![]() |
Da,iskljucivo na klavijaturi,samo ne znam da li si me razumeo,ja gotovu sedmicu dobijem kad iskopiram taj bas.jedino sam na racunaru stw pravio 7 za jednu rumbi,i to vise nisam siguran da li bih ponovo znao,tu istu koristim vec godinama.Sad sam se setio,nisam dobro objasnio,meni treba da svira prelaz na 7 a ne sedmica kao akord.E to nece da se zalepi na taj ritam.
|
Tko bi tebe razumio :D
Sa STW sigurno nisi odradio ChordSwitching. Ajde pojasni ovo "meni treba da svira prelaz na 7 a ne sedmica kao akord" |
Pa ne znam kako da objasnim.Primer,ako drzim d dur onda svira po zadanoj semi jel tako,ali ako d dur7 onda mi bas gitara odsvira prelaz od nekoliko tonova.
To sam radio i STW jer drugi program nijedan ne poznajem.:) |
OK, tebi treba Chord Switching na kanalu basa.
Koliko je meni poznato, sa STW se to ne može napraviti. Osim ako nešto nisam propustio jer sam s tim programom davno radio. Kopiranje jednog parta (u ovom slučaju bas linije) sa nekog Styla u neki drugi Style je moguće ali (mislim) da se neće kopirati i postavka za chord switching. |
Nesto sam poremetio a ne znam sta pa mi sad kad uhvatim akord napr.Dm pokazuje Dm/C.Kako to da ispravim da pokazuje samo Dm
Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk |
Postavka za način sviranja Styla je "kriva" za to.
Odi na FUNCTION > CHORD FINGRING > CHORD FINGERING TYPE i odaberi Fingered. Kod tebe je trenutno Fingered on Bass Ta se postavka upisuje i u registraciju ako ona sadrži STYLE. |
Nije islo,resetovo sam sistem sad je ok.Hvala
Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk Dodato: Evo samo peoblemi sa Tyrosom.Svirao na slusalice i izvadim slusalice i sad nema tona na zvucnicima.Pomagajte Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk |
1 Privitaka
Možda si koristio ovakav adapter, pa ti je on ostao u klavijaturi. :D
|
Nisam,ja imam onaj sa navojima sto se zavrne.Speaker stoji na Headphone switch.Na on isto ne ide
Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk |
Ne znam na kakv s navojima misliš?
Ha ništa, onda opet reset. Imaš originalne zvučnike? |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org