YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Download takmichenje (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9039)

siemensserbia87 13.09.2009 23:21

Simens i Grandia bi trebali biti najbolji na Yu midi onda....mislim :D

grandia 13.09.2009 23:40

aman, tu smo druze :D

mislim da svi ovde vole malo da se sale, ipak bi bilo dobro da ne preteramo meru i ponekad da se ponasamo ki odrasli :p

(uff, ja se sad izvuko ... ti si na redu :lol:)

odoh ja da spavam, sutra u 04:30 na posao :sad:

zsimonovic 14.09.2009 11:15

Ne znam sto se zamarate sa tim koliko je ko skinuo?Uvek ce imati onih koji ce da prodaju tudje materijale ali nece se ni oni obogatiti od toga a i ne mozemo mi da ih sprecimo u tome.Ja sam skidao sve i svasta,i demo snimaka ranije a koristim set od 64mb,samo ono sto mi je potrebno a skidam jer volim da imam tih semplova i boja a ne moze sve da se iskoristi.Ja ne koristim ni 2% od toga.Uvek sam mastao da imam kucni studio iako znam da nema nista od toga ali lepo je mastati.Mozda ce trebati mom sinu semplovi,ako bude muzicar kad poraste. :)

grandia 14.09.2009 11:33

ma nema problema druze zsimo:D

ja cak i nemam pravo da se ljutim na nekoga, jel nisam nista svoje dao za download. ti programcici koje sam ja ubacio su oni koji su na netu i svi bi nasli kad se malo potrude

a to sto nisam dao "svoje" je zbog toga sto nemam a ne sto necu, casna rec!

al zbog toga ja gledam da nadjem na druge strane nesto i to sto nadjem i mislim da je kolegama ovde korisno - obavezno dajem ... pokusavam isto ako znam neki savet, da to delim sa kolegama pa da pomognem gde mogu ...

nek ti bude mali ziv i zdrav, al kad on poraste ce da izadje neki korg pa 8000 a tvog korga nece ni da gleda vise :D

pozdrav

zsimonovic 14.09.2009 11:54

Valjda ce taj pa8000 biti bez nekih falinki,iskreno se nadam.Ko zna na sta ce se svirati za 20 godina kako tehnika napreduje?Od 96 god,kad sam ja poceo da tezgarim na psr28 pa JV35 koja je tad bila super klavijatura,mnogo,mnogo su napredovale klavijature.

daliborkorg 14.09.2009 12:21

Citat:

Originalno postovano od Boban010 (Post 81573)
Malocas sam video kod jednog clana ovog foruma cak 700 downloada,da nije neko takmichenje u downloadovanju?

Nek skidaju ljudi, za to i postiji download sekcija.

grandia 14.09.2009 12:54

ma nek skine ko sta hoce i koliko hoce dalibore, al barem jedno malko "hvala" ne bi bilo lose ...?

ne meni, ko sto sam reko, ja nisam stavio ni jedan svoj ritam il boju (posto nemam) al ima dosta kolege ovde koji su se mngo mucili dok su te stvari, koje se ovde skidaju, spremili i stavili na download ... jel toliko tesko da se kaze "hvala" nekome ko je to zasluzio?

svi koji su ovde nesto postavli u down znaju sigurno da ce se neko naci ko to zeli da skine, inace ne bi stavili svoje stvari u downsekciju jer niko ih nije terao silom da to ucine ...

pozdrav

milan_lekic 14.09.2009 18:20

predlazem, da se napravi blokada prema postovima, znaci dok ne skupis neki broj postova (ali to sigurno nije broj 10) nemozes skidati nista sa sajta
pozz

LOLE 14.09.2009 19:26

Ne treba zabraniti skidanje već stavljanje svega i svačega gotovo beskorisnog i bespotrebnog za muzičare! Ispričavam se unaprijed jer znam da će se netko nać uvrijeđen!

Belja_SO 14.09.2009 19:30

uvek prepirke i prepirke :) svi znamo da smo tu jedni drugi da pomazemo,ja ni nemam uploadovanih fajlova,jer kontam da moje nije jos toliko dobro za yu midi,naravno svima sam zahvalan sto toliko stvari su stavili na yu midi. I nemojte uvek da se prepiremo. Kako god koja tema se otvori odma rasprava..

mimiki 14.09.2009 19:39

ima ljudi koji ni nemaju sta da kazu jer se ne razumeju dovoljno i nece da se mesaju nego samo citaju i skidaju fajlove sto je normalno na pocetku,zamisli da pocne da pise milion ljudi na sajtu neke nebuloze da bi samo nakupili postovo da bi mogli da skidaju nesto s ovog sajta?
po meni taj kriterijum nema veze sa zivotom...ja mislim da treba da bude sve free jer ako je neko vec resio da podeli nesto s ljudima resio je i to je gotova stvar, sad da li ce to skinuti Zika ili Laza nije bitno...
jedino kad bi sajt lupio patent na sve fajlove sto drugi ljudi postavljaju:lol:

milanceshow 14.09.2009 21:24

Neznam sta bi rekao pojedincima na neke komentare......
Clanovi koji imaju makar 1 upload,njima svaka cast........

svrakan 14.09.2009 21:28

I jos nesto,npr. ja kao moderator skidam skoro sve za Korga zbog provere materijala,nesto cak i iskoristim,ali baziram se na tome da ako stavim nesto bude kvalitetno,i gledam na to ovako ako sam postavio nesto a to su skinuli njih 600 onda imam pravo da skinem i ja toliko stavki,zao mi je samo onih koji skidaju a ne ucestvuju na forumu i na neki nacin da bar doprinesu u nekim temama da pomognu drugima.

makso68 14.09.2009 21:54

Potpisujem Svrakanov post.Pozdrav!

branoy 14.09.2009 22:08

ja skidam svaki fajl!!!!!! :D
a sad ovako sve sto sam skinuo za korg, nemam korg i nemogu isprobat nit koristit *MISLIOM NA ARANZER* semlove onako, sve isto i za jamahu, od svega ovog samo sam za roland iskoristio ritmova koji s uorginal od midifajla uradjeni, i naravno mp3 pre sam skidao svaki fajl i to je sve, jedan mi folder stoji yu midi i tu sve zivo skidam sa ovog sajta, ali ne zato sto bi ja to iskoristio ili sto cu koristiti nego jednostavno ja imam naviku za skidanje ne bitno sta je, na svim inace sajtovima gde sam log.. samo skidam a nemam pojma ni sta imam u folderu iskreno nit cu kad to isprobavati.. !

Uploadovao sam par stvari sto vrede i to je to! ne ubacujem smece!

grandia 14.09.2009 22:30

svrakane 100 % si u pravu ...

to sam maltene i ja hteo reci, nisam se dobro izrazio ...

@mimiki

i to je tacno buraz, ali bas ni na jednu temu nemas(ne ti...) nesto da dodajes?

eto to sam ja jednom pisao, stavis nesto na download a neki se samo tamo kriju i pisu smesne komentare. oclanjeni su duze od mene pa cak i od nekih koji su moderatori a nisu jedan jedini post napisali .. sta to znaci? to znaci, " briga me za forum, sa oprostenje, ko ih sisa, ja hocu samo fajlove ... :-O"

" sta? jos da kazem hvala? kome? pa ovde je sve gratis, sto da kazem nekome hvala? ... "

sa druge strane ima i ovakvih kao mene, koji suvise lupaju :lol: i idu vam na zivce ... >:D<

moj statement: ja nisam za zabrane, ako nije bas potrebno, al barem za zahvale onome ko je uplodovao materijal.

pozdrav svima!

ps: cekam vec 2 dana da neko daje komentar na moje zadnje snimke a niko da se javi =))

daliborkorg 19.09.2009 13:47

Citat:

Originalno postovano od LOLE (Post 102731)
Ne treba zabraniti skidanje već stavljanje svega i svačega gotovo beskorisnog i bespotrebnog za muzičare! Ispričavam se unaprijed jer znam da će se netko nać uvrijeđen!

E to treba.

Vaxter 19.09.2009 14:27

Treba i jedno i drugo!
Neki stavljaju tek da bi se reklo da su i oni stavili, pa po hiljaditi put jedno isto.
U kvalitet i korisnost ne treba zalaziti, jer se tu cheto zalazi u ukus.
Meni je, npr., sav taj JUVE materijal beskoristan, a znam da njega i voli i trazi vecina vas ovde...
Jedna stvar.
Kako god beskorisne i bespotrebne te stvari bile, pa i duplirane, ti ljudi su se bar potrudili da neshto postave, dok drugi samo uzimaju i nishta ne daju...

al bundy 19.09.2009 15:01

.......

pitam se koliko ce potrajat dok nekome nebude zasmetalo koliko je nekome puta zahvaljeno bilo?
...zasto on ima 55 hvala u 50 postova??....
...garant je neka ulizica...;)

zsimonovic 20.09.2009 12:41

Zbog toga sto je materijal free,ima ga dosta i sto imaju demo snimci i jos plus moze uvek da se sazna nesto novo,ovaj sajt ima toliko dosta clanova.Jedan momak sa ovog sajta je bio napravio muzicki sajt ovog tipa ali je slabo imalo materijala i zbog toga je imao malo clanova na tom sajtu tako da je ubrzo ugasen,za mesec-dva.Kad sve ide kako treba,ne treba nista menjati!Imaju sajtovi i gde se placa materijal,necu da ih reklamiram,ali su zbog toga daleko,daleko manje poseceni i aktuelani.

Trenutno vrijeme na Forumu 12:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org