![]() |
Duvam u kurtone.. :-"
|
=)) Sa koje strane? =))
|
Hajde,pošto se u ovoj temi nisam oglašavao.Koristim,ali više volim,onako,u živo.Jebi ga,ali me strah ovih boleščura,pa˝u živo˝upražnjavam samo sa suprugom.A koji?Pa,koji naleti,nisam nešto probirljiv.Pozdrav!
|
Ne koristim kondome, zato sto ne je.em nista... :) :) :) Koristim Durex Ultra thin ili durex arouser... :)) Za razliku od mojih obdarenih kolega, meni kondomi spadaju pa moram da ih vezujem kanapom... :lol: Salim se naravno...
|
Nisam ga nikad koristio niti cu ,taman kad bih umro odmah.
|
Durex iskljucivo!!!! Romed i slicni su mu pucali... Nikad vise bez durexa!!! :)
|
Citat:
|
Durex elite....romed mali i deblji....ali kad sam bio student bio je najvishe u igri
:P |
neznam da j . . . . sa kondomom :))))
|
Citat:
Pa sad ti kako oces...odaberi: Il ne jebes nista, il ti je mali Jedno je istina....xaxaxxa |
Ja koristim uglavnom Durex,al mi se desilo juce da kupim 5 komada i svi su mi mali.Neznam sta se to desava!
Mozda je i kod njih kriza pa stede na materijalu i tako ispadnu manji kondomi. Mada opet mislim da sam ja u pitanju! |
Brate,meni tako stalno...i kad ga savijem na pola opet isto...:lol:
...zato ih i ne koristim...B-)...a i nema se gde,recesija...:rolleyes: |
Milanche, a da ti nije ušo stršljan u gače pa te ubo za mašinku pa je natekla ;)
|
Moguce je Kreso......U svakom slucaju cu od sada da trazim da mi radnica na trafici prvo uzme meru,pa onda da mi proda kondom.....
|
@ Milance
Al će one babe po trafikama da se obraduju :lol:=)) |
:lol:
A jeste li ikad bili toliko pijani da ste posle pišanja patentnim zatavračem na hlačama uhvatili kožicu od malog :-O Hebo te, al je bilo krvi, ko da sam zaklo prase =)) Da vidiš kako tek onda natekne. Deset dana sam imo pun kurton kreme i nataknut na macana da mi ublaži boli |
Citat:
|
@kreso-Desavalo mi se.Vristao sam kao konj.(A sta je najveci bol sto se tice genitalija neznam da li da vam pricam,malo je licno ali sam ubedjen da to niko nije doziveo).
@milanceshow-Ti moras da ides na estetsku hirurgiju.Preporucicu ti ja doktora koji je i meni radio skracenje.=)) |
pa kako ne znate sta je najveca bol :D pa kad vas spici neka riba u klikere :) a ti milanche brate odsjeci ga na pola sta da radis drugo :D :D idi u zoloski vrt sto ona gospodja iz javne kuce kaze preko telefona
|
@jefta
Da to nije onaj doktor sto skracuje motorkom "stilovkom"....;) Jer,po onome sto sam procitao,jedino tom alatkom.... |
Neznam jefto sta da ti kazem.............vec sam par puta iso na skracivanje ,a on raste li raste..........
Zale mi se ribe da ih mnogo boli,tako da cu opet morati da ga kratim,sto zbog riba,sto zbog malih kondoma........... Plasticna kesa je majka........;) |
nista milance,ti onda kroz nogavicu pa ga dole ubodi u carapu onda da drzi...=))=))
|
Ovo za kesu se slažem,i to treba koristiti tzv "višenamensku" kesu,najbolje onu veliku šarenu ih hipermarketa na kojima svašta piše,a najveću upotrebnu vrednost ima kad obavljate snošajne radnje sa nekom "lepoticom",pa joj lepo turiš kesu na glavu i čitaš šta piše na kesi dok "radiš"....čisto zbog stresa...bolje nego "akrepa" gledati u oči...:lol:
|
Ha ha ha...zamisli da krenes u akciju a ono na alatki pise ,,Uradi sam"=))
|
nekoristim
|
Decko koristi durex uglavnom :)
|
DUREX daj šta daš
|
korg18
Sto se mene tice ja to ne koristim,bolje je vako lakse podmazuje,e a zene su vam za to experti,oni vam nekad ponude kondom,a na vrhu iglom probiju rupicu i ti kad si pri kraju to uradis,i nakon par dana zove te e ja sam trudna zznas ovo ono auuuuu a vako ja znam ili cu u nju ili cu van..
|
romed su najaci,kompletan osjecaj
|
Durex performa, mada ni klasik nije los.
|
Kad stignem kupim durex :))
|
Nekad koristio. Sada ne koristim jer samo smeta i kvari užitak.
|
Kako kad,uglavnom da i to Durex,ne verujem ostalima,Durex se pokazao kako treba i zasto da se menja,nema uopste potrebe da eksperimentisem...
|
no sex bez durex, tom se parolom ja vodim
|
1 Privitaka
Pricajte vi sta hocete, ali ovaj je 100% siguran! =))
|
ja nekoristim brate , to ti je isto kao kad bi jeo sedvic a nisi skinuo celofan..haha
|
kad koristim kondom to mi dodje kao da sam zavrsio posao na neku kozu zato brate sibam bez carape
|
joj, pretpostavljam da si stariji, necu da te pitam nesto iz postovanja :D :D :D
|
ma nisam starii napucao te djavo nego jednoostaavno ne ide msa tom vrecom ali gde moram stavljam bolje posle kondoma da bacim nego da mi hirurg odreze penkalo zajedno sa bocima mastilo
|
nema veze ipak si stariji od mene :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org