![]() |
Razumijem na sta ciljas, ali kad nema toliko elemenata, zvuci nekako prazno, mada realno, nemoguce da to bubnjar stigne sve odsvirat, sa sve perkusionistom :) Izbrisano, pitaj...
|
|
Sidja mi se pesma, lepa muzika i tekst, jedio bi morao ispeglati pevanje...
|
Jako lepa pesma. Tesko je danas naci da neko pravi ovakve pesme poput tebe, a ovo je za svaku pohvalu. Sto se tice pevanja bice to bolje iz dana u dan, samo treba vezbe. Meni je i ovako dobro, bitno je da izneses pesmu na svoj nacin, pogotovo kada su autorske u pitanju. Boja glasa i dobra interpretacija(pored prijatnog izgleda kada je u pitanju uzivo izvodjenje) su ono sto publiku zainteresuje ili ne. Ti imas jako lepu perspektivu. Naravno da treba da nepredujes i napredovaces po prirodi stvari, samo muzika dolazi iz srca i to je ono ko si ti. Zelim ti puno uspeha u daljem radu, a veruj mi bice ga! :)
|
Hvala momci, trudim se sto vise. Sto se pjevanja tice, tu sam odradio par vratolomija za koje trebam pure jest. Sto se pjevanja tice, mozda uzmem neki sat pjevanja da mi neko objasni kako se to pravilno radi.
|
Jako lijepa pjesma, prava "tugaljivo bečarska". :D Dobro joj pristaje ovaj aranžman, jednostavan, a opet pun sounda. Da se mene pita, potpuno bih izbacio onu podlogu, string ili pad koji svira s desne strane. Čini mi se pretaman i ne uklapa se u ostatak. Malo harmoniku staviti na njegovo mjesto i to je to.
Što se pjevanja tiče, ono je (sada) prosječno. Ali ako nađeš pravog učitelja, za svega par sati poduke će ti pomoći da postaviš u glasu ono što ti nedostaje. Ako baš želiš pravo napredovati u pjevanju, onda je potreban višegodišnji rad, nije dovoljno par sati. Tu ne mislim isključivo na tvoje pjevanje nego općenito za svakog tko želi ozbiljan napredak. Neka slijedeće autorska bude s vedrijim tekstom. :D |
Hvala Caspere, hahahaha svi mi zamjeraju da pisem ove tugajlije, ali to je ono cisto "marketinski" jer sam ja u principu nepopravljivi optimist :)
Sto se tice pjevanja, znam da kazu ako hoces bit muzicar, a ne znojit se - idi u pjevace. Mada moji ciljevi sto se muzike tice su cisto rekreativni, jer namjeravam da mi glavna preokupacija bude IT, a sto se muzike tice, to mi je onako cisto sa strane. |
Dobro je dok imas inspiraciju da pises uopste... Ja sam svojevremeno pisao po 4-5 pesama (tekstova) na dan, od kako sam dosao u ovu nedodjiju, nisam napisao ni jednu....
|
Australija, zemlja u kojoj te svaka zivotinja pokusava ubit a? :lol: Pa ono nije fora da pises o tome :D :D :D
|
@dell
Marija, Jelena, Ivana VS Zmija, Kengur, Nosorog =)) |
|
Bravo Dell!
|
Prejako Dell, svaka cast.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk |
Hvala momci ;)
|
opa?
pozdrav svima!
rijetko navratim na ovaj forum ,jer ga smatram kao mjesto gdje se razmjenjuju JV boje i komentiraju korgovi aranžeri,a ni jedno mi nije baš visoko na listi prioriteta,kad naletih na postove od Caspera kojeg očito poznajem sa jednog drugog foruma,i na ovu snimku od Della,pa tako zaista ugodno izneneđen,imam potrebu pohvaliti izvedbu.Očito prilično svestran muzičar.Svaka čast majstore. |
Puno hvala na komentaru, a sto se tice foruma kao foruma, sigurno nismo samo Korg i JuVe forum ;)
|
Ovo na klaviru je vrh vrhova,svaka čast stvarno.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
zahvaljujemo ;)
|
Pozdrav kolega , svaka cast ekstra !!! . Aj molim te baci koji komentar . postavio sam nesto na mojim demo snimcima ... hvala
Dodato: Postavio sam jednu dvojku , baci koji komentar , da vide i drugi post , znaci u demo snimci |
Evo nisam se odavno uspasio. Kad je vec i na forumu aktuelan drajf, nasnimio sam ga na tyrosov recorder i preko svirao.
https://www.youtube.com/watch?v=_FLFtGD7xzA |
Sta reci za ovo osim svaka cast
Poslato sa mog iPhone-a koristeci Tapatalk |
Hvala puno brate ;)
|
Kazu da Hercegovci samo znaju gangat i svirat diple i gusle. Imamo i mi Hercegovci duse :D :D :D Makar neki... :lol: Evo posudio mi kolega Bugari Banger Exclusive jer ce mi trebat sutra za neko snimanje u studiju, posto sa Hohnericom mogu samo polke da snimam... Nevjerojatno sam se zaljubio u nju i moracu pazarit takvu, odsvirao sam 4 sevdalinke i molio bih kolege za kritike sta se treba ispravit. Ima dosta necistih mjesta, najvise sto meni smeta kod mene je mozda prenapadna artikulacija, trebam se bolje kontrolirat i pomalo brzanje na basovima. Sta vi velite?
https://www.youtube.com/watch?v=bnkn...ature=youtu.be |
Kolega , ovo je uzivancija slusati , ekstra zvuci sve i solo i harmonija , +10
|
Dell majstore :D
|
Hvala puno momci ;)
|
Evo snimka s novom harmonikom. Napravio sam pjesmu u stilu Halida Beslica, Serifa Konjevica iz 80-ih godina. Ali mislim da mi ova pjesma ne lezi vokalu, tako da cu dat pjevacu da je otpjeva, tako da tek preostaje da se odradi mix i ostale stvari.
https://soundcloud.com/marnel-agolj/marnel-otrov |
U stilu D.S. Bosanca :) Samo napred Dell.
|
Dell, bravo za harmoniku. Stvarno si zasluzio opasan instrument i mnogo mi je drago da si se skockao i sto se harmonike tice. Stvarno zasluzujes! Samo cepaj i guraj dalje! :)
|
Opa, hvala momci, puno mi znaci :)
|
Supeeeer! Bas lepo zvuci harmonika. Sto se tice glasa uvek moze bolje, ali najbitnije za svakog muzicara(a posebno vokal) je da te ljudi zavole i da imas dobar kontakt sa publikom. Dakle mozes da pevas 100% tacno i da to zvuci onako studijski, ali ako ne umes da preneses energiju publici i ako se njima ne svidja tvoja boja glasa i sam nacin interpretacije dzaba sve. Samo napred. Dobar si ti :)
|
Bravo bravo....
Samo napred, sad sledi studio, pa da pocnes da prodajes svoje ideje. :)>- |
Ja bi promenio samo JuVe dk, i ubacio zenski prateci vokal u refren. ostalo sve 10+ Pogotovo mi se svidja jako jednostavan i "sladak" forspil, i tiha Harmonika u strofi.
P.S: Harmonika zvuci... da si je trazio ne bi je nasao :) |
Auu perfektno :) prvi put cujem pesmu i bas mi se svidela, ne znam kakva je original verzija ali ova je predobra :)
|
Bozo, probavao sam drugi kit, ali jednostavno ne pase :)
Vadexfly, ovo je moja autorska pjesma, sve sam ja radio. |
Au svaka cast onda :) odlicna pesma.
|
Evo jos nesto malo s novom harmonikom, htio sam da promijenim sto vise registara, pa ima nekih malih "nesigurnosti" :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ug5-tl-Wof4 |
Bravo
Harmonika lepo zvuci i lepo je odsvirano! Koje je ovo kolce?
|
Hvala, mislim da se kolo zove Cigansko kolo od Bate Kande, samo ovu kracu verziju sviraju po svirkama Ante i Jakica Filipovic.
|
Bravo Dell,super je i pesma i armonikche.Kod sevdalinki su ti malo napadni pojedini trileri,treba to neznije,ko sa zenom.:D
Steta sto nam bata Nele1 slabo dolazi u posetu inace verujem da bi dobio i konretne savete sto se tice sviranja harmonike.Ovako ja mogu samo da aplaudiram!=D> |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org