![]() |
Mene su fiksali sa 30% od plate, jebacu im nanu naninu.:mad:
|
Ja ne znam ni sta je to, plata...:-??
|
To Miki,
Uleti im klizeci,i to djonom....;) |
S obe noge...:D
|
ne mogu se zaposlim nigde u cikagu kao kamiondzija,bez iskustva,skoro sam polozio za kamion....pa gde da napravim to iskustvo,pitam sam sebe.....svasta~X(
|
Otisla mi tasta jutros!!!!!!!! Znam da je to za temu "Hajde da se hvalimo", ali ne bih da remetim koncepciju i logican sled dogadjaja.
al bundy, izvini, ovaj put nista ne uradismo. Sledeci put kad ti dodje tast, daj ga na chat sa mojom tastom, ko zna, mozda nesto i uradimo. |
Nervira me komsija koji izbacuje sneg iz svog dvorista na ulicu.Napravio na sred ulice smet od metar da bi njegovo dvoriste bilo cisto a ionako ce se sranje otopiti za dan-dva.:mad:
|
Subota je uvece, ja sedim kuci i drndam racunar, umesto da drndam klavijature u nekoj kafani.
Zalim se jakim intenzitetom. |
Kako me boli glava danas 'oće da eksplodira...izgleda da sam sinoć stvarno preterao...:(
|
sutra imam ispit a nista nisam ni pogledao... visim na facebooku i na yu-midiju... budala, sta ces...
|
A ja sad uzeo slagati (konačno) sint i ništa mi ne ide od ruke........
Gladan sam al na dijeti sam.......... |
Malo sam se hvalio, sad malo da se i požalim, u pola sata mi otkazane dvije svirke, sad za petak neka proslava(firma nema ni za plate) a u junu svadba, ali neko to odozgo vidi sve...
|
Citat:
Ja ostavio cigare pre tri meseca i počeo da se gojim...sad moram na dijetu...j*bem ti život kad je ovakav... |
Ma ne jedem samo, al šta ćeš gore od toga!
Ne mogu cipelu svezati više.hahaha, a tek 27 godina! Nije baš sad tako strašno al smeta mi! |
Uvijek jedi,ali prestani kad ti je najsladje.;)
Ova dijeta da se ne jede je vrlo gadna. Evo recimo,kucnog ljubimca taman naucis da ne jede, i on krepa....:) Malo se zezam,ali kako je lako dobiti kilograme,milion puta ih je teze skinuti. |
Pa ne možeš vjerovati! Cijeli dan danas ja tipkam po sintu, mijenjam, ubacujem, izbacujem, oči na vrh glave, ujutro radim, i kao ajd to je to za večeras i rekoh idem još nešt probati, taman krene load-irati neki set sjetim se da ove nove postavke nisam sačuvao!!!!!!!!!!!!!!!
Jao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
E sada namjerno sjedi,i u inat se dobro,dobro najedi....:)
Jer na prazan stomak,nije dobro raditi oko sinta,izgleda.... |
sviram 20 godina 1 put za mjesec dana otkazane 3 svirke ,recesija,gubim volju prelazim u pcelare
|
ufff sve citam i razmisljam ..... ja da vas pitam od ove dve sta je gore, kad ti pevac mrtav pijan mesec dana pred docek Nove Godine gostima u sred noci na razglas kaze " grupa Kumovi za novu godinu svira kod Zeme u kafani ako ocete dodjite ako necete ko vas jebe" ili u kafani kod Novaka kad mi gost prisao i trazi da mu sviram " Na Kordunu grob do groba" ?? Ajd sad da cujem misljenja .
|
jel moze meni jedan posmrtni mars=))
|
Upravo su mi boje prozujale!!!
Hoću reći da sam i ja jedan od onih kojima je ram memorija na pa 800 crkla!!!!! Jebem ti život! Dodato: Ispričavam se na ovom izrazu, al osjećam se tužno i jadno.......... |
Opet mi iskočio disk...
|
Nocas mi crk'o desni kanal na mikseti,pa sa morao da radim na MONO!!!
Majko moja,kao sakat sam bio,pola stvari se nije culo! Ljudi svirajte STEREO!!! |
jbg tako je samo na E-50 ,mada ja koristim EQ preko mono pedale,ali kad se poveze samo mono kablom stvarno je katastrofa
|
ostao sam bez auta,produvao mi jugo skroz,dihtung mi izgoreo a prethodno mi je cale polomio brzeon na glavi,karike su obrusene do daske,bice igranke ovih dana...
|
#kad se poveze samo mono kablom stvarno je katastrofa#
ja povezujem mono kablom, meni isto zvuci |
da ali na Korgu PA-50 ,dok na Rolandu E-50 je malo drugacije zvuk je mnogo bolji kad je stereo povezano,i na rolandovom sajtu lepo pise da se ova klavijatura povezuje stereo kablom,kad se E-50 poveze mono zvuk je mnogo slabiji i prazniji dok je stereo dosta masniji
|
8 mart meni snagas ne gura jedan bin nikako ,pojacalo u piku a 150 ljudi na toj strani .mal ne zaplakah
|
Citat:
|
Dugmic zmaju,ko ti je taj?misim da sam cuo za njega,ko da mi cuci negde u mozgu....od skora sam ovde pai neznam bas nesto ljudi,a i te sto znam,vise od pola bolje da neznam:D:D
Dodato: znate koliko srbi kukaju u srbiji,da se nema para,da je kriza ovo ono...pomnozite sa deset i dobijate koliko kuikaju u americi...ne svi,ali vecina...strasno,nisam verovao dok nisam video:) |
Citat:
Dok se ne otrezni!!! =))=))=)) |
Eeeeee ... otkazali nam redovnu tezgu subotom ... grrrrr.... sad moram u potragu za nekim lokalom da "ubijemo subotu" .... ne mogu da verujem da cu posle Bog zna koliko vremena subotu uvece provesti KUCI?? Sa zenom i decom??? Uh .. moram pod hitno naci bar nekoga da menjam....
Kolege, da vam ne treba mozda zamena u subotu? Sviram dzabe =)) |
Meni otkazali tezgu gde smo pevac i ja radili za 50 evra, a umesto nas sada radi "muzicar" sa lap topom za 30 evra! Degradirajuce do bola! Lap top, mozes misliti. Nemam nameru ni da odem tamo da cujem kako to zvuci.
|
Padoh na Southamptonu za dooobru platu...:mad:
|
ja pao na Liverpul-juventus igrao prvo poluvreme X :mad:,a pogodio 6 meceva,ulozio 50kinti dobitak 9 soma:mad:
|
Citat:
|
ja sam pretprosle godine na prvo kolo lige sampiona ubo ko sto nikad necu vise....odigrao tri tiketa po 50 dinara,dva su kao sigurice,neki englezi peta,sesta liga neznam ni ja,padne ko mlad majun na njih,a treci koji je kao bio prepotentan,udje
inter2+ prvo sevilja2+ prvo mancester-roma X-1 barselona u gostima snekim X-2 steaua-arsenal X-2 za 50 dinara 32000,tad i nikad vise,mada bilo je blizu i sledece nedelje,za 51000,skurca me gilingam,kuci dere sve redom,ja igram iz 1-1,povede gilingem,kad onda primi tri komada,1:3 na poluvremenu,pobedi 4:3 na kraju strasno |
3. mart - klizanje i pad (posto zivim u Kanadi jos uvek ima leda i snega)
5. mart - Dijagnoza: Diskus hernia (izleteo mi disk izmedju dva prsljena) Nema svirke, nema tegljenja, nema dugog stajanja... Svirke otkazao do daljnjeg.... @-) |
Auuuuuuuh, Gerber ... :(
Sretan i brz oporavak ti zelim, sta drugo? :( |
Auuu gerber, za'ebano...:( Ja i Diskus hernia smo dobri drugari...8-|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org