![]() |
Znate li vi koliko samo ima pesama o Bolu... To je jedno od muskih imena koje je najvise opevano u pesmama...B-)
Ostao sam sam sa svojim Bolom, ja sa Bolom, a sa kim' si ti... Bole, Bole, ruke moje.... Ostavi me da tugujem s'Bolom, da se secam njenih zagrljaja.... Sa Bolom se secam, nasih lepih dana.... Pitao bih i sad, al' ne mogu s'Bolom.... Ko je pijan zaspao za stolom, ko se druzi sa tugom i Bolom... itd.... I, cudno mi ono sto peva Jasar o jajetu...:-?? Jaje volim, jaje nikom nedam..... |
Mercedes E klase...
A ono: "Uteraj,mi uteraj,kola u garazu....?(da ne kisnu)...:D
|
ili ovako
vetar duva, muda mi se kalate dajte pi*ke ako boga znate..... |
Evo drugari,po meni dva najnebuloznija teksta u pesmama,neizokrenutih,su sledeca:
1.Ti si cerko tatin SIN=)) i 2.Ja imam cerku i ona je ZENSKO=)) Obe pesme su,koliko se secam,naseg pokojnog pevaca Nino-a(valjda se tako pise)..Sve najbolje o njemu,ima on pesama koju su za deset,ali ovo...:lol:,mada se i dalje sviraju na rodjendanima i krstenjima kao osnovne...A da,i jos jedan biser po meni je ona Sabanova-Otvori mi svoja vrata,JA SAM COVEK KOJI KUCA..=))=))..Aj u zdravlje drugari...Pozz |
U malenoj krčmi, još sjedim za stolom,
oko mene srećni su svi, ostao sam sam pod svojim stolom, ja pod stolom a pod kim si ti, |
djindjule mindjule podigni ga cici da ti cica spici :D
|
Saban Saulic-Vojnicka:
1 strofa......Majka place oca gosti biju suzavac je bacen u avliju... 2 strofa......Stric i ujak digli shtangle svoje sad vojnika tepaju oboje a sestre se izdvojile same krv brisu krajem od marame.... =)) Horor pesma =)) |
@ Svirko
A dalje ide ... Ti si letva moga plota (tarabe) U te čavle (eksere) svi zabijadu Ja popravljam svoju lesu (tarabu) Ja popravljam, drugi trgaju =)) A daleko najnenadjebive tekstove imaju Vatrogasci :lol: Voljela i da se igraš s vatrom Duboko si disala svu noć Pustio sam "goluba" za jatom Vikala si glasno u pomoč Nešto divlje bilo je u zraku Suzne oči ništa ne vide Gušila si se u crnom mraku A željele si jake vjetrove Hej ženo daj mi daj Dok kažem ajn, zvaj, draj Tanjur graha i ljute rakije Pa ću ti svirati, nosić sondirati Dok rano jutro ne svane Ili jo bolja ... Aaaaaaaa ti kažeš ne ti kažeš da Aaaaaaa opaj dira opca haj Kada dođe ljepo vrjeme, zamirišu parkovi Zaljubi se ti u mene pa da vidiš ljubavi Skoči, skoči mi skoč Skoči skoči mi opca haj Skoči, skoči mi skoč Skoči skoči na konjiča Gore dolje, ap end davn Može konjić svukuda Skoči, skoči mi skoč Skoči, skoči na konjiča Da sa njega nisi sišla Ne bi nikad plakala Zato ti ne kudi konja kojeg nisi jahala :lol: |
Pjevač sa kojim radim već 15-ak godina ima takvih bisera da je to za Riplija!!!
Prije par godina bješe popularna pjesam od Rada Jorovića "Žene vole oficire" i ja čujem u refrenu on nešto mumlja što ja ne razumijem!? Inače razglas nam je i tad radio vrlo čisto...;) Uzmem svesku kad tamo sledeći tekst:"Idem putem od kabistra"...:lol: Zatim jednom prilikom od Milančeta "Ljubavi se staroj vrati" pjeva ovako:"Gledam reku, slušam crvkut ptica, klasje žita u polju se njiše, jedan MALI ŽUTI leptir igra se na vetru"...=)) Probajte sve te riječi uklopiti u melodiju... Da "crnjak" bude još veći pita mene otkud baš "ŽUTI"???:confused: Inače tih zezancija ima "mali milion", npr. od Tome "Sanja" ide ovako: "U kafani sviram kod Zore" ili "Sudbinu mi nije još niko prorek'o, dal' ću biti Ziko il' ću biti Deko" pa recimo crnogorsk-junačko-svadbarska koja kaže:"Crnogorci, kršni momci, ležaće u hladu"... |
@ saki 123,
e nema pčke, nemoj biti lakom, uzmi qrc, pa ga vozaj šakom=)) @ Krešo Al bila je ljubav moja, smrdila je sva od znoja..... Imala je noge ko balvane, a sise ko dvje lubenice, a ja sam je iskreno volio....... Daj mi majko sikiru, i eksera dva, da zabijem susjedu, u guzicu ja.......:D Da sam barem mala školjka za WC, da sam barem mala školjka za WC, da sam školjka za WC, gledao bi guzice, da sam barem mala školjka za WC:D A da su '' Vatrogasci '' nenadhebivi, to stoji.... |
@Milan$
druga pesma je od Zlate Petrovic mislim,al svejedno....:D ili od ane bekute jedan zanimljiv stih: Skinuo si ruku sa ramena njoj.. |
Zvonko Bogdan u pesmi "Treci" kaze ovako:
"A onda tvojoj sreci dodje neko, neko s mnogo veci a ti ostanes sam". |
joj ljudi sto sad procitah, nema dalje:
LJEPSA PO NOCI ne kupa se eno je....vec nocima sve smrdi oko nje, vec sada provereno znam koji cu sampon da joj dam... ma ko se to usmrdio sad bi od muke povrac'o, miris mene ne laze,ooonnnaaaa je usmrdila svee ref. Oooo NAaaa JE LJEPSA PO NOCI NJEN MIRIS U KOSI U BANDAK ME NOSI I ZANOSI; OKUPALA SE SAMO ZA MENE;TAJ SMRAD OD ZEENE, KOD NJE MI SE BEZ GAS MASKE NE IDEEEEEEE..... |
mala moja lepa kao luce
kad se skine lici na majmunce ... |
Kad ti usne PREBLIZIM
Necu majko jasara u jasara MASALA Jedini sam covjek sto S:PUNICOM HODA Ubode me i ostavi NA ZELENOJ TRAVI Ja zivim sam u SVJETLU SVOM Kada mjesec oblake sakrije |
Da si moja iz Drvara Đuko,ja bi tebe ko kobilu tuko!!!=))
Pi..u tvoju ljubim,šapćem tvoje imeeee...:p Trudna sa tobom šta se tu može a još ga čuvam ispod kože... |
Uz Moravu vetar duva
stari ribar travu duva (a moze i corbu kuva) I da su najbolje zene uvek ispod nas... NJENU MALU, njene oci plave ljubio sam u Sapcu kraj Save... |
Bisenija,kćeri najmilija
aaaaaaaaa gdje si bila,gdje si fejsbučila=)) |
Ili ona: Idem sorom mirisu bandere,maras u p.... m...... to su palacinke....
Otvor zeno kapiju i zube zavezi,kupi prnje iz kuce mi bjezi..... Ne otvaram kapiju,molim ocenase,jebem tebe i tvoje pajdase |
kad se kuci vracamo, vracamo se kuci, cijelim putem vracamo se kuci opaaaa....
otvor zeno kapiju haljinicu svuci, evo mene drzim ga u ruci :D |
Evo nesto slatko,za Seherezadu SECERLEMA,SECERLEMA TI SI ZENA KAKVE NEMA
|
Bol boluje lijepa Anka
polila je vodom majka...:p |
Oj djevojko Milijana,prošetaj mi mališana,prošetaj ga gore dole,dok te ruke nezabole .
Dodato: Ali ipak mislim da da ovaj Mile sto ide ovom prugom,sa drugom sazlužuje nagradu za najbolji narodni tekst.A znali iko gdje je kreno,da nije samoubistvo ! Dodato: a ovu sam cuo na hrvatskom radiu,neznam ko pijeva ali je Marko najebo: Ovako ide: Mrdala si bokovima išla preko parka virili smo iz grmlja i ljuljali Marka |
Nije zajebancija, stara pesma, stvarno postoji.
Refren: Noci nisam spav'o srce sam ti dav'o sad me boli strana leva, oj Mileva, oj Mileva. |
Ajde neka mi neko objasni ovo, kako je to uopste izvodljivo...
Kaze pesma: "Plitak potok, a voda duboka"..... Ma, na koju foru? |
@ Plavkica
Mislis..."mala patka a ona duboka"...to je valjda druga strofa? :lol: Ako neko zna sta je ovde tekstopisac hteo da kaze? Hvala :lol: |
brate fulao si temu imaš drugu temu za smešni vidoje......=))
|
Au...
Sta ovo bi?=)) |
ma decko ti si bezobrazan hahahahahahahahahahaha
tupur tupur tupur tupur :D |
Zar ti jos ne spavas, Del????
|
jok plavkice, cekam tebe da me ususkas i ispricas pricu za laku noc :D :D :D
|
Biseri turbo folka (izvođači uglavnom nepoznati)
- Lažeš kao pas, gledaš me ko zver, stvarno nije fer. -Sve, sve, sve, sve ceš da mi daš,al ja neću s tobom jer si mafijaš. -Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno a i uspravnooooo -Ajde Jelo šmrči belo,pa nek vidi celo selo. -Plitak potok, a voda duboka! -Mala lezi tuku mitraljezi, ja ću na te, ne boj se granate! -Oću kući da te vodim,ali ja sam izbjeglica nemam kuće, bože bože zar ja tražim nemoguće... -Vetar duva kiša sipi a pod nama krevet škripi. -Zbog nje su me zvali papak... ja to nisam znaoooo -Jel te peku u daljini moje suze na haljini? -Skoči ću sa sedmoga sprata, rodila mi žena a ja nisam tata. -Moj se dragi u autu voza a ja jadna u šumi kod koza!!!! -Kažu nismo par zato sto si podstanar... -Uz malu peć i radio svašta sam joj radio. -Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! -Šta će meni venčanje i žena, kad sa tuđom živim bez problema. -Ti ode na zeleno ja osta na crveno, rastavi nas semafor. -Da dogovor kuću gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje, temelj je daleko. -Mala moja na vrh kola stani, da te moje oko nanišani. -Skini skini košulju al nemoj brushalter, ostavi bar nešto mala da pocepa panter. -Kuče laje a ja mislim ti si, otiš'o si sarmu probo nisi. -Ja te volim ja te obožavam, ja bih s tobom da se razmnožavam. -Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala. -Alal vera mili moj, kad me stegneš joj joooj -Cveta cveće listaju bandere, ja te volim, ti si mi devojka! -Ispred kuće metar drva, ti si moja ljubav prva. -Mala moja dođi da sviramo malkice, ja dok sviram ti mi skini gaćice. -Ja sam svoju Raziju miniro, poginut će ko je bude diro. -Pletem džemper, džemper mi u ruci, dođi mala pa mi ga navuci. -OOOO, otpala ti ruka ako drugu takneš oko struka. -Otišoooo si e pa nek siii, nisi bio bog zna kako seksiiiiii. -Nisam zgodan al sam neophodan, ko me proba želi me do groba. -Mala moja na vrh sela moga, ti živiš u oblacima, ja živim u opancima -Ja ti kažem odlazi pokido se lanac, a ti ne razumeš ko da si Bosanac. -Pevaljka sam od glave do pete, oko mene sve valute lete. -Neko vozi motor, neko vozi traktor, ja i moja mala motokultivator. -Sutra kada prođe sto je noći milo, ti ne pričaj drugovima šta je sinoć bilo!!!! -Dva bunara dva bunara a velika suša, dođi dragi izgore mi i srce i dušaaaa -Rodno mesto Banja Luka, jedem ćevap s mnogo luka, u Beču sam gastarbajter, u krevetu pravi fajter ... :D:D:D |
:)Svaka cast na iscrpnom tekstu.
|
hahaha jaki tekstovi, svaka cast plavkice ;)
|
Plavkice,svaka cast na trudu!!!!^:)^
|
Što me majko dade u harmonikaše
pa mi oko glave sad proleću čaše, činije i vazne, piksle poluprazne, i tanjiri i bokali i slanici mali...:lol: …………………………………… Strogo se hraniš na naučnoj bazi uglavnom ležeš i budis se rano ne gubi vreme, mogli bi mnogo jedno drugom da damo ………………………………………. Seksipilan i tako atraktivan i tako elegantan… Plave krvi, visoke strane škole… Šarmantan i galantan… Crni smoking… I like the way you’re talking I like the way you’re smoking Neponovljiv ko 007 To mislim dok ga gledam!:-& |
yeaaah.... napravi mi sinaaaaaaaaaaaa, pod svetlima casinaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
|
=))=))=))....kakav trulez, jel'da?
|
indeed :D ;)
|
Mojim kolegama iz jednog benda dolazi narudzba na svadbi na kojoj pise pjesma "Kosac" od Indire i Alena.
Oni kontaju koja je to pjesma,pa kontaju ali uzalud... Zovnu lika koji je narucio pjesmu da im objasni ili da naruci nesto drugo... Kad ce on: "pa to ti je ona,kaka to ne znate-znas ti ko sam ja,znam ja kositi (ko si ti)" (Lopov)=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org