![]() |
sve cestitke ;) a koliko znam akademski si gradjanin cim im dadnes lovu za upis i oni ti ustembilje index na prvoj godini :D
|
Ko zna koliko je on vec akademski gradjanin a nije ni znao. Bas mi zao momka.
|
Cestitam! :)
|
pazario sam HTC sensation
|
Pazario sam par EV SX200, u odlicnom stanju :)
|
Da te dobro sluze :)
|
TRIAL u Ohlsdorf-u
Dobili smo kao nagradu karte za Trial voznju na Orginalnom terenu sa profi mashinama. Bilo je cool....:D
Ja sam onaj debeli u beloj majici sa crnim pojasom..tj pri kraju snimka sa fluorescentnom majicom. |
Saban uzivo
Upisao sam Visoku tehnicku skolu, smer. drumski saobracaj :D
Sinoc je u jednom malom gradicu u mom kraju, radi se o Surdulici, na desetak kilometara od mog grada, na otvaranju trga gostovao Saban Saulic sa svojom cerkom Ildom Saulic, u pratnji orkestra Dragan Cirkovica Cire, i dobro poznatog Ace Nikolica Cergara, pravi spektakl, reci su male da opisale, kakav je dozivljaj to bio, a pogotov za mene. Grupa ljudi koji su slobodno mogu reci kraljevi nase muzike, ima sam tu cast da posmatram koncert iz prvih redova (na par metara od Sabana i Ilde), i imao sam tu cast da uradim jednu fotku sa Acom Nikolicem, i nemogu opisati kakvo je zadovoljstvo stati pored jednog onakvog coveka. |
Pa ti si imao prilike da se izvines Sabanu i Ildi u ime yu-midi.com,zbog onog vredjanja na forumu od pojedinih clanova!!
Na ovu temu mislim : http://www.yu-midi.org/forum/showthr...highlight=ilda |
Bilo bi lepo da neko od moderatora otkrije ko je napravio profil na ime Sabana Saulica i da to razotkrije.
E,Milance milance,djavolak si ti :lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org