![]() |
naravno prijatelju, pa cemo bacit koji snimak za vamo :) zovi i mirana naravno :)
|
Citat:
|
jesi primjetio razluku covjece... onaj transpose hold zakon haha... i HDD napokon :) da imam para uzeo bi nesto bolje, al staces... polako :)
|
Iste dirke, isti zvuk, ali nisam mogao vise da se bakcem sa onih 8 ritmova, ziveo HDD! :)
|
cestitam momci.G serija je jedna od naj jacih kod Rolandovih aranzera,jedina mana je tezina.
|
ma hajde, necemo sada svaku mrvu gledat... sta ima veze sto je malo teza... ta necemo je na ledjima nosit :D
|
Želja brate nek ti je sa srecom :) imao sam priliku raditi na g1000 ali nisam znao ritmove palit sa zipa, non stop neki error izbacivalo(do mene je nisam ga znao upalit).... ali nisu ni tvornicki losi, a o bojicama da ne pricam, pozitivno iznenadjen! Sto se tice tezine, uvijek ima ona da kupis kaiš za stomak da ne "propuknes" :D hahahahahha bar ja tako radim :P ;)
|
Imam 3 kuce 1 klavijaturu, 1 spyder ,1 miksetu , 2 kutije , 1 mikrofon , 5-6 njive , vodu , struju .....Ma najbitnije je da smo mi zivi i zdravi i da sviramo i pevamo jos 10000 godina !!! Pozdrav sivma na forumu
|
@salenightband
Nema mi logike da imas 3 kuce,5-6 njiva kako kazes a samo jednu klavijaturu??!! Ja imam 1 kucu i 3 klavijature... |
Hvala Neso. Ma neka samo on radi, a za tezinu cemo lako :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org