![]() |
@zeljko,druze sto posto je neka zenska:-)nije me bilo jer mi je crko komp pa dok sam kupo drugi...eto:-)
@rolandinjos,druze nemam mi druge,ili plavi most(mislim necu da skacem sa mosta,hahah) ili marinkova bara.pre cu u marinkovoj posto mi je sint tu blizu kod majstora,pa cu pre nego sto pokupim sint odici tu da skinem cini,heheh. nisam sujetan,ali bas me poteralo,nadam se da ce biti bolje od Vaskrsa:-) cekam jos par strijih kolega sa komentarima pa cu videti koje mi je najoblje resenje,hehhehehehehehehehhe P.S le je pri kraju sa pakovanjem:-) pozdrav svima!!! |
Opet sam poceo sa dijetom.Samo 15 dana.:mad:
|
Skinuo sam sa NETa celu 4tu sezonu od seriju Prison Break i sad nadminuo sam limit od interneta, bavan je ko kornjaca, nervira me strasno :mad:
Ne mogu ni demo snimci da uploadujem!!! :mad: :mad: :mad: |
Evo doslo napokon vrijeme da i ja moram sutra ranije ustat jer moram raditi posto je isteklo bolovanje...Prst jos uvijek nije kako treba kad ga opteretim ali sta cu mora se inace necu dobiti placeno nista jer firma placa samo 6 nedelja.
Jedino me tjesi sto radim samo ponedeljak i petak pa ce ici nekako.:)Igram ja i lotto ali nikad nista jbg..zna i bog da sam lak na parama pa neda,samo onoliko koliko mi je dovoljno da prezivim...medjutim hvala mu i za to..Pooooz za sve kolege...Zeljkovic:lol: |
zeljko ti si legenda majke mi.tvoja je pesma lepi dani mog detinjstva:-)
|
=))
|
Trebam se pakovati i ici za bosnu a poceli dobri filmovi i crtani za praznike ove.... sad bih ostao...
|
Ma ajde, čim večeras stigneš i izadješ van + koja piva zaboravit ćeš i crtane i filmove.....a i gdje si bio!hahaha.
Evo da se i ja požalim: kriza je učinila svoje, slabo para, a moram večeras na veliki petak svirati... |
kako podnosite post momci?
|
Prosla ponoc, mozemo da se omrsimo!
|
@Caka012 ti kao jedan dan napred da si :lol:
Sutra posle ponoc mozemo, sada ne verujem :lol: haha Inace ja ne postim. Posticu samo subotu! |
Ni ja ne postim, postim samo Veliki petak. Zato kazem da posle ponoci mozemo da se pocastimo.
|
Opet mi proradili sinusi!!!!Poludecu!!!!!
|
Aaaaa, i mene boli glava zbog sinusa! Cim je malo hladnije ili ako spavam u hladnoj sobi, znam sta me ceka...:(
|
Biti muzicar ->>>>> SkUP HOBBY!
Kad ugleda u oglasima Korg Pa2xPro 3500 eura. ALi halo ba 3500 eura PA2xPro. Za te pare mozes platiti racune, kredit itd, Ma evo razbolio sam se. Misleci sta od Korg Pa2XPro ili Pa 800 kad budem imao para da kupim:-O:-O |
koliko para toliko muzike...
|
Koji su to oglasi?Pa,nov nije ni 3000 evra.Pozdrav!
|
Mene nocas privodili u MUP!
Nemam vremena sad da se zalim,ali napisacu sta je bilo!!!!! |
E,moj Milanche,sta si sad napravio?Da nije zbog preglasne svirke?
|
Makso u norveskim oglasima, nov Pa2xPro,
3500 eura :) |
Danas sam se najeo ko budala...Gde god odes, nude sa necim, a ja nemam srca odbiti...:lol: :D
|
@milanceshow:nije to nista,I zatvor je za ljude.
Ja sam privodjen dva puta u MUP kao svedok,pa sam bio i u pritvoru 18 sati. prvi put ranili nekog a drugi put zbog ubistva a ja bio prisutan. ne daj boze nikome da to dozivi,ne ponovilo se. |
Citat:
|
@Erno....3500 Eura????
Taj ko da je učio ekonomiju u Hrvatskoj.....:D |
@svirko
majkemi, nevolim se kleti sa mojom mamom. Otisao sam na jednoj web stranici gdje su valute. Napisao toliko kruna, i izaslo mi 3500 eura. |
Otkazali mi tezgu u petak za nedelju.Pa misiiim,,,,,stvarno.
|
mozda nezahvalno da pisem, ali eto, danas imao svatove sa orkestrom po danu, zadnji svatovi s weltmeisterkom consonom (djavo je odnio :-@ ) prvo mi budu kaisi prekratki tako da mi se bicepsi upale ko konju, kasnije kad sam spustio kaise, donji kais pocne otkazivat, te ovaj kolega mi dadne svoju dallapu a on sveze nekako kaise na mojoj weltmeisterki i sa njom svira, te mi dallapa sprcila ramena sav sam crven, jos mi na svim registrima osim na sopranu na weltmeisterki cicao zadnji ton, bice klapna se pomakla pa samo na sopranu svirao, onda ljudi, nikada vise necu slusat pjesmu ZBOG MIRJANE, svirali smo je 10 puta danas na vrh mi se da prostite k.... popela, ali sve u svemu osim dnevnice po 90 maraka (45 € ) baksisa svakome, tako da ni ne trebam mnogo da se zalim ;)
|
:lol:Bas cu sutra da snimim tu pjesmu posto je puno volis:lol:
|
auuuuuuuuuuuu necu se druzit s tobom :lol: :lol: :lol:
|
:lol:
|
Poslije svadbe u subotu gdje smo extra prošli u svakom smislu u nedelju radimo krštenje u kompletnom sastavu, nas četvoro. Gostiju 20-ak, mada nam je to i najavljeno ali je rečeno da će to biti ozbiljniji sastav sa parama jer domaćicin i brati sestra žive u inostranstvu te da neće žaliti...
Elem, hotel na nivou, usluga, klopa, piće sve u "fullu" a tužni gastabajteri vade iz novčanika novčanice od 50KM(25 evra) i traže da konobara svaki put da im ovaj usitni u apoene od 10 maraka(5 evra) kako bi "zakitili" muziku.:mad: Sve u svemu izvukosmo nekako dnevnice a ostaje nauk za ubuduće i definitivno važi ona izreka da ne daje onaj koji ima već onaj ko je naučio... |
Hm. Interesantno. I ja sam par puta doživio isto. Hvale se, bit će ovaj, doći će onaj, puni su para, a kad ono mahuna. Ti daš sve od sebe i niko ni da se uhvati za džep. Tad sam shvatio da to govore samo da te navuku, da bi možda jeftinije došao svirat. Kao daj malo spusti cijenu! Imat ćete puno bakšiša i to! Gluposti. Dobro si ti rekao. Onaj koji je navikao taj će i dati. Tu si u pravu.:(
|
Odoh razocaran u krevet... Danas imao termin da pregledam jednu kucu posto hocu da uzmem kucu, i ja ti nadjem na netu jednu straha sto meni odgovora i mjesto i stanje "PO SLIKAMA" i danas kad sam otisao... phhhhh....
vlaga u svakoj sobi... temelji popucali... i jos mnogo toga... i na kraju nemogu samo zakljuciti otkud mu onako lijepe slike... i sto je najgore nemam volje za kucom vise jer to je trece razocarenje bilo... najvjerovatnije ostajem podstanar. hehehe |
ebiga Burli, ipak izgleda da nasi zemljaci najvise daju, svak konta dijaspora ovo ono bice love ali jok, najvise baksisa dobio sam svirajuci u svom kvartu ;)
|
pare nisu problem,para nema,i vi kad bi tako tesko zaradjivali ne bi se tako lako vatali za dzep da date muzicarima.Ja sam tu skolu sa gastarbajterima odavno prosao.Zato radite na tome da imate sto jacu pogodbu a posle koliko bude.
|
nesa je u potpunom pravu za ovo sto kaze...nema vise para drugovi kao pre i prema tom od gazde sto vise uzeti a baksis ako dodje onda je jos bolje;)
|
@burli
,,...definitivno važi ona izreka da ne daje onaj koji ima već onaj ko je naučio..,, Pa taj sto ne daje i ima zato sto ne daje :lol::lol: |
Juce sam sa bendom radio svadbu od 500 gostiju,celo veselje kilavo i izvestaceno,i napokon kum resio da uzme muziku...naravno pre toga je odrzao "besedu",i dao domacinu koliko sam mogao da vidim preko 2000e,kako kaze"evo kumasine da ti se nadje jer si se istrosio"a inace je vlasnik nekog hotela"montenegro"u crnoj gori...ne zna se koliko je bogat i ima para.Inace ne ocekujem od "takvih"ljudi nesto puno da se otvore,ali ovaj je prevazisao sva moja ocekivanja,na svaku 3 pesmu davao po 500din(5evra)..znaci od mene,svaki komentar dalje je suvisan!!!
|
Pa nebi on imao toliko para da je davao muzici!!!!
|
Na žalost,pravilo je da se najbolje prođe na sirotinjskim svadbama.Kad mi čovjek pri pogodbi kaže da će biti bakšiša(biće dosta gostiju ˝iz vana˝),ja mu ponudim varijantu,da sve što bude ispod neke očekivane cifre bakšiša on namiruje.Da vidiš kako se odmah mjenja priča.Pa,ni oni sami u to ne vjeruju.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org