![]() |
To ti tako vidiš i gledaš, ma gostima je bilo super veruj mi.... Šta zna dete šta je 100 kila. To bih i ja rekao za sebe ( petak - Aqua Cafe u NS) ... humanitarna svirka je bila u pitanju, ali kada sam pitao moju gospođu koja je bila tamo, kaže bilo je super ( ocenjujući repertoar a ne samu svirku ). Gledaj to sa vedrije strane, svaka sledeća će ti biti super naspram ove ;)
|
Sinoc je bio jedan od onih momenata kad bas nista nije bilo kako treba... Stisnem mol, cuje se dur :D
@rolandx Moja ekipa je sinoc bila kod mene na svirci i niima je bilo super! Jos me oni posle zezali da sam jako ozbiljan dok sviram, a ja ne znam gde udaram :D I u pravu si, sledeca svirka tesko da moze da bude losija, pa cu valjda povratiti malo samopouzdanje :D |
Poznat osjećaj. Pogotovo kada je zasićenost zraka mlatimudanima prevelika u kafani ili gdje već sviraš pa ti kao sviraču ništa nije dovoljno dobro i to te muči cijelu večer pa ti sve krene nizbrdo... Drž se, iduća svirka će sve popraviti, ti ćeš biti isti a zvučat ćeš sam sebi super kao i sinoć što si zvučao samo nisi to znao na račun tih nekih faktora oko tebe koji su te s*ebali. Pozz. :)
|
Vala bas! :D Fala na recima ohrabrenja :)
|
Citat:
A sto se tice muzicara koji "potkivaju", ima ih ....:D Jedan clan foruma kad ga zoves na zamjenu svira kao da mu je zadnje u zivotu: forspil pet minuta, imrovizacija 10 tako da za sat vremena jedva skupe 4-5 pjesama. Onda ganja konobare da ga preporuce kod gazde .... a gazda sutra pita gdje nadjoh "ovog" i da tako ne mozemo raditi. Ima jos jedan interesantan lik sa foruma: njemu je prvo pitanje gazdi koliko placa muzicara :-O Onda vadi kalendar sa slobodnim terminima, kao udostojice se da dodje ponekad (kad se smiluje). Ma ima toga, ali vec sam oduzio .... |
Citat:
Ma samo lagano, ne treba se sekirat radi tih sitnica. |
Hahahahaha :D Verovao ili ne, nisam! Popio jedno pivo za celo vece :)
|
@Beronjan bolan sve je to dobro! Uvijek ce se naci netko kome neces valjati i trazit ce ti dlaku u jajetu, al u sustini cim si ti pripremio pjesme i drzao se redosljeda mora to dobro zvucat!
Ja sam nedavno prekinuo suradnju sa bendom jer ne mozes sa svakim raditi, hej odradio svadbu 400 ljudi i jedna moja jedina greska sto sam slucajno sa disco ritma prebacio na neki drugi(kad sam odabrao boju u performanceu povukla i ritam) ali sam brzo vratio! I kao mladozenja nije bio zadovoljan(tako pjevac rece) zbog toga bla bla bla a cijela vecer bila odlicna! Dao momcima sto savjeta oko razglasa, isao i zvao ljude koji se malo profesionalnije bave sa ozvucavanjem za savjete(kazu znali smo mi to sve i bez tebe, a kad sam vidio kako spajaju razglas 4ohma+8 ohma u jedan kanal i tako isto 4ohma+8 u drugi, pa dobro pokacala nisu izdusila), nosio svoje pojacalo u svadbu. Ali najjaca stvar sviramo neku pjesmu (meni monitoring uzasan i ne cujem nista a crown xti 4000 clipa li ga clipa) pitam ja gitaristu odakle svira kad ono paff kaze meni ne znam i vidim ja smanjio se i ko fol svira. Ja samo sto nisam opalio glavom u klavijaturu kad sam to vidio. I naravno sve su se njihove greske pribrojile meni kao ja kriv... Da ne sirim dugo bilo je tu jos svasta nesto sto se meni pribrojilo a uopce nema veze samnom... Da ne govorim o stimanju razglasa iza kutija, totalno ne profesionalno i amaterski(stimaju vokale iza kutija), ja govorim treba se malo nasmijati u svatovima da budemo veseli, kaze pjevac nije to bitno tko je dosao nadrkan ne moze ga moj osmjeh oraspolozit hahahaa jos jedan -. Kaze mi pjevac na kraju mislim da ti nisi zasluzio ovu dnevnicu ja govorim to ti samo mislis, pokupio pare dao njima nogu i vec sutra sa starim pjevacem kojim radim dogovorio 10 svirki :) i presretan sam nije ovo bas za zalit se nego pohvalit se :) Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free |
Sinoć svirka, preko 300 ljudi... Ugodjaj do J....
Problem, došao "pevač" (samoproklamovana zvezda), pojačao se do oblaka i celu noć u "crvenom"... Jadni moji PRX615, sto puta su ih limiteri spasavali pri urlicima "'ajmooo, tokio, opaaa, itd..." Ne možeš čoveku objasniti da je prejak, a kad ga u pauzi smanjim, odmah dođe i pojačava se... Ne znam koji je k**** takvim tipovima... Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Ima leka i za takve ;-) dajes mu stalno više intonacije za stepen, stepen i po pa ce ili da batali ili da se smiri ;-) :-D
Sent from S⁴ |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org