![]() |
ahahahahaa =)) znaici ipak si bio malo kod komsije na "kafu" pa si nekako pregrmeo, sto znaci da je PLANINARENJE je bilo bezbolnije :lol:
|
Sto je najgore uopste nisam bio kod komsije,da sam bio ogluveo bih pa bi mi onda bilo svejedno,nego sam morao da se urokam onako sam sa sobom.
|
ako brate, verovatno te je "pogodila" neka pesma onako i od tuge si morao da se ubijes mislim "kako su stvarno odsvirali nema dalje" uostalom da se cuti na onom snimku bas sve detaljno =)) mislim da ih treba kandidovati na onaj show "Talents" =))
|
Pa znas brate ja sam to snimao daljincem,posto komsija zivi preko puta,pa sam daljinac digao preko bedema da bolje u'vati.E sad,moze biti da nije dobro u'vatio signal pa zato tako lose zvuci,garantujem da je na licu mesta bilo sve savrseno.
|
brate......garantovano su te provalili da ih snimas......:)
|
Neco ja mislim da ga ti nešto muvaš s ovi snimci...
Sve mi nešto liči ovaj sound na XP-30 ali neću ništa da komentiram dok ujko Svirko to ne potvrdi...Dakle samo čekam njega da vidim oćel da se složi sa mnom,pa ćemo dalje da debatujemo...E jesi lisacc...ccccc... |
Hu. Alix, nećaće moj, evo imaš moju potvrdu,
što znači da možemo krenut u dalju debatu=))=)) |
Citat:
|
Debatiracu ja vas dvojicu u......,znate vec gde!!!!:lol:
|
Pa to jedva i čekamo, al ti nikako da se odlučiš i kreneš, nego ovako....ccccc:lol::lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org