YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Yamahappassion-Demo Snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13295)

yamahapassion 03.05.2011 19:56

@simke: Znam kolega i sigurno cu skinuti forspil tacno posto mi se jako svidja pesma, ali sam ovo na brzinu odsvirao, kako mi je na prvu uslo u usi.
@dell: verovatno cu stavljati xp sa sp2 posto imam taj windows kuci, samo moram sacekati bar vikend kada budem imao malo vise vremena.
U medjuvremenu evo jos malo eksperimentisanja JuVe bubanj semplovan, gajde semplovane, a ostatak sa yamahe, mrzelo me da menjam sve elemente ritma semplovima i da redjam sve po kanalima, jos uvek je vsampler u pitanju, za vikend ubacujem kontakt 3, FM8 i forte ima sve da se pusi. Evo mali primer kako to sada izgleda:

JuVe na yamahi psr s 700 live :) .mp4
You need to upgrade your Flash Player

mladenkom 03.05.2011 20:13

super Boki,lepo si skockao to,svidja mi se to sa laptopom.kako se ponasa sve to na sedmici,meni laptop sa xp riknuo,sad sam uzeo novu toshibu sa windows 7 pa ne znam kako ce sve to da funkcionise

yamahapassion 03.05.2011 20:18

hvala Mladjo na comment, snimao sam mobilnim, da vidis kako zvuci uzivo, razbija... Ovo je sve radjeno na sedmici, i nema nikakvih problema, mada bi hteo prebaciti na XP sp2 da bi bio jos rastereceniji, ali o tom potom. E sad, ne znam kako ce se ponasati drugi soft sempleri, ali mislim da nece biti problema, ako je vsampler poteralo trebalo bi i ostale. Ne znam da li sam ti slao ovaj JuVe drum kit, to bi i ti mogao iskoristiti na OMB, pa se javi ako te bude interesovalo. Pozzz

Dell 03.05.2011 21:45

iaoooooo ludilo jbt, koda si negdje dole sakrio sp12 modul, i ja ima cim prije mognem da laptop nabavljam da radim isto.
I da, pa kud izostavi cinelu kao slag :D

romario 04.05.2011 20:17

svaka cast na ovome ...

makso68 04.05.2011 20:31

Extra je ideja..Nedavno sam kupio isti kabl..Imam na laptopu Sound canvas i V sampler.Moraću to isprobati...Pozdrav!

yamahapassion 25.06.2011 23:47

evo jos malo live svirke, nisam jos nista radio sa semplovima i laptopom posto jos uvek trazim resenje kako da nabudzim win xp na laptop, ovo je pravljeno od rom boja, i naravno u mojoj reziji (nisu original forspili, hehe)

ja stalno pijem....MPG

sa namerom dodjoh....MPG

Ace 26.06.2011 00:56

Super je.
Ritmovi su ti dobri , na drugi snimak se pratnja nesto slabo cuje (Bass i kontra)

Daj jos neki snimak sa laptopa kao sempler .... opasno ti radi ta kombinacija koliko sam mogao cuti od starijih demo.
Pozdrav ;)

mojjmbg 27.06.2011 10:21

..

kao prvo odmah isprike ako grjesim ali na ja samo pijem ja ni u jednom trenu ne vidim promjenu akorda a cujem istu... kako to????

mladenkom 27.06.2011 11:00

verovatno je u pitanju intro, preko kojeg je kolega odsvirao solo..

Boki dobro je,ubaci nesto duze :)

Trenutno vrijeme na Forumu 14:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org