![]() |
Poveden logikom predhodnih misljenja istetoviracu harmoniku dugmetaru "Dallape",jer sam to svirao najveci deo muzicke karijere i pored dugmetarski Va-76,(salim se naravno).Dugmetarska klavijatura(iako to sviram),mi je nesto strasno nakazno.
|
Ja cu da istetoviram sliku zmaja koji svira klavijature,a ima lik Seje Kalaca....
|
...
a nebi bilo ni lose da istetoviras sliku klavijature koja svira seju kalaca a lici na zmaja.....;)
to bi bila tetovaza a?? |
Citat:
|
Uh,kakvo dzeziranje na zadatu temu.
|
1 Privitaka
Da, i ja sam razmisljao isto kao i Jefta, samo sto bi kod mene bila Guerrini, i to na grudima naravno sa sve kaisevima preko ramena, pa i onaj mali poprecni preko ledja. Ili bi u obzir dosla jos i "vesela masina", mada to ne bi bilo originalno....Vec ima...:(
|
Ja se salim naravno.Nemam nista protiv tetovaze(pogotovu na zenskom telu).I ja razmisljam sad u 40.godini da nesto uradim.Imena dece i sl.Mozda je seljacki ali ja svoju decu najvise na svetu volim i apsolutno me ne zanima sta bi ko mislio.Jedini razlog sto to jos nisam uradio je sto kao ne valja pred leto.A valjda smo mi muzicari mladi duhom,pa nam se te ideje javljaju i u ovim godinama.
|
Bata Jefto,pa mi osim sto smo komsije,i vrsnjaci smo??!!A ja mislio ja najmatoriji....
|
Stariji si od mene a ovde mozda ima cak i od tebe starijih.Salim se naravno.Mi smo sad najopasniji likovi.Stari vukovi,namazani svim farbama,prosto nenadjebivi.
|
To,to....Ko na nas krene iz mesta je najebao....ha,ha
|
Nikad se nezna......Moze neko da vas nadjebe........:D:D:D
Nema ljutis.......Malo se zzzzzzzzzzz.........;) Pozdrav............. |
ma nisi se zeznuo nisi tetovirao ne znam sta.licno nemam nista od tetovaza na sebi,ali kad bi se tetovirao iscrtao bi celu ruku od ramena do sake,da se to vidi,nema sta da se krije...sve ili nista!isto tako kad bih imao stavio bih deset kila zlata na sebe,ali nemam,xaxax..ja sve sto radim volim da se vidi sta sam uradio pa makar to bilo i najvece sranje,ali je najvece i u tome sam prvi!!!!!!bas me briga.neko ce reci seljak,ali i to je nesto razlikujem se od ostalih!!!xaxaxaxaxaxa.pozzz
|
My tattoo...
1 Privitaka
Evo danas sam se i ja tetovirao pa da vidite slicicu... ;)
|
Lepa slicica.
|
@EmirTotic
Dobra slicka!!!!! Dobro je sto si muzicar,a zamisli da se bavis nekim drugim poslom........:D |
Da,zamisli da je ginekolog!Ja licno nemam nista protiv tetovaza ali se jos nisam odlucio na taj korak.Za sad je samo mindjusa.
|
Muzika je definitivno moje zivotno opredeljenje i zato sam se odlucio da uradim ovako nesto. A ako se u zivotu budem bavio necim drugim, muzika ce zauvek biti u mom srcu! ;)
Hvala vam i drago mi je da vam se dopada. Usput, mindjusu nikad ne bih stavio! |
ovde u usa imati tetovazu je ko dobar dan,svak zivi je istetoviran,nisu normalni
|
1 Privitaka
evo ja moju nisam kacio do sad tek sam sad provalio temu.....
|
Dobra nema sta... Ima li znacenje?
|
da ima naravno nikada ne bih na sebe stavljao nesto bez znacenja mada jos ima neke stvari da se odrade kad stignem.... odozgo na dole LJUBAV-MIR-VEČNOST e sad i to samo ima značenje ali.....
|
Super, lepa je ;)
|
jel ovo skroz dole znaci jelena karleusa :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org