![]() |
Citat:
Citat:
|
1 Privitaka
Eve mene na Sax, saxofonista na klav, armonikas na klav, klav na armoniku...pevac se ne vidi, on obuko mini duknju, a drugi stavio periku onu moju...hehehehe...
Ova slika je pre valjda osam godina... |
Hahha!! TOOOOO !!! Steta sto nemas tonski zapis :D
|
Super,nikad ne bih rekao da ste se zamenili...ovako po slici;)
|
Ovako onaj Brankov Falš to se svima dogodilo bar jednom!!!
Meni osobno jer pjesmu npr nisam dugo svirao a budala nisam zapisao tonalitet i otprilike ono znam odakle mogu otpjevati i na kraju se sjebem i bude visoko pa onda izvuci pa kada otpjevamtri puta roknem transpoze!!!hehehe Dajte ljudi i profesionalci griješe !!! A Da netko svira Molsku pjesmu iz Dura to sam vidi kod jednih kolega i dan danas sviraju tu pjesmu kao dursku!!! pjesma je Skitnica-Marinko Rokvić!!! ali ok rulja to nekuži =)) |
Ma drugovi,
licenca je slobodna,pa ko ima mogućnosti nek proba. Smijeh do suza zagarantiran. Mi to probali ko zna koliko puta, i uvjek je upalilo, i samo smo gledali plesače. Neki su više stali i nisu znali šta dalje. Još jedan savjet; promjena najbolje djeluje negdje na polovici bilo koje skladbe. I pripremite ručnike za bubnjara, jel će mu debele graške znoja poteć ako želi ostat u ritmu, a plesačima kako Bog da. Hehehehe Svirko |
Mi probali sinoc pred fajront!
ISPAO JE iz ritma, ali onako EXPRESNO ! :) hahaha :) Nije ni bio svestan sta mu se desilo :D hihihihihihi |
hehe he uspio sam preslusati ove snimke,zezancija prava.branko jadan uopste nije navjezbao pjesmu tako da to po meni i nije pravo falsiranje nego jednostavno nezna melodiju,a onaj pavaroti na svu srecu je naucio text ali vjerovatno misli da tu pjesmu pjeva mitar miric hehe he ma treba se malo i nasmijati dobro je za zdravlje.
|
pavaroti legenda
|
Eto kolega Jageru!
provjereno radi! Pozdrav |
Hehehe,o boze dal te ima je trebao da bude naziv benda :)
|
Mislim da i najbolji profesionalci ne bi mogli da sviraju onako na zezancije da bi dobili zvuk i ritam kao Karizma Orkestar :), slusao sam vise puta Karzima i moj zakljucak je da nije namestaljka i da je prava istina.
Nema sta, Karizma Band je "Mrak" i treba uci u Ginisovu knjigu rekorda, ako neko uspe da uradi ovakvu zezanciju nek snimi i nek stavi ovde da cujemo kako izgleda, mogu da pretpostavim da niko nece se ni osuditi na ovakvo nesto posto ovo je vrhunac :)) |
Vala drug vidim da nisi čito datum ove teme,al nema veze-novajlija si...
Karizma Band---uh kad se sjetim koja sprdnja je to bila prije pola godine... |
Pozdrav Alix,
jes da sam novajlija od marta ove godine, ali moram ti priznati da sam cistio moje foldere od mp3 i od jedanput izadze mi fajl Karizma i pustio da se potsetim :) to sam skinuo sa rapida od prvog posta kada je postavljen ovde, i moram ti reci potsetio sam se na ovaj uzasno dobar snimak i resio da dajem moj komentar :) .... tako da znam ovaj post od prvog datuma :) ali nema veze Karzima je Zakon, evo opet dajem predlog. Neka neko proba sa svojim bendom da uradi nesto slicno i nek postavi ovde da vidimo dali ce uspeti u tome :) pozdrav p.s. nisam bas aktivan sa postovima, vise citam nego sto pisem, mozda je greska ali to je to :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org