YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

zeljko 10.09.2013 05:57

Pljuni i zapjevaaaaaaaaaaaj moja jugoslavioooo:D

dado123 10.09.2013 11:19

vex:to nebih nikad uradio mislim da nije uredu ako cemo biti profesionalci rekao sam sto ljudi sto cudi ipak smo mi balkan jooooš dugoooo i j....a....

mlađo:ipak je bilo kako sam im i rekao da je svadba ipak za goste i tako je bilo zivo i veselo do ranih jutarnjih sati i sve je se sviralo i sve je bilo ekstra!!!

dabogda ovako svaka bila svima cak je i bakšiša bilo što se nisam nadao heheheh :) :)...

Vex 10.09.2013 12:38

@tranzit i @dado123 : nisam rekao da bih to stvarno uradio ,nisam tolika dileya ,sto bi se reklo ;) :) ,niti sam se ikad spustao na takav nivo,niti cu ;) ...to je bilo ono vise moje unutrasnje razmisljanje u tim nekim trenucima ;)

dado123 10.09.2013 12:57

vex ma nisam ni mislio da bi ti to uradio rekao sam opcenito za sve nas da normalni ljudi a pogotovo mi koji imamo non stop kontakta sa svakakvim ljudima nebi trebali to uraditi :)

Dell 10.09.2013 13:37

Meni opcenito nisu jasni ljudi koji recimo uzmu mikrofon i dernjaju se na njega a ne znaju. 'Ajde dobro dreci jednu pjesmu, ali sta ti je zanimljivo da mi citavu svirku smetas, eto ti mikrofon kuci ga nosi.
Tu je Vex apsolutno u pravu, 'ajde da ti dodjem ja sutra na posao pa da ti ja malo smetam ;)

casper 10.09.2013 13:40

Citat:

Originalno postovano od dado123
da neduljim može:mile voli disko,hajde da se volimo,duge noge,mi se volimo.kad sam djecak bio, kaže nemože pazi sad:put me zove moram poci,sta je to u tvojim venama,pozdravi je pozdravi,ćaše od kristala.kad cujes tambure,na kraj sela cađava mehana,jutro je bekrija mislim sta je pisac htjeo da kaže majko moja mila uhhh......

Obrazac po kojem je mladneka napravila play listu je jednostavan i potpuno shvatljiv za "jednu mladenku" (vjerojatno je u blaženom stanju :D). Ne želi pjesme s "tužno ljubavnim" karakterom, a potencira ove poput "hajde da se volimo".
Isto mi se događa u zadnjih par godina skoro svaku drugu svadbu. Kad je krenulo to s tim playlistama, bio sam lud, opterećen, napet kako će proći svadba. "Ona bi" htjela Olivera, Gibbonija, Vannu... niti slučajno Sevku, Rozgu, Stavrosa ... Ha ha ha, moš mislit. Sada sam potpuno imun na to, klimam glavom i kažem, nema problema. Unaprijed znam da će proći baš ovako kao što se tebi dogodilo.

Citat:

Originalno postovano od dado123
dabogda ovako svaka bila svima cak je i bakšiša bilo što se nisam nadao heheheh :) :)...

Zato samo opušteno, živce treba čuvati za neke ozbiljnije trenutke.

dado123 10.09.2013 13:55

ma samo opusteno puko mi je cir prije 6 mjeseci nisam ni znao ni da ga imam ni da mij je puko iskrvario sam bio skoro skroz, ležo u bolnici 10 dana i još kod kuce mjesec dok sam se oporavio i od tad nedam na zivce nikome samo opusteno i :) na lice

tranzit 10.09.2013 14:41

Citat:

Originalno postovano od Vex (Post 253689)
@tranzit i @dado123 : nisam rekao da bih to stvarno uradio ,nisam tolika dileya ,sto bi se reklo ;) :) ,niti sam se ikad spustao na takav nivo,niti cu ;) ...to je bilo ono vise moje unutrasnje razmisljanje u tim nekim trenucima ;)

Ama znam da ti to ne bi uradio, ne beri brigu. Ponekad i sam reagujem na isti nacin, kao i ti u ovom slucaju, valjda u ljutnji i frustraciji sto uopste postoje takve spodobe.

Vex 10.09.2013 14:59

^^^ Upravo tako ;-) .

Sent from S⁴

beronjan 29.09.2013 03:10

Upravo sam zavrsio svirku... Nikad losije nisam svirao, racunajuci i pocetnicke dane... Uh, samo kad je proslo...

Trenutno vrijeme na Forumu 10:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org