje i jedenje!!
Od 13h u kafani "kod Holcera" sakupljamo se 12 kolega iz Pirota. Ovom prilikom imate otvoreni poziv da navrnete:) Ala gaze godineee...Leleeee!!! |
Srecan rodjendan!
p.s. Kazu da od 37. godine pocinje i kosa da raste!:p |
I ja se pridružujem iskrenim čestitkama!
Svirko p.s. hebote, radi likera ću i more preplivat A i posle 37. godine rastu i zubi. Glanc novi. Za 1600 Eura!!! |
Eeee Miki...pa ja tek sad vidim....
SREKAN RODENDAN...i sve najbolje u zivotu. |
Ooooo, batice...
Pa neka ti je sa srecom! Sve vi najebolje zelim! :D Ae sad party!<:-P |
Sutra je svadba na moj prvi drug...
Juce smo slavili momacko vece...do koske... |
Oooooooo, Mykeli!!!!!!
SRECAN RODJENDAN!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Bezim ti samo 2 godine .... stici ces me brze nego sto mozes i zamisliti :D |
Bila danas sa drustvom na pikniku i provela se extra,kupila novi namestaj i sutra krecim stan:D
|
Ćuti ne pominji mi namještaj i krečenje!!!
Evo već 10-ak dana čekam narudžbu preko "Top Shopa", onaj valjak za krečenje, prekosutra idem da tražim kuhinju i namještaj za dnevni boravak, a da se pohvalim, kupujem stan, naravno na kredit...:( |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org