![]() |
Vst ne ide niti sa x air 18.
Sent from my XT1052 using Tapatalk |
Sinisa jesi siguran da moze da snimaju? Ako moze, onda je meni realno i xr12 ok. Ja sam hteo samo snimati svirku bez obrade, znaci da dobijem normalan mp3 zapis. To bi mi bilo super ako to moze i xr12
|
Koristim Xr12 ,snima u wav formatu.
|
Tako je, xr12 može snimati direktno na USB i to u waw formatu. I tako cijelu večer ako baš želiš. Doduše, imam problema s nekim tipovima USB sticka, jednostavno nakon par sekundi prekine snimanje. Ne znam s čim je to povezano, nije mi se dalo proučavati. Možda brzina read/write USB-a? Jedan stick, i to sasvim bez veze, neka Kina, radi uvijek i bez problema pa njega koristim.
Ovo je snimljeno direktno na gaži i stavljeno na soundcloud bez ikakave obrade. U stvari snimak je super čist i kvalitetan, upravo onakav kako i zvučiš. Ali to ponekad zna i biti frustrirajuće, ne zbog kvalitete snimka nego zbog kvalitete izvedbe. :D |
Ovo je ekstra... I bolje nego sto mi treba. To je to
|
aha ne koristi vsti? a moze li se otvoriti cubase i snimati odmah 10 kanala u cubase ? sa tom x18?
|
Možeš istovremeno snimati svih 18 kanala.
|
znaci u Cubase ce prepoznati svih ulaza 18 kanala?? i fino snimis na sve dodeljene audio kanale u DAW?
|
|
pa ako je tako onda to je to, mozes koristiti efekte iz Cubase live, samo ukljucis monitoring, a protok imas. vidis na klipu da ima ASIO driver, to ti je to
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org