![]() |
Hm,cudno da super zvuci,garant si menjao ritam sa kolegom sto prodaje I menja materijal za korga :)
Svaka cast! Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
|
|
Imam snimak jedne svirke u mono formatu iz 2005.godine kada sam svirao EM2000 , ROLAND :) i kad nisam imao pojma da pevam pratece vokale...:D i sad se smejem za medalju samom sebi :) PA da pitam da li ima interesenata da cuju sound iz tog nekog perioda ... Branoy mi je dao ideju za to u temi sa njegovim demo snimcima....pa rekoh ,mozda da se podsetimo nekih proslih vremena...da operemo malo ushi od ovih Korgova ????
|
Evo, prvi zainteresovan :D
|
+1 :d
Dodato: Edit: :D |
+1 matori......
Sent from Galaxy S4 using Tapatalk Pro |
Vex mene interesuje ovaj cover Noci u sibiru kako si to snimao dali preko kartice u nekom programu ili direktno iz sajzera..inace opasno zvuci i odlicno to radis..i jos nesto za pesmu Nije svejedno taj dobos sempl li je ili fabricki..hvala
|
Uploadovacu par tih starih stvari na Dropbox... Pa ko zeli neka skine...
@ Alekso : snimao sam sve preko kartice u komp, ali nista nije od instrumenata iz kompa, sve je iz pa3x, i ritam i boje. A dobos u Nije svejedno je fabricki iz pa3x...samo je na kompresoru i podesavani su ambience parametri vezani za dobos. Sent from S⁴ |
a mozes li mi reci koi bubanj je ja sam trazio nikako nisam mogao takav da nadjem od fabrickih, mnogo mi se svidja fenomenalno mi zvuci taj dobos
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org