![]() |
=))
Dogovoreno.....:D:D |
drug milancheshow ono sto si pisao kao prvo da se pocne od malog labuda me podseca na nesto vrlo smesno:
bio ja u minhen i tamo doso joca balja da uci neke prijatelje kako da sviraju i da prate ciganski stil ... i tako mi se zezamo, ovaj sto uci da prati kaze "momci sta kazete kako pratim?" kaze joca balja: "e sad ako uvezbas ce stignes i gorilu, a ako vezbas vise od njega bices king kong, momentalno si samo onaj cita majmun od tarzana ..." =)) znaci: vezbanje je sve ...;) |
1 Privitaka
Evo i od mene jedan milje :D
|
Porucen RCF milje sa amblemom 325i da malo ukrasim scenu :))
|
Na preporuku mog dragog prijatelja i kolege Marka naručio sam zvučne kutije RCF ART 325 aktivne...kolega ima pasive ali dizajn je jako sličan. E sad mene zanima kakav Milje da odabere da bi eventualno ukrasio zvučnike u posebnim prilikama? Svaki savet je dobrodošao,hvala
|
##
Pa sada se vracaju u modu opet oni motivi sa velikim ruzama kao sto su prije bile na Tapetama....=)) A ko ti hekla milje?
|
I to moram da vidim...sad sam se setio da moram da nadjem i neku bakicu sa heklerom :lol:
|
@gega
Valjda ga porucio od RCF, original .... fabricko si je fabricko :D |
Milje by RCF - made in Italy . . . Vule da porucim i za tebe par? :))
|
##
da vidimo kako izgleda to milje...mozda se odlucimo i mi za RCF...:D
|
Maki ako kažeš da je vrhunski naručuj :lol:
|
Evo da se i ja upisem za dva para, treba mi duplo, sta cu kad operem, pa dok se ne osusi...:D
|
##
3 Privitaka
Miljeeeeeeeeeeee
|
Samo da znas da je novitet kod T4 milje umesto displeja :))
|
@ Gega
Da znaš da ti zavidim,za svaku spravu imaš poseban Milje :"> |
##
:lol:
|
1 Privitaka
Ovaj model mi izgleda dobar za klavijature sa Touch Screen-on...ima ove rupe pa se kroz njih može prstom lupati po ekranu. Da li neko zna gde se ovaj model može nabaviti? Hvala
|
ima tu kod nas kod jedne babe, ne moras ni da joj platis, tj. u parama, nego problem je sto ta baba zivi na jednoj nepristupacnoj planini, tako da samo moras da pazaris planinarsku opremu, pazis da te ne pojede kakva azdaja :) uuuuuuu i da, najvazniji dio, moras babu..... zadovoljit, bili platio tu cijenu za ovaj vrhunski milje Vule? :D
|
##
A ti...???? :):)
|
uuuuuuhm... paaaaaaa.... nisam jos toliko zagorio, a i bojim se dvoglave azdaje :S
|
Kad ti nisi zagoreo posle 19 godina apstinencije vala nisam ni ja od sinoć :lol:
|
18 :D pazi, ovdje se ne radi o tome koliko je ko zagorio nego koliku bi cijenu dali za takav milje neprocjenjive materijalne i sentimentalne vrijednosti :D
|
Pare nisu problem,para nema...a bakica sigurno voli piletinu tako da...:lol:
|
Uzmi brate ,pa sam izheklaj.Bice ti drago da gledas na klavijaturi svojih ruku delo.
Ja sam svoje sam izheklao!Lepota...... |
1 Privitaka
Sa jucerasnje tezge. Neko udruzenje zena ogranizovalo zabavu, a pogledajte samo kakve mustre imaju...;)^:)^
|
Svaka im cast!
Jel su ti pokazale koju mustru? |
Millana za predsednika kluba miljenika :))
|
Samo da ne pokriva dirke =))=))
|
Ih da su mi dva ona mala cetvrtasta, taman za zvucnike na PSR3000!
|
Da li stirkate pre peglanja milje?:">
|
**
Obavezno !!!!
|
1 Privitaka
Ja jednostavno ne mogu da zapocnem rad na kompu,ako nemam milje ispod tastature!Spremam jedan i za ispod misha,ali jos se hekla.;))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org