![]() |
E da ti je:lol:
|
Citat:
nema dalje pa bilo to zabavna izvorna narodna odma znam da je to ta koju jako volim čut oprostite kolege znam da se ovo netraži al je jednostavno takokad sam počinjo pjevo sam nešto što se meni sviđa pa raja baš nešto i nedoživljava pjesme a ja baš nisam mnoge voliood onih koje su tražili pa ih ni pjevo nisam ali svremenom su mi te koje ljudi traže postale puno draže od ovih koje sam ja volio |
"Ovo je prica o nama" Angel Dimov ;)
|
Uf meni se svidja pesma Nije da te kunem od Rada Kosmajca,reci su strasno dobre.Jedno vece i odplakah kad mi dirnu emocije.
|
od sabana "vidjas li mi staru ljubav"
|
Kocijas stari Saban Saulic
|
Ne!
|
Rastao sam pored Dunava :)
|
i od neki dan kuca poso
|
Omiljena pesma mi je varijabilna. Postojano se promeni. Voleo sam Radjaj sinove, pa voleo sam Pusti me vec jednom, pa Korak do sna..... itd Sada volim Nije ovo moja noc od Sasa Matic .... al neznam do kada, mozda uskoro opet promenim ?! :confused:
Sve o svemu ispada da ja ustvari neznam sta znaci omiljeno :lol: Znam da mi je hamburger omileno jelo!!! Pozz |
Željko Samardžić - Anđele moj
Lepa Brena - Ja nemam drugi dom |
O svemu mi pricaj ti...To je sve stvar vremena,dok ta ,,omiljena" pesma ne ,,smori"...;)
|
Saban Saulic - Samo za nju
Tozovac - Oci jedne zene Cune - Ljubav mi srce mori i jos puno njih na tu temu:p |
Cudna jada od Mostara grada
Dajte mi utjehu Stara staza |
Is this love-Whitesnake
Jasmina-Fadil Toskić Da mogu-Massimo Ima još toga,ali ovo su moji favoriti.Pozdrav! |
is this love whitesnake,road to hell chris rea,hotel california...mada u glavnom stranci jer ove domace sam svirao mnogo vise puta pa su se izlizale,ali dobra mi je od domacih ne mogu bez tebe ja adil!!
rock je ne prevazidjen!!!pozz |
Evo moje neke:
Seka-rodjena s vukovima Seka-slucajni partneri Seka-sta je bilo moje njeno je Seka-ja tudze usne ljubim Mirza Sut-sirotinja Hakala-lijepa ajla Hakala-zenico grade mili Hakala-kafandzijo |
Ipce Ahmedovski - Ja te volim on te ima
|
Tozovac - Oci jedne zene
Kvaka - Tajna Saban Saulic - Ko jezero oci bistre Miki Gajic - Dobro vece muzikanti |
skeledzijo na moravi I sudbina je moja u rukama njenim
Postovano sa mobilnog uređaja |
Jesen u mom sokaku lisce pada na sve strane
ona stoji na prozoru sama ceka mene .... ljubavi moja tugo ti sto mucis srce moje zar ti ne znas sta su boli kad se voli.... |
Od zabavnih mi je ekstra "sinoc nisi bila tu" od cole, a od folkera, malo modernija verzija "ko da zenu nikad nisam..."
|
Cune- zapevajte sve one pesme stare. Dobro vece muzikanti. Ima jos dosta pesama koje volim i koje rado slusam ali eti ove dve bih nekako izdvoio. Pozzz
|
Grupa Horde - A ja pijem tugu mjesto vina
Evo ova pjesma mi u zadnje vrijeme nekako najbolje paše... |
Meni je najdraža pjesma od U2 - With or without you, i niti jedna ikad se ne može ako se mene pita mjerit s njom. Ostale su dobre. :D
|
Moja je
Moj Dilbere ali samo kada peva Safet Isovic |
Saban-S namerom dodjoh u veliki grad
Djani-Jos te sanjam |
Ova mi je trenutno omiljena :)
https://www.youtube.com/watch?v=jf5GRJIPhZ0 |
Savo-da nam sutra bude srecno
Saban-u nadanju zivi se i mre, izdrzi moj bol Ljuba-100 sam zena zavoleo, ja je volim I naravno jos dosta hitova :) |
Sestra kani brata na vecera - narodna
Lako je tebi druze - Ljuba Alicic [prava vasarska, satorska.....] |
Ja sam seljacki svirac tkz dvojkash i volim sve u tom ritmu.
Npr > https://www.youtube.com/watch?v=p2pPT_02d2A |
Najjaci je pocetak klipa :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org