![]() |
ovo je jos bolje ;) Neso rekoh vrati neku ribu na sliku, da odmaram oci :D
|
I Snezanu je zeznula:) |
uh, objasnila ovom pjesmom...
|
|
Trenutno slusam kako Zlata pjeva, mislim zurka je u Farmi... ciganiju ubija zena, kad nema Sikice, mora Zlata.A svira harmonikas Mikica
Najezi se. |
promenjen avatar specijalno za mog druga da odmara oci;)
trenutno slusam zajdi zajdi u izvodjenju Teseta Proeskog Dodato: I ja se uvek najezim kad mikica svira ,pucaju "zileti "na njegovoj harmonici svaki put kad ga slusam.;) |
Neso kad god otvorim neku stranicu gdje si ti...sve mislim uclanila se neka nova riba na nas Yu-midi,kad ono NESA opet:rolleyes:=))
|
|
tooo pikkeeee.. |
.....upravo slusam acu lukasa-licna karta,ubjedljivo najjaci...:)
|
|
Evo, bas ovo...:)
|
|
Evo trenutno slusam uglavnom sve novitete kao npr ti nisi ta od igora x i trazim neku uzivo muziku po netu
|
|
milo hrnić - ja sam galeb lutalica
|
|
sviram i pevam skoro ki kosmajac ... al fali mi josh taj sat sto on nosi ... moze li mi neko reci gde moze da se skine taj sat? mislim za levu ruku ako moze ...:D
|
Grandia mozes da ga skines od Kosmajca od ruku, ako ti on dozvoli naravno ;)
Ovaj tvoj klip sam gledao, opasan je violinista. |
Meni je ovaj klip od Kosmajca bio smesan iz nekoliko razloga i pored toga sto je vrstan muzicar.Prvo pocinje sam(mamo mamo ja sam glavni:lol:),ostalima iz pratnje je dosadno(u stilu "ponovo ce da ga utupi"-narocito gitaristi),ne prate ga jer ne znaju sta ce da odsvira,mada ni on ne zna sta ce svega tu da ima,pa trenutak kad pali vokoder(onda dize glavu,verovatno misli "sad sam na konju") pa onda cudesna boja sa fantoma reklo bi se sa ukljucenim "modulatorom".=))=))=))
p.s.Nemo neko ovo da protumaci pogresno Kosmajac je i dalje odlican muzicar! |
|
|
|
Evo sta ja slusam ovih dana ...xD |
|
Flamingosi - Obala :))
|
|
Citat:
ja trenutno ovo slusam: |
|
jooj: inna-hot,de ja vu......,david deejay ft. donny, supafly,edward maya,R.I.O.,,,....... :) sve su extra i naravno Narodne!!! :)
|
Ubivaju bugari na mesto!!! |
Ovi su bugari jako dobar orkestar....
|
Ubijaju ljudi kako sviraju.
|
|
Bio sam pijanac joooooj.:-O I za harmonikasa svaka cast Dodato: To je Ta Sikica kraljica i naravno, to je taj Mica NIkolic majstor. Ubija |
|
Ovaj klip je mogao da se spakuje i u neku drugu rubriku ali eto,moze i ovde :)
Razigrana omladina :lol: |
auuu dobra pjesma ta od jasara =))) trenutno slusam online radio koji ce me uspavati ;))
|
|
ko zna,zna
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org