![]() |
Sta pricas brate Nedime, key, code. Kako ga upises, sa USB tastaturom.?? :)
|
IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
Ovo više stvarno nema smisla evo već 21 nov a od njih ni glasa........ |
Kol'ko kukate za tim OS 2 a ni od ovog starog niste namestili ni 20% mogućnosti...:rolleyes:
|
daj boze da su svi iskoristili i da koristre pola od onoga sto ja koristim i uostalom kakve veze to ima koliko je ko i sta iskoristio nema uopste potrebe za bilo kakvim prozivanjem i nipodastavanjem, a takodje mogao bi da poslusas taj tvoj potpis ako vec ne znas odgovor na postavljeno pitanje umesto da tako podbadas bez razloga......
pozzzzzzz |
Ja sam samo postavio pitanje cemu tolika kuknjava kad se ni sa starim OS nije "odradilio" sve sto se moze...e sad gde si ti video nipodastavanje i sta ti ja znam sta vec to ne znam ali nije ni bitno...:D...naravno svadjati se necemo sigurno...
Zelim da ti cestitam na znanju i umecu i tome sto si uspeo da izvuces iz klavijature i evo javno te pozivam da ako ti nije problem to snimis i okacis da cujemo...ocigledno da si iscrpeo sve mogucnosti starog OS-a i da ti je potreban novi,pa zato predlazem da to i cujemo...hvala...:) |
ne smem nemam ja care to znanje malo me je sramota da kacim svoje snimke okolo da mi se ne smeju kolege ipak sam ja samo pocetnik sviram tek par meseci.......
|
Napisao sam ovo isto na KORGovom forumu pa da i ovde napisem:
OS2.0 nece vam doneti neka velika cuda, za vecinu nas ovde OS 2.0 nece uraditi nista vise no sto smo imali do sada, AMA NISTA. Za ljude koji dan danas pitaju kako se smanjuje VOLUME il neka obicna i najobicnija funkcija (ne ponizavam nego je istina) OS 2.0 ce biti veliko razocarenje jer oni u tome nece nista novoga videti. A cilj ovome postu je to da ne skacemo puno i da se ne radujemo puno jer ipak na kraju bice puno i NAJVISE razocarenih. OS 2.0 advantage moze uzeti od toga samo oni koji dobro poznaju sint i programiraju puno. Za mene OS 2.0 je kao skroz novi sint i svet al to ce biti tako za VRLO mali broj ljudi, veca masa i dalje ostaje ista. Najzalosnije i najsmesnije je to sto o novom OSu najvise pitaju ljudi koji neznaju nista o programiranju a zao mi je sto ce se na kraju TESKO razocarati. Jedina dobra stvar za svakoga tu bi bilo ako su vec popravili neke BUGs a sto se tice DNC tehnologije i te stvari i dalje ostace TV U BOJI za 90% njih. Pozdrav |
Citat:
Ne brini...bolji ti se nikad nece smejati vec ce zeleti da ti pomogne...samo ti se gori od tebe mogu smejati...:)...ipak,svaka cast...toliko kratko sviras a toliko dobro baratas i koristis instrument,svaka cast...:) |
Citat:
unutrasnja tastatura koju koristis u programiranju. Za mene i tebe ako nesto nije moguce za one koje su izmislili to jeste moguce. Sta sam ja sve video sta njihovi inzinjeri moze i rade na tim sintovima je da se cudis, stvari o kojima mi ne sanjamo. Videces uskoro kad se moj PA2X pali fino ce pisati BASARI STUDIOS... da, na samom ekranu, odma pored KORG PA2X i OS verziju. |
4nedim
znam ja sve to care i sve mi je jasno 4ronaldinjos gornji post je bio(moj) sarkastican sviram ja od svoje cetvrte a sad mi je trideset i uopste nije bitno koliko znam ili ne i to koliko ti znas mislim samo da nije u redu da odgovoris na onaj nacin citiram : "Kol'ko kukate za tim OS 2 a ni od ovog starog niste namestili ni 20% mogućnosti.:rolleyes:" zvuci prilicno uvredljivo kao mi smo sada bolidi koji nisu ni sa starim umeli nista pa misle sada ce sa novim uraditi bog zna sta... e pa nije tako. Ovde na forumu me mnogi znaju sto licno sto preko neta i oni ti mogu reci podosta o meni a snimke da kacim NE PADA MI NA PAMET pogotovo ne na takvu prozivku. pozzzzzzz <!-- / message --><!-- sig --> |
Ja kad sam rekao da se od novog OS ne ocekuje mnogo ovde pojedini clanovi su me ispljuvali u fazonu bice terce kao tritona,bice u pola bolji zvuk i jos sto sta!Ljudi to su price za malu decu!Najveca revolucija koju su uradilisa OS je onaj Eq i nista vise i ne ocekujte previse ljudi ;)
|
Ja se ipak slazem sa KorgFantoMindjos...ja bi bas voleo znati ko je ovaj postojeci
OS iskoristio do maximuma, ukljucujuci i mene...nemamo sta bolje raditi pa cekamo OS 2.0 donese nesto novo da se zajebavamo a ustvari opet ce biti razocarenje. Citat:
ima dosta novoga tu al ponavlja, za one koje znaju iskotistiti taj DNC i poboljsati zvuk, jer fabricki necete puno dobiti, mora se posle raditi. |
@Tesla...
Samo opusteno...;)...u glupu raspravu upadamo a i nema veze sa temom...pozzzz |
Evo ja ga zeljno cekam da vidim t revolucuju u zvuku i sve sto budem uradio postavicu ovde da cujemo gde sam bi o ista sam radio!!
|
Citat:
|
ljudi ne gubite vreme uzalud. Po mojoj proceni ocekujte novi os tek posle nove godine. Bice ista prica kao i sa pa1x. Prvo kazu oktobar pa ce da bude decembar(kao navodno jos nije istestiran) tako da ga licno ocekujem tek sredinom januara kad prodje guzva oko nove godine. Pozdrav svim KORGOVCIMA...
|
To za pomjeranje datuma neka okače svom ćaći na neku stvar...
Inače na odnosu na PA1X i verzije 2.54 i 3.0 bilo je ogromnih pozitivnih napredaka... Da ih sada ne nabrajam jel svi znamo koje su,samo da se obratim dr.Zengovskom... Naime 20% znanja klaviature ti je samo da znaš učitati sempl,nabudžati efekt,memorisati u User banke,poredati trackove,snimiti (record) novi ritam,srediti svaku variaciju posebno s različitim postavljanjem trackova...I recimo to je 20% (možda sam koju funkciju promašio)...E sad kako ti momak znaš da SVI nismo provalili 20%...Ja sam lično pa1x provalio preko 50% pa2x NIJE ništa napredniji...Ima sličan meni,samo sa dodanim stvarima koje i nisu nešto da bi čovjek kuko...A što se tiče sounda,apsolutno vjerujem da će biti bolji sund na odnosi na zadnju verziju,da napomenem razlika zvuka u 2.54 i 3.0 je bila jasna...Inače ko tvrdi da pa2 nema boljeg zvuka od pa1x ili pa800,neću komentarisati-ja već znam zašto ga imam i kako me služi...I molim kolege Teslu i Rolandinjosa da se ne prepiru,ne isplati se oko ovako glupih sitnica... |
Ma Almire u pravu si ti samo mi je cilj reci da ovaj OS ne radi u smislu na PA1X 3.0
sto je bilo sa fabrike promenjeno, ovde da zvuci bolje moras sam motati, PCM su iste samo imas novih funkcija da motas dalje, na PA1X oni su bili preradili glasove, ovdje na OS 2.0 nece bit svi glasovi preradjeni, samo nekoliko a takodje i stilovi. Sto se tice promena glas u Stilu nece biti, DNC najvise se odnosi na solaze. |
Ma ne brini se ti drug ništa...
Koliko sam ga provalio,i dalje ću da radim na njemu...Tek mi je 23 godine i mlađi sam od tebe 11 godina...Imam pred sobom još godina živaca i rada na sinthovima...Za ovo do sada što dam provalio z amene dosta...Odradim tezgu bez problema,solidno zaradim i majka...Doduše svaki put kad se nešto novo unese sa strane OS sigurno nije bez veze koliko si spominjo gore...Uvjek se nađe neka nova caka koja s pomoću pravog edita i mašte pravi čuda u soundu...Evo imam jedno 10-15 boja Rolanda,Yamahe i starih Korgovih Work-ova koji nisu seplovi već su editirani iz internih soundova...Ruku na srce ja sam ih napraviosamo 4 komada ostale sam dobio,ali može se napraviti samo uz volju i znanje...A sa novim 2.0 ja mislim da će se pridobiti mnogo toga,ako ništa bar ću moći kod startup screen-a da upišem svoje ime ko što si prije spominjo,i imaću novije themes... |
Ima jos nedelju dana fore...Ostaje nam jos toliko da sacekamo, a ako ga ne izbace do tada, e onda su stvarno smradovi...:rolleyes:
|
:pVidecemo preksutra sa ce biti...:p
|
OS2. u novembru samo da nisu zgresili godinu.
Gledajuci neke tyrosove video klipove, na jednom forumu sam pohvalio tyros klavijature, pa su me napali kolege, kao korg brine o nas, evo novi os pa nova klavijatura, itd, itd. Svi ste na pocetku pisali kako bice puno novog i dobrog, sad svi vi pisete kako nista od svega ovog. Evo kod nas u MKD (Skopje) vec se razmislja za prelazak na Tyrosu 3, a znam i nekoliko kolega koji su vec kupili presli s korgna yamahu). Cuo sam da cjena izlozenih Tyros-a u Sk. (moze i staro za novo sa doplatom) je od 2800-3200 Euro. Hocu reci da smo zaostali malo s korgovima. Puno pricanja, a na djelu nista. Ovo je moje misljenje, a pisem ovo jer sam korgovac u dusi, ali ne slep pa da ne vidim razlike. |
Slažem se .Možeš li reći kojiko otprilike iznosi nadoplata za T3...
Tyros2 i koliko eura?... |
Drugovi hajte vi molim vas na forum Yamahe pa tamo diskutujte o T3 i ostalim đavlima...
Već se počelo zalaziti sa teme a bez potrebe...Dakle kome paše T3--UZIMAJTE,niko vam ga ne brani a temu sa OS2.0 ostavite drugima koji imaju koju pametnu informaciju o dolazku i slično...Bez zamjere ali bez veze da se to puca ovamo,Mene lično nit interesuje T3,niti ništa povezano s njim a mislim da nisam jedini s ove teme,pa zato imate tamo temu Yamaha-Aranžeri pa se razpišite koliko vas volja...Pozdrav! |
Dobio sam email od decko sto radi za Korg,danas Ponedeljak ili najkasno sutra izadze novi OS2.0 za Pa2x i Pa800. Koliko je tacno neznam, nemogu da garantujem da je 100% sigurno ;)
Na Korgova Stranica je isto i Korg Moderator objavio da za najkasno 2 dana izadze novi OS,pa valjda nije neka zajebancija :) Pozdrav |
Pozdrav GAGI!!!
Nema te 100 godina,pa valjda ima nešto na tome... Evo svi ga očekujemo ko ozeblo sunce a i mislim da ne čekamo za bez veze,da će da se isplati...;) |
Pozdrav Almire
tu sam ja celo vreme,pratim sve teme,samo sto me strah da pisem i da odgovaram ljudima,dobicu odma po kapu :) Dobio sam jutros ovaj email za novi OS, pa reko napisacu ovde na forumu,pa sta bude neka bude :) |
hvala na obavjestenju Gago... zivio... nadajmo se da ce biti istina. [-O<[-O<[-O<
|
###tu sam ja celo vreme,pratim sve teme,samo sto me strah da pisem i da odgovaram ljudima,dobicu odma po kapu ###
Vala drug ti si ovdje više nego dobrodošao,meni si pomogo više od sviju da savladam Korga a i imaš znanje nadaleko bolje u svojoj regiji...A ja gledam što te nema toliko na forumu...Jedva čekam taj đavo da ga izađe,pa nebil sturio konkurenciju za duže vreme;) |
Bice, bice...jos koji sat!
|
EVO STIGAO JE NAPOKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajd cujemo se posle da vidimo utiske
|
|
Aj srecno bilo Radasine i pozdravi Zotu =))
|
Sad kad Korgovi zazvuce...:lol:...ima sve da prasti...:lol:=))
|
Mislim, nomoj se ljutis, al sad to ima da radi, zajebalo vek :)
|
Eto ga napokon,nakon porodjajnih muka....
"Rodio se,treba ga ljuljati"....:) |
Dugo ocekivani OS 2.0 je potvrdio da nije bez razloga toliko nestrpljivo iscekivan...pored znatnih poboljsanja u izgledu Stratup Logo Screen-a prilikom paljenja klavijature tu je i nova opcija...LYRICS...koja nam omogucava da citamo tekstove prilikom siranja...naravno to vazi za one koji sviraju jednu kljavijaturu...onima sa dve ostaje stara opcija-SVESKA...:D
Toliko za sada o prvim utiscima... |
jeli probao neko da ne ubacujem bezeze
|
|
Nedime...aj prevedi nam...:confused:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org