![]() |
Alix
hahahaha care smijeh do suza =))=)) |
Ovo je prava tema, jer ovde sigurno nema prepucavanja i svadja...
Predlazem da uradimo Tutorijal za ovako nesto :D:D[/quote] hahaahaha znam ja vas da ste perverznjaci, vidis mogu ti pomoci sto se turoriala tice :D |
Blago vama koji ste sada mladi! Kad sam ja bio vasih godina, devojke su davale "samo na recept", morao si je setati bar 6 meseci da bi se upisao u listu strelaca. Vidim, sad je drugacije.
Prvi put? Dva minuta i to sa punom koncetracijom. |
brate moj, kod nas u Mostaru ti je isto tako, ako nemas BMW peticu i kilu lanca oko vrata i ako nisi 5 godina stariji od neke sojke, dobices kitu. Stvarno, znam da vam je cudno, ali ovdje kod nas se gubi djevicanstvo od 17-18 godina, nista prije, rijetko ko. Moje vrijeme tek dolazi ;)
|
drug je u pravu.....samo prednost imas ako imas auto...tvoje je samo da malo usisas auti i sredis iznutra i naspes malo nafte i vozi.......ali pazi GUMA GLAVU CUVA....
|
Da, da... To pali kod cura koje imaju felnu umesto mozga. Nista mi u zivotu nije draze nego kad takvim tatinim sinovima koji se nikad nisu pomucili da nesto naprave u zivotu skinem zensku. E to je osecaj brate... ;)
|
eh, da mi je to dozivit :D Dasta nego guma glavu cuva Eko, ja ne znam kako cu i s kurtonom, a ove barabe ovdje bez kape u akciju hahaha
|
Evo jedan savet od mene,a vi ako hocete,poslusajte ga!!!!!
Ne jebe lep ,nego uporan!!!!!!Ko razume ,shvatice!!!! |
Citat:
I sam znas da ovi koji pisu da su prvi put na 14-15..lazu... p.s. Tako sam i ja lagao da sam na 15 prvi put...dok sum me skoro provalili...da sam na 12...=))=))=)) Jos malo ispasce "jebo sam majku pa se rodio" Hehehe...ma salim se...ja sam negde 17-18 pa i nije bio neki sex pa da se pamti... A ono LEP i UPORAN si potpuno u pravo mada tih 2 poima retko idu u jedno. |
Samo da se nadovezem na Milancetov post...
KO NIJE JEBAO SVASTA, TAJ NIJE JEBAO NISTA :lol: |
Bravo, Milance, to je jedna od najvecih istina. Nazalost, jos jedna istina je neoboriva:
OD BIRACA NEMA JEBACA!!! |
Ej ljudi koja vam je NAJRUŽNIJA ženska koju ste kad jebali?
Vala ja sam ih imo par (hebiga kad je čovjek magarc ostaje magarac),samo me sramota započeti prvi...Inače naš kolega Blatusan je vidio jednu od tih ružnih pataka i cjelu sedmicu dana mi nije dao mira od zajebancije...Al et,ko velim i ona je žensko (iako jako poružno) pa da se ne oseća zapostavljenom-da je čika Alix obraduje za lizalom...I baš tako i bilo...brukeee....bilo pa prošlo... |
Ma nije to bruka, to je vise dobro delo. I, naravno, jos jedna potvrda mog proslog posta. To sto si uradio je jos jedan razlog da mislis o sebi kao plemenitom coveku. I bice ti lakse. Veruj meni, znam.
|
kazu da se te ruzne zenske jebu najbolje, jer svaki put misle da je zadnji. A dobro necu ni a mnogo birat, ja cu skakat na one koje mi zeludac moze podnijeti, ako zeludac bojkotira i stojko ce :D
|
e bre koliko je bilo SVAKAKVIH i ruznih i lepih i matorih i debelih ma ko bre to postavlja pitanje kakva je kad nema bolje, SVUGDE MU JE BOLJE NEGO U GACAMA to je sigurno a i setite se one djoletove imo sam strasnog petla........
ako neko ne zna napisacu je ili neka potrazi na youtube a inace mi je redovna u repertoaru svaki put... pozzzzzzzzz |
Ne biram ruzne ili lepe...samo da si dobro oprane i sredjene medju noge...
I da nemaju dlake oko supka...:green: |
Ma samo da nemaju brkove...
|
Bitno je ucestvovati!!!:D:D
|
###I da nemaju dlake oko supka...###
Batke previše biraš...Nema boljih šupčića od čupavi...Pa kad je dobro obradiš,i ono sve masno okolo,pa ako ti spadne koja dlakica,ionako neće da primeti jel je i sama čupava...A ako je gladka,dok ji jedna dlakica spadne-izdo si se,hehe-jes nam tema...uhhh... |
Toooooooo nećaće,
rutave, da joj se ni bradavice ne vide od dlaka! =))=))=)) |
Citat:
=))=))=)) |
E jeste nenormalni... =))
Ja sam prvi put negde sa jedva 16 ... neku lujku koju nije samo onaj što je žurio na autobus... I to cela 2-3 minuta... A lepo me je prvo pitala "Jesi li nekad?" ... Jesam, naravno ;) Pa onda nemoj u mene... NEĆU ..... ali nisam ni znao šta to NE TREBA da uradim S obzirom da je bilo bez gume, dobro da joj na uši nije curelo !!! hahah Sva sreća nije se posle ništa desilo... A od birača bogami nema jebača... Znate onu narodnu: JEBO - NE JEBO, KURCU VREME IDE ... Zato, vi mladunci, iskoristite mačora uvek i u svakoj prilici... nemoj da vam kasnije bude žao :) Bože mili, kad se samo setim šta se sve okrenulo od žena... uhhhh .. i lepih i ružnih i mršavih i debelih .... ma SVEGA :) @Krešo Da znaš da bi i ja mogao radit generalku na mačoru, s obzirom na kilometražu & godine trajanja ... Hvala Bogu, klip još radi, isto ko prvi dan ;) |
@ Jeger
Kompa znaš kako se radi generalka na macanu ? Samo pustiš da ga dobro omasti neka mlada pica :lol: Posle se opet sjaji ko buzdovan. A to gdje je sve bio ... i u mladoj i u staroj i mršavoj i u debeloj, čak je i crnu probo jedino nije onu s rižom (to mi je patnja) :">. Kaže moj kum "Ko ne jebe staru, ne bu ni mlade. Ko ne jebe grde, nebu ni lepu !". Svugdje mu je bolje nek u gačama. Kad je gusto i u vruč auspuh :lol: |
Citat:
|
Treba da promenite rebrasti kaish.=))
|
Neeee ! Samo karike na klipu. I po povremeno popit kakav aditiv u vidu piva il gemišta da se bolje podmazuje. A ako je stara i zapečena onda po Svirkovom receptu - žestica u škembu pa žestoko po njoj. ;)
|
Ovde bi mogla i nova tema da se otvori:
Povoljni i nepovoljni uticaji na rad penisa u prirodnom i neprirodnom okruzenju..... :D |
=))=))=))=))
|
Sta se smejes Zeko!!!Ovo su ozbiljne stvari!!!!!
Trebalo bi da padne na toj temi jedan elaborat!!:D |
Citat:
pozzzzz |
upravo tako @Tesla. nego, pozeljna i manje pozeljna okruzenja ( da ih ne nazovemo nepozeljnim ) :lol:
|
Ma moze i tako......=)) Ne pravim problem!!!!!=))
|
hahahah...dobra tema
ja sam sa 10 godina probusio mjeh na vec isfucanoj polovnjaci weltmaister i skino i sebi i njoj njufer....sa 15 sam presao na zgodniju i bolju...bila je prelijepa njemica i zvala se "dallape" i ona me je naucila mnogo toga a i ja sam na njoj naucio....medjutim sa 20 sam je ostavio i svatio da su italijanke najbolje i poceo sam da iskoristavam jednu takvu....mislim da se zvala guerini...uf kako je ona bila dobra ufff....i dan danas imam njenu sliku kod sebe....medjutim prije dvije godine svatio sam da nemogu vise da ih nosim i da je bolje da to radim stojeci bez ikakvog fizickog napora....kad sam upoznao i svoju sadasnju i voljenu "KORG" koja napreduje iz dana u dan.....i da vam kazem nesto iskreno sex sa njom je kao bajka...nezamislivo...san snova...probajte:) |
Imas li dece ,posto si vise puta bio u ljubavi?:D
|
nisu mogle da mu radjaju posto im probusio meh pa su hvatale fals vazduh=))
|
Pa koliko sam ja analizirao,sa ovom prvom djece nije mogao imati,jer je bio dijete od 10 godina.Sa ovom drugom,isto bez djece jer je bio nedozreo,ipak samo 15 godina.
E vec sa ovom trecom,moguce,i vjerovatno sada negdje po svijetu ima neki "Guerincic".:) A sa ovom cetvrtom,nema teorije.Ta nije plodna,to jest,nema mijeha i sto je pravio,pravio je.;) |
ma ne moze jer kao sto sam nakon moje studiozne analize zakljucio, zbog fals vazduha dolazi do efekta poznatog pod imenom prdez i na taj nacin izbaci sve sto ie uslo unutra tako da teoretski nije moguce da se to desilo !!!!
|
Ali ipak,ako je siri ulaz nego izlaz,mora nesto i da ostane.
Ja sam to nesto analizirao,i postoji teoretska mogucnost....;) |
ma da u malim procentima jer se izlaz siri naspram ulaza zato se i javlja taj fenomen "fals vazduha" e sad i tu postoji resenje neposredno nakon sto ejakulat ispuni meh obavezno je da se meh izvrne naopacke i okaci o vrbov klin!!! Tako se stvara efekat grgotanja pa postoji mogucnost da ukoliko pritisak fals vazduha nije preveliki nesto i ostane unutra tj da se vrati nakon sto se izgrgoce**
fusnota** efekat grgotanja nastao tako sto je grgot sipao tecnost u usta zatim digao glavu poput kokoske i izgovarao nekakve cudne zvuke uz istiskivanje vazduha uz pomoc dijafragme. Danas je uveden kao standardni naziv za tu istu i slicne radnje. P.S. nemojte da mesate žmrćkanje s tim jer je to nesto sasvim drugo (to je kada ga umačete ponovo nakon sto to obavite u meh pa se cuje ono žmrć-žmrć-žmrć.....) |
Ne znam šta bih vam rekao,da sam neki majstor vjerovatno bih bio makso69,a ne makso68.Pozdrav!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org