![]() |
...ustvari ako to moze na pa1....na pa800 znam da moze...
|
terce na pa800 sa oscilatorima nemoguce je napraviti!!!!!!!!!!!! ne lupajte gluposti
|
:Ddalabu,da se kladimo u jednu jedaneskinju???
|
Citat:
|
Tako je!
|
Citat:
|
Citat:
|
care izgubices!!!!!!!!!!!
|
.....
tesla,njemu ako ruza ide,on gubi i tako i tako=))=))
|
###terce na pa800 sa oscilatorima nemoguce je napraviti!!!!!!!!!!!! ne lupajte gluposti###
Za PA800 je znam ali na PA2X može i može...100%...A sad ako je pa800 "isti" ko pa2x onda i kod njega radi... |
radi bre ljudi provereno i molio bih "kolege" da ne pricaju kako lupamo gluposti!!!
|
Citat:
|
Evo pa probajte
probajte eto vam jedna tek da vidite da moze...........
i u vezi sa onim lupanjem gluposti http://depositfiles.com/files/7989815 |
....probajte,eto vam jedna.....
A JESI SKRT!!!!!!!=))=)) |
heheheh kako nemože bolan ja sam napravio terce na oscilatorima još prije 1 godinu ,miodrag može posvjedočiti
|
Bez ljutnje molim vas moje misljenje je da ova Terca lijepo zvuci ali ipak prlja na tonu A#(B) koji je meni dosta bitan jer se na njemu dosta svira ali opet svaka cast moze se iskoristit. Pozdrav svima
|
to si u pravu.......
|
Ovako,nacitah se silnih gluposti ,i moram vas prosvetlim,stvarno nema smisla citati ovolika neznanja:
Svi se pishmane da stave za DL kao da su oni pravili te terce i primetio sam da su mnogi useri na ovom forumu tu samo da "pale vatru":mad: Imate ovde za download: http://www.tihomir-m.com/klavijature/USER02.PCG Terce radjene sa 16 oscilatora skoro za sve intonacije. Navedeno je da je za PA800/PA2 ali mislim da moze da se ucita na PA1 (ja sam bar uspeo). Jeste posao dok se posrede farbe,ali isplati se: Procedura je sledeca: U svaki oscilator menjate farbu(birate dal hocete iz ROM ili RAM),i naravno,pozeljno je da to bude ista farba,i tako za ostalih 15 oscilatora.Tu podesite volume,tj odnos jacine prima-terca i kad sve zavrsite snimite u SOUND. Posle klasika,u performaski efektirate farbu kako zelite i to je to. Nadam se da ste skapirali. I dosta vise sa tim "moze-ne moze,ovo-ono...". Ajd' pozdrav i javite utiske za terce! |
Ja sam vec jednom pisao,bilo guzve,posle sam izbegavao svaku temu u vezi terci ali sad vise nisam mogao da odolim.
Postoje perfektnije terce od onih sa oscilatorima,jos bolje,tacnije,jasnije,efikasnije... Rekao sam da cu ih otkriti pa cak staviti i na down kada cujem prvog koji vec zna foru.Do sada nisam cuo da je neko tako uradio. Istina je da svi prepisuju a posle pricaju. Mykeli zna o chemu govorim,svojim chulima je osetio i moj je svedok.:) Pozdrav svima. |
Postoji terca koju ubacujes kao mulitsempl i jedino ona moze da bude tacna 100 %
|
Hehehehe...
Vruce...:) Moram priznati da si dobar,a i brz...:) Cuo sam vec slicne odgovore,ima slicnosti ali vrlo malo...Takve su mi bile prve koje sam poceo da pravim (pored onih sa DK koje sam prve proverio kad sam kupio PA 800,Ensemble...).Ma User Scale,muka je bila... Ipak,svaka chast,neko barem na dobrom putu... Pozdrav. |
Ma radio sam ja to ali sam nesto zajebao i to tek kad sam uzeo klavijaturu i onda sam izgubio sve podatke mojom gluposcu i sad mi je muka da sedenm ponovo da to radim ali provereno kazem da zvuci extra ;)
|
Kad opet budesh seo i uradio par komada,iskreno se nadam da ce ti pasti na pamet ono sto je meni,ako mi verujes,jos pre nego sto mi je stigao u kucu PA800!
Inace,ja sam,dok sam razmishljao koju klav da kupim,skinuo sa neta sve manuale kljava koje su me interesovale.Kad sam se odlucio za PA 800,napravio sam strategiju sta cu gde smestiti i sta ubaciti,napraviti...Onda se javila ideja...:) Inace,zalim za vremenom koje sam izgubio bakcuci se sa semplovima.Polako jedan po jedan brisem i pravim boje iz ROM-a,200 puta bolje od semplova koje sam imao (a vaze za najrealnije). Jaka je to sprava...:) A Korg mislim da i nezna,kakvu je azdahu napravio...:)) Pozdrav tebi. |
Ima tu istine!!!;););)
|
Citat:
|
....
wolfgang amadeus bethovene:D.....jeli mislis na one sto se rade na upper 2 pa u midi promijenis kanale???
|
Neeeeee...
|
Evo sam vam stavio u download terce za PA800 i PA2X da se ne svadjate :">
Nisam ih ja radio! Koliko znam preko OSCILLATORa su pravljene |
terce
A gde si stavio te terce?????
|
Posto se ponovo povlace pitanja terci uveliko i to kod novih korisnika koje ocigledn mrzi citati sve ove nase stare "baljezgarije" setih se ove teme i obecanja kolege bethoven-a pa reko cisto da osvezim malo temu i da vidim jel zaboravio na obecanje????
pozzzzzzzzzz |
I ja bdijem nad temom i cekam bethovena
|
Terce
Terce za PA1/2/800 Seprave iskljucio sa oscilatorima u sound modu USER 1 ili 2. USER DK je iskljucivo za drum samples. na mojoj stranici imate sve o tercama
**************** Obavezno pročitaj pravilnik !!! Pred BANOM si, i to poduljim ! |
A covjek trazio terce za uzicko i rumenka.
|
Ispričaste priču i niko mi ne dade terce, baš vam hvala, divni ste...:mad:
|
Da druže ispričasmo priču i ne razumem zašto se ljutiš i daješ takve komentare??? Zar treba da neko da dođe i donese ti lično na disku i ubaci ti u klavijaturu i još podesi sve za svirku???? Sve je ispričano i rečeno o tercama na pa 1-800-2 osim ovoga famoznog rešenja koje je Bethoven obećao. Terce na oscilatorima imaš u downloadu da skineš i rade odlično samo da ih ubaciš i vozi.. I zaista nema potrebe za takvim ponašanjem!!!
|
Ja se izvinjavam, ali mislim da nema tih terci za ta kola sto trazi covjek.
Ja sam isto postavio terce uradjene sa oscilatora, ali ono dur i mol najcesce koriscenih akorda (c,d,e,f...). |
Meni je najvise krivo sto vecinu njih mrzi da sedne i da malo zagreje stolicu.Sto se tice terci sa oscilatorima,uz samo malo mozga moze svako da napravi zeljene terce,i ja nisam znao i kada sam ucitao prvi put tercu sa oscilatorima usao sam u sound i skontao za par minuta i napravio posle sebi,a tako moze svako da hoce.
|
Da al nije to to
|
....
jeli neko probo sa vokoderom??
upeer dva da izlazi na out 1 i out1 i njega opet u korga ukljucit u ulaz za mikrofon?? |
da i ja sam nesto razmisljao na tu temu ali nisam probao jer koristim helicon za pevanje
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org