YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

maricm 19.08.2013 16:01

Zeljko ja nema primjedbi meni je tvoj glas extra ali bas extra.
pozdrav

nesaband 19.08.2013 16:44

@Tranzit,znajuci Zeljka on je ovo snimio iz prve i jos mu pesma nije legla.

zeljko 19.08.2013 19:52

Pa dobro i nisam ja Svemocan ipak:lol:Upravu si Neso ovo sam danas iz prve i odsvirao i otpjevao.Svirao sam iz c dura kako je orginal ako se ne varam ali sam u programu transponovao -2 i mozda je zbog Toga se malo izmjenio kvalitet muzike.Htjeo sam malo nize ovo da pjevam a sutra cu probati iz orginala jer mislim da cu moci i odatle samo ne znam da li ce moja zena moci visoko da pjeva a i onako ne zna ni ona sta je terca i kako se prati.Vidicu sutra ili ovih dana da odsviram kompletnu pjesmu pa da snimim..Poz i hvala u svakom slucaju na komentarima,i treba da se kaze istina a ne samo "svaka cast"a mozda ne valja nista
Dodato:
Zaboravi da Kazem sve i sviranje i pjevanje sam odradio kako se sjecam iz glave i kako mi je ostao forspil i harmonija u sjecanju,dakle nisam vjezbao odmah odsvirao posto nije tesko
Dodato:
A nasao sam i gdje se smanjuju instrumenti u ritmu u klavijaturi,nisam do sada znao,pa sam vec smnajio cinelu

nesaband 19.08.2013 20:00

Zeljko,samo ti pevaj i uzivaj,ti si dokazao da mozes sve da otpevas kada hoces.Nije svaka pesma ista i ne lezi svakome sve.

Pevaj druze i uzivaj.

nele1 19.08.2013 20:38

Zeljko druze u obe pesme ja bih malo hal skinuo za nijansu i malo eq ispravio da kazem da si vecinski dobro odradio,1 pesma po mom ukusu 2 nije losa,veliki pozdrav.

zeljko 19.08.2013 21:31

Ma nisam ja madjionicar=))=))=))Idemo dalje za iste pare;).Poz

nele1 20.08.2013 10:19

Moze terajjjjjjjjjjj.

Jovan4e 21.08.2013 01:04

auuUUUU ... Zeljkoooo .... stvarno sam se zaljubio u tvoj glas .... Sto se tice sounda na Lavanda meni se mnogo svidja a drugo ne zelim da komentiram jer i ne znam tu pjesmu! Video sam da si to uradio iz prve ali ja ipak da kazem svoje mislenje. Kao sto sam cuo Nesanicu cini mi se da na drugu strofu nesto nije u redu, mislim da se harmonja ne uklapa sa tvoje pjevanje, ne mislim da ti intonaciski gresno pjevas nego mislim da ti je pjesma "pobegla" unaprijed za 1 takt... to je moje mislenje, ali veruj mi, sutra tvoju nesanicu stavljam u auto :D .... ova tvoja verzija je bas onako kako ja volim .... SVAKA CAST!

nele1 21.08.2013 01:07

Pozdrav za zemljaka iz Prilepa,ma Zeljko je cudo steta sto nije prosao makar nizu muzicku skolu jer je veoma talentovan,ali nadoknadice on to cudo je on.

tranzit 21.08.2013 01:09

Citat:

Originalno postovano od Jovan4e (Post 251885)
... nego mislim da ti je pjesma "pobegla" unaprijed za 1 takt...

Ma *ebes jedan takt, sta je to prema vjecnosti.

zeljko 21.08.2013 01:18

1 Privitaka
Ma zaserem ja vise puta:lol:Evo sada ponovo odsvirao Lavandu iz orginalnog tonaliteta i pokusao da otpjevam a ovaj mix mi je Tranzit koliko je mogao odradio i popravio:)Hvala mu od srca za sve sto mi pomaze a ja vjezbam kad Imam volje i valjda cu biti sve bolji ako prije Toga ne ostarim i budem hodao pomocu stapa ili ne daj boze ogluvavio:lol:

Jbg.ne moj te samo slusati kako pjevam reci te malo kako vam se svidja ovo sto sam odsvirao:rolleyes:

nele1 21.08.2013 01:20

Zeljko jesi opet preko midija svirao mislim midi harmonike.

zeljko 21.08.2013 01:25

Nisam druze ovaj put sam svirao na klavijaturi.Zasto pitas?sigurno ima greski u akordima ili? hehehe

Jovan4e 21.08.2013 01:26

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 251893)
i valjda cu biti sve bolji

Pa sta moze da bude jos bolje od ovoga Zeljko :D .... za mene si ti profesionalac :)

zeljko 21.08.2013 01:30

Jel me sad zezas ili stvarno mislis tako:D

nele1 21.08.2013 01:36

E moram da ispricam jedan istinit dogadjaj,
slusaj Zeljko odnosno citaj,bila neka svirka u teskoj sumadiji selo neko do koske,jedan dedica ode u wc onako grbav gledajuci dole kaze doticnim osobama u wc ,e gle kako cu jebem muziku za 100 banke,a oni mu odgovorise pa deda mismo muzika,a on ooooo saleo sam se.

zeljko 21.08.2013 01:40

Nista ja nisam svatio sta si htio reci hehehe:)

tranzit 21.08.2013 01:43

Citat:

Originalno postovano od nele1 (Post 251901)
a on ooooo saleo sam se.

Dzukela matora.

nele1 21.08.2013 01:43

Ma bre drug moj samo jedan dozivljaj sta su muzicari doziveli .
Dodato:
Vidis date covek hvali a timu neverujes breeeeee.

zeljko 21.08.2013 01:47

Ma ja te pitao zasto si me pitao da li sam svirao harmoniku i ja ti rekao da sam svirao ovaj put na klavijaturi,pa zbog Toga te nisam svatio sta si htio reci heheh.Umjesto odgovora ti pises Price hahaha

nele1 21.08.2013 01:55

Pa mora malo da se nasmejemo po malo drug moj,skim cu dase smejem ako ne sa tobom
kad pocinje biznis sa cevapima,brate moj stvarno izgledaju do koske,pa jebote ti sta god dovatis ono strava dobro,ti pod hitno da otvoris restorance i da pevas i sviras a u pauzi da pravis one lepinjice i cudotvorne cevape,i bice love lele lele i normalno ja sviram sa tobom i dok ja sviram kolo timu das po cevapima,krajjjjjjjjjjjj posle toga samo pauza i udri po klopi.

zeljko 21.08.2013 02:01

Toooooooooooooooooo:lol:Da znas da i bi otvorio neki lokal ali jbg nemam para,sirotinja sam ja druze.Eeeeee jedino ako me Lotto obraduje jer igram redovno,onda ce mo da uzivamo i negdje na moru na jahtici ti ces da mi sviras i onaj Makso sa svojim malim akusticnim orkestricem hehe

Jovan4e 21.08.2013 02:07

E onda ja idem za kelner ..... slusacu vas ceo dan i nikad mi ne bi dosadio posao :D 24/7 :DDD

nele1 21.08.2013 02:19

Moze druze ostaje jos samo jedna sitnica da dobijes na loto,oces dati kazem brojeve hahahahahaha.

zeljko 21.08.2013 02:25

Jbt.Niko da kaze za ovaj moj hit nesto i Tranzitov miks.Svi bi cevape kao da jedino cevape znam napraviti:lol:Poslije se muzicari zale kako nemaju posla a cevabdzinice pune:lol:
Dodato:
Tako im i treba kad samo misle na klopu hehe
Dodato:
Nema meni izgleda bez motike hljeba:lol:
Dodato:
i lopate:lol:

Jovan4e 21.08.2013 03:23

HahAhahah .. naravno da ima hljeba Zeljko ... samo lepo ides u prodavnicu i kupis sebi leb ... meni nikad ne traze motiku da bi kuipo hleb, samo pare :D ... salim se :) ....
Nego interesuje me kako si odradio ove pratece vokale ? dali je preko vokalizera ili si ti otpjevao na tvoj glas? Mislim da bi zvucilo mnogo bolje kada bi bilo otpjevano u donjoj terci :)
Dodato:
Mislim na onaj deo " Ej svima divna meni predivna " to je deo gde mi malo strci taj prateci, nekako mi se ne uklapa :"> Sve je drugo PERFEKTNO ... nema sta da se prica vise :D

zeljko 21.08.2013 14:53

1 Privitaka
Nemam pojma druze kako se to desilo da terca ne prati na nekim mjestima kako treba..A nema ni veze necu ici na takmicenje u Grand kod Sase Popovica jer tamo idu samo talentovani i pjevaci bez da grijese heheh.Poz i hvala na svemu

Nego jedno pitanje za Tranzita.Sta mislis za ovo da li je ovo dobro kad snimam vokal da kupim a kosta samo 75 eura

nele1 21.08.2013 18:02

Zeljko toje dobro dase prikrije date komsije nevide kad udaras neku trebu onako u pauzi izmedju snimanja hhahahahahaha,care moj mora malo dase salim, nije to lose druze
samo neznam sta ces da dobijes dok ne nabavis onaj mikro sto sam ti rekao.

tranzit 21.08.2013 18:46

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 251955)
...Sta mislis za ovo da li je ovo dobro kad snimam vokal da kupim a kosta samo 75 eura

Vec sam to negdje nekome preporucio na forumu, cak sam i sliku stavio koliko se sjecam. Dobro je imati taj apsorber jer u uslovima u kojima ti snimas, moze dosta da pomogne. Ima ih raznih a preporucio bih ti ovaj, koji ces dobiti po istoj cijeni:

Highslide JS

zeljko 21.08.2013 18:57

Hehehe pa preporucio si ovdje u mojoj temi meni,samo ne ovaj za koji ja pitam.nego meine zanima jel to sto sam postavio i ovaj sto si ti postavio die skroz od poda i stiti tako ili je na nekom stalku pa samo u visini mikrofona..koliko vidim ovaj sto sam ja postavio moze da se sklopi kad mi vise ne treba,pa zbog Toga i pitam za ovaj model.Poz
Dodato:
@Nele legendo:lol:

tranzit 21.08.2013 19:01

U sustini nije velika razlika ali je kod drugog bitan ovalni oblik, koji se efektivnije bori protiv refleksija. Oba se kace na stalak za mikrofon i ne idu do poda vec su u visini mikrofona a pokrivaju nekih 30cm u tom predjelu.

zeljko 21.08.2013 19:03

Aha Hvala.Znaci ipak bolje zakaciti 4 jorgana svaki od njih na po 2.kukice za plafon i napraviti jorgan kabinu za snimanje:lol:

tranzit 21.08.2013 19:08

I to sam vec nekom preporucio, mozda bas tebi, ne sjecam se. Uzgred, bolji bi bili duseci.

zeljko 21.08.2013 19:12

Pa ja i kad podjem lec samo skinem sa plafona i eto mi jorgan ili dusek,zauzima manje prostora a obavlja dvije radnje=))=))=))

nele1 21.08.2013 20:04

Tisi definitovno carrrrrrrrrrr.

bogy 21.08.2013 22:24

1 Privitaka
Zeljko ja bas prodasem jedan absorber za mikrofon ako si zainteresovan javi mi se na pn.

nesaband 21.08.2013 23:50

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 251990)
I to sam vec nekom preporucio, mozda bas tebi, ne sjecam se. Uzgred, bolji bi bili duseci.

=)) Meni i Miletu si preporucio da se ognemo jorganima kada je ovde bilo 40 stepeni u hladu.

tranzit 22.08.2013 00:37

Hahahahaha... sve za rad umjetnosti. I poslije kazu: lako je vama muzicarima.

zeljko 22.08.2013 00:47

E drugovi moji bas mi je drago kad se ovako malo nasalimo u mojoj temi demo snimaka i to me raduje:)Pozdrav svima i sve najbolje od srca vam zelim
Dodato:
A bice muzike i pjesme samo da smo mi zivi i zdravi

nele1 22.08.2013 13:46

Bas tako Zeljko da smo zivi i zdravi i dasu nam pravi.

Trenutno vrijeme na Forumu 07:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org