YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Čestitamo!!!!! (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Svadba (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5082)

maricm 30.06.2008 20:34

Drug nek je sa srecom i sve najbolje.
Pozdrav.

GALA 01.07.2008 02:13

Igore prijatelju nemoj da te isplase nije sve tako lose ima nesto i dobro u tom,,
ako u gradu ili na svirci ne dobijes kod kuce imas sigurno(ako te neko nije preduhitrio hehe) .. cuj zena ce da kuha,sprema sta ces bolje od tog ja od kad sam u braku dobio sam 18 kg hehee.. i par sjedi dlaka na glavi... i izvodi je na mjesta di nema nekih cura koje te poznaju jer ce bit ljubomorna,,a i one nece bit ljubomorne kad te vide s zenom.... hehehee

elmagio 01.07.2008 07:12

Igore evo čestitke i od mene. Sve najbolje u životu.

P.S.
Nisi jedini i meni je ostalo još malo manje od 2 mj. do vješanja
=))

Igorčina 01.07.2008 08:23

Elmagio : Ja 6. septembra potpisujem kapitulaciju!!! He,he,heeeee... A,ti?:p

Igorčina 01.07.2008 08:25

Hvala vam svima!!! :)

elmagio 01.07.2008 08:25

Citat:

Originalno postovano od igorčina (Post 42424)
elmagio : Ja 6. Septembra Potpisujem Kapitulaciju!!! He,he,heeeee... A,ti?:p

23.08.

;)

Igorčina 01.07.2008 08:25

23.08. mi je veridba kod buduće mlade!!! Eto vidiš , poklapaju nam se datumi.

elmagio 01.07.2008 08:45

Citat:

Originalno postovano od Igorčina (Post 42427)
23.08. mi je veridba kod buduće mlade!!! Eto vidiš , poklapaju nam se datumi.

Eto ja ću ti javiti kako je u braku!!!
Imat ćeš vremena da odustaneš. :D

Šalim se.

LatOpt 01.07.2008 08:55

Klin uzdravu nogu..

Ma ko bi sebi zabijo klin uzdravu nogu.....heheh
Haj vako ces barem ka...t legalno.....Hehhe

kreso 01.07.2008 14:17

Ha, e hebi ga. Lijepo vam svima govorim al niko me neče slušat.

Igore, pa zar i ti crni sine ?!?!
Neka ti ! Što bi tebi bilo bolje nek nama ;)
A valjda češ se s vremenom i kad prođe par godina opametit pa uvidjet kakvu glupost radiš ... =))

Ma zahebavam se. Nek ti (vam) je sa srećom. Imali puno zdravlja, sreće, ljubavi, djece i novaca ... ma što vam god srce zaželi.
Ja bi ti o braku mogo romane napisat (3 puta se ženio), al eto neću, nauči sam. Tako je najbolje. Inaće tajna braka je u obostranom poštivanju i razumjevanju ženskih mušica. Potrudi se da za tobom čim manje lete vinske mušice, jer ženske mušice i vinske mušice se nikako ne slažu. Izazivaju rat u par sekudni ako se sretnu. :lol:
Sve ostalo je prolazno. Pokoji put treba "kokoški" i popustit, al jasno joj na vrijeme dat do znanja tko nosi hlače u kući. Znaći dat joj limitiranu kreditnu karticu, sakrit novac tamo gdje ga neće nikad nač, redovito je "servisirat" da ne ode na servis kod komšije ... i tako

SRETNO !!!

Burli 01.07.2008 14:31

Neka, neka i treba da se ženi,
što da njemu bude bolje nego nama...:D

Znate kako naš narod kaže: "Živiš, živiš, pa se oženiš"...B-)

P.S. Neka je sa srećom!!!

Igorčina 01.07.2008 14:41

Krešo : Na koliko radiš servis!? Ako nije tajna! He,he

Sejox 01.07.2008 17:14

Evo citam ovu temu i isprepadaste covjeka pravo.
Moze se i predomosliti-a nece naravno.

Ma nije to druze kako oni pisu-Samo je malo gore od toga-ali ne mnogo....:)
Ali nadoci ce ostalo sve u voznji....

Ma sa srecom....i samo hrabro.

Alix 01.07.2008 17:18

Evo moram da se pridružim čestitkama pošto mi je Igorčina velika faca i dobar momak---JARANE neka vam je sa srećom i živi i zdravi bili...Evo ja već drugo djete na putu a izbjegavam tu hebenu svadbu-valjda se plašim...Al u svemu kad to sve prođe javi mi se drug pa mi sve ispričaj šta i kako nebil me ohrabrio da se i ja vjenčam...Mene moji gone,čak bi i svadbu da plate al me strah u PM...Ne znam,et čekam na tvoje doživljaje...Pozdrav!

Tomy 01.07.2008 18:43

I ja se pridružujem čestitkama. Želim ti sve najbolje u budućem životu, puno zdravlja, djece, sreće i naravno para!!!!

Jedna napomena:

Nadam se da si je pripremio na stalna izbivanja vikendom...
Ne volim o tome pričati, ali ću ipak ispričati svoje ikustvo da vi ostali koji još niste vezani ne krenete krivim putem.
Ja sam se ponajviše iz tog razloga i razveo od svoje prve žene, zato jer sam kroz tjedan puno radio a kroz vikend svirao a ona hoće pare i mene da budem kod kuće...
Kad sam upoznao svoju drugu s kojom sam već pet divnih i sretnih godina odmah sam joj rekao da sam muzičar, da puno sviram i radim i neću biti puno kod kuće, pa ako joj se to ne dopada može odmah otići!!! Naravno nisam je još ženio. Za papir ima vremena, a o mojem životu neće nitko drugi odlučivati osim mene pa makar to bili roditelji!!!
Ali ipak je ostala a to je naravno rezultiralo sa "malim tatinim ponosom" koji već zna pomalo o muzici i svira sa svojih 3 godine.....

Nadam se da sam puno pomogao!

kreso 02.07.2008 13:55

@ Igorčina

Na koliko servisiram ?
Pa svaki dan barem jednom, a kad je svirka prije svirke i poslije svirke ma kako pijan kući došo ;) Onda obično njene mušice podivljaju, al ih moje alkoholnim parama potamane brzo.
Malo se buni, al kad joj pokažeš malo para, odmah je prođe i glavobolja i teškoće kako ona mora sve kući sama ... ma što da ti pričam ....
Vidjet češ prijatelju, sve je super prvih par mjeseci, a onda tek pokaže pravo lice :lol:.
Samo, meni može kokodakat do besvjesti, meni kroz jedno uho unutra, kroz drugo uho van. Glavno da je meni dobro, a za sebe nek se pobrine =))

Sejox 02.07.2008 14:48

[quote=kreso;42612]

Na koliko servisiram ?
Pa svaki dan barem jednom, a kad je svirka prije svirke i poslije svirke ma kako pijan kući došo ;)

Kreso prijatelju,

Pa taj tvoj servis radi non-stop.Isto kao ono-"pomoc na cesti".
Moras to malo razrijediti druze-treba nesto i u penziji cvaknuti.:)
Nekad je dobro malo i oprasiti i skinuti paucine prije servisiranja.
Kilometar sat neumitno pokazuje koliko si presao,pa da ne bude rano da nemozes da upalis....:D

Zivio mi druze i sve najbolje,

Marco7 02.07.2008 15:17

...

Ehh sto bi voleo da ovde zene pojedinih vide kakve komentare daju bilo bi belaja =))

Igorčina 02.07.2008 15:21

Joj samo kad bi znale!!! Bila bi fora da ih registrujemo na sajtu pa da se ubacuju.
Ha,ha...
bilo bi mrtvih
ups!

kreso 02.07.2008 15:31

:lol::lol::lol:
Može me samo otrovat, tj da mi stavi nešto u hranu pa da crknem ko pseto.
Ma ja joj dam i passworde za login i dozvolim joj da se registrira, al ona kad čuje da je riječ o muzici diže joj se kosa na glavi.
Kolko je puta samo rekla da sam se oženio za bend koliko sam s njime =))

Igorčina 03.07.2008 09:55

Ajde da postavimo slike naših žena,devojaka,svastika.... i ostalih munja!!! He,he...ja sam već postavio...na prethodnim stranama.;):D

al bundy 03.07.2008 12:29

....

a sta ako neko od nas ima muza ili momka:(

jel se to nebroji??

MilaN B.N.S 03.07.2008 12:33

Treba se razlikovati od drugih... =))
Jbg. ja mogu jedino od komsinice da stavim..
Jedino nju...-trenutno... :D

mariok 03.07.2008 18:58

Cestitam kolega,puno srece ti zelim,i da zoves na svadbu ;)

Igorčina 08.07.2008 11:00

Marco7, samo da se javim da sam živ, nije me žena...=)), hehehehehehehe

Ajde da izmislimo neki zez......!!!:p

Burli 08.07.2008 11:21

Strogi "off topic":

-Mijenjam punicu za kombajn!!!

-Šifra: Zmaj za zmaja...:">

Igorčina 08.07.2008 11:32

Nije valjda da se stidite, stavljajte slike žena, švalerki, ljubavnica, komšinica...:(

Trenutno vrijeme na Forumu 13:13

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org