![]() |
**
Cestitam Makso ;)
|
Hvala momci..i vama svako dobro!Pozdrav!
|
Cestitam makso i yamahapassion :D
|
Mozda ovo nije za pohvalit se, ali sinoc legnem oko 12 i probudim se oko pola 2 ili 2 ne sjecam se.... ugl neka me harmonija probudila (valjda sam to sanjao) i mahinalno uzmem klarinet i sviram ga, tek kad sam poceo da sviram skontao sam sta radim :D hahahhaa a nisam ga svirao ima 2-3 mjeseca P.s. nije bilo alkohola niti ikakvih ostalih sredstava. Mislim da su susjedi poludili vise hahahhaha
Makso nek je sa srecom :) kao i yamahapassion i svrakanu isto :) |
@Svrakan
Brate......na kog sumnjas? :) Salim se ja malo...... :) Nek je sa srecom brate!!!!! |
....
milance nema tu sumnje on je 100%...::lol:=)):lol:
Nisam drzao svecu ali ne sumnjam u mog druga Svrakana.;):lol: Cestitke druze samo guraj napred...;) |
evo da se i ja malo pohvalim:) Zavrsio osnovnu skolu,i upisao srednju muzicku-odsijek Solo pjevanje,na prijemnom sam bio 1. imao max.bodova..i zbog toga dobijam korg pa 80 :)))
|
Odoh ja malo u Vrnjacku Banju na nedelju dana sa porodicom. Malo da se napune baterije, koliko - toliko.
|
Smrsao sam 10kg :D vise nisam veeeliki bucko sad sam manji bucko =)) =)) ko ima problema sa kilazom i zeli da smanji neka mi se obrati da mu ponudim dijetu koja je meni puno pomogla :D
|
Daj zemljak,mene zanima tvoja dijeta,mada sam i sam vec smrsao 8 kila za oko mesec dana,ali da cujem i tvoje resenje:D..pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org