![]() |
Ama nemam vremena momci a svo to snimanje mi se pomalo i gadi poslije ovlikih godina za mikserom. Slusaju mnogi od vas vrlo cesto moje "demo snimke" (koji nisu bas demo), samo sto i ne znate da bas mene slusate, pa me je dovoljno a i previse, samo jos fali da vas i ovdje davim kojekakvim demo snimcima. Kad stignem, ako stignem, a prije svega ako budem imao volje i vremena, odsviracu ponesto. Trenutno sam nasao novi "hobi", pa sam u "slobodnom vremenu" totalno zaokupljen njime, ni na kraj pameti mi nije da snimam poslije snimanja... =))=))=))=))
|
Aaaaaaaaaaaaaaaa da niste vi mozda onaj gospodin Drljaca sto sam jucer pjevao njegov hit za Neleta i Nesu "Placi mala placi osto sam ko biva naraci itd"=))
=))=)) Dodato: Sad cu ja redom pa valjda cu potrefit jednog a da si ti taj hehehe |
Citat:
|
Ja se salio:DMa ne moze Drljaca vama gospodine Tranzit biti ni opanak:lol:
|
Hocemo jos..hocemo jos:B
|
Citat:
|
Gdje to nadje Sunce ti zezeno... hahahaha. Mogu samo da ti pariram, recimo sa ovako necim:
http://k007.kiwi6.com/hotlink/mp4qvn..._SASA_Tube.wav |
#o^:)^
|
Jeli ovo sa transaudia?
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
100%Zar ne cujes da ne lici na korga itd.Tranzit svira samo na ozbiljnim masinama:DPozdrav za mog druga tranzita i da se lijepo odmori sada poslije toliko posla sto je imao ovih dana:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org