YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Daleko ga Bilo ! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4960)

nidzabg87 20.06.2008 00:05

Citat:

Originalno postovano od svirko (Post 41398)
A ja dok sam svirao prije bas gitaru,
onda smo gitarista i ja zahebavali bubnjara.
Ritam gitara je lupala na prvu, a ja s bas gitarom kontru. Uvijek smo na kraju dobili po grbi s palicama.Al je užitak bio gledati bubnjarevo mučenje

dobra fora, gde ce vam dusa:D

Citat:

Originalno postovano od Tweety81 (Post 41237)
Evo kako zvuci Mol-ska pesma kada se odsvira u Dur-u:lol:
Licno sam ja snimala ovaj klip..Milance ce da provali o kome se radi jer poznaje kolege=))

prosetase coveka kroz par tonaliteta...:D jbg svakom se desi, stane mozak... ne da radi

mykeli 20.06.2008 00:52

1 Privitaka
Eve mene na Sax, saxofonista na klav, armonikas na klav, klav na armoniku...pevac se ne vidi, on obuko mini duknju, a drugi stavio periku onu moju...hehehehe...

Ova slika je pre valjda osam godina...

jager 20.06.2008 00:59

Hahha!! TOOOOO !!! Steta sto nemas tonski zapis :D

kuki 20.06.2008 01:09

Super,nikad ne bih rekao da ste se zamenili...ovako po slici;)

klavijaturista 20.06.2008 01:23

Ovako onaj Brankov Falš to se svima dogodilo bar jednom!!!
Meni osobno jer pjesmu npr nisam dugo svirao a budala nisam zapisao tonalitet i otprilike ono znam odakle mogu otpjevati i na kraju se sjebem i bude visoko pa onda izvuci pa kada otpjevamtri puta roknem transpoze!!!hehehe
Dajte ljudi i profesionalci griješe !!!
A Da netko svira Molsku pjesmu iz Dura to sam vidi kod jednih kolega i dan danas sviraju tu pjesmu kao dursku!!!
pjesma je Skitnica-Marinko Rokvić!!!
ali ok rulja to nekuži =))

svirko 20.06.2008 08:34

Ma drugovi,

licenca je slobodna,pa ko ima mogućnosti nek proba.
Smijeh do suza zagarantiran.
Mi to probali ko zna koliko puta, i uvjek je upalilo, i samo smo gledali plesače. Neki su više stali i nisu znali šta dalje.
Još jedan savjet; promjena najbolje djeluje negdje na polovici bilo koje skladbe. I pripremite ručnike za bubnjara, jel će mu debele graške znoja poteć ako želi ostat u ritmu, a plesačima kako Bog da.
Hehehehe

Svirko

jager 23.06.2008 12:06

Mi probali sinoc pred fajront!
ISPAO JE iz ritma, ali onako EXPRESNO ! :) hahaha :) Nije ni bio svestan sta mu se desilo :D hihihihihihi

hajro 25.06.2008 17:27

hehe he uspio sam preslusati ove snimke,zezancija prava.branko jadan uopste nije navjezbao pjesmu tako da to po meni i nije pravo falsiranje nego jednostavno nezna melodiju,a onaj pavaroti na svu srecu je naucio text ali vjerovatno misli da tu pjesmu pjeva mitar miric hehe he ma treba se malo i nasmijati dobro je za zdravlje.

milan_lekic 25.06.2008 17:49

pavaroti legenda

svirko 25.06.2008 22:50

Eto kolega Jageru!

provjereno radi!

Pozdrav

mariok 04.07.2008 03:00

Hehehe,o boze dal te ima je trebao da bude naziv benda :)

krema 27.10.2008 01:34

Mislim da i najbolji profesionalci ne bi mogli da sviraju onako na zezancije da bi dobili zvuk i ritam kao Karizma Orkestar :), slusao sam vise puta Karzima i moj zakljucak je da nije namestaljka i da je prava istina.

Nema sta, Karizma Band je "Mrak" i treba uci u Ginisovu knjigu rekorda, ako neko uspe da uradi ovakvu zezanciju nek snimi i nek stavi ovde da cujemo kako izgleda, mogu da pretpostavim da niko nece se ni osuditi na ovakvo nesto posto ovo je vrhunac :))

Alix 27.10.2008 02:29

Vala drug vidim da nisi čito datum ove teme,al nema veze-novajlija si...
Karizma Band---uh kad se sjetim koja sprdnja je to bila prije pola godine...

krema 27.10.2008 02:55

Pozdrav Alix,

jes da sam novajlija od marta ove godine, ali moram ti priznati da sam cistio moje foldere od mp3 i od jedanput izadze mi fajl Karizma i pustio da se potsetim :) to sam skinuo sa rapida od prvog posta kada je postavljen ovde, i moram ti reci potsetio sam se na ovaj uzasno dobar snimak i resio da dajem moj komentar :) .... tako da znam ovaj post od prvog datuma :) ali nema veze Karzima je Zakon, evo opet dajem predlog. Neka neko proba sa svojim bendom da uradi nesto slicno i nek postavi ovde da vidimo dali ce uspeti u tome :)

pozdrav

p.s. nisam bas aktivan sa postovima, vise citam nego sto pisem, mozda je greska ali to je to :)

Trenutno vrijeme na Forumu 03:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org