![]() |
Hvala svima...dobro kaze Gega nije jedina...zato Hvala i Svaka Cast svim Zenama koje su se udale za muzicare...i kako ide ona strofa...Blago onoj koja svirca ima ,ta se Dama naspavala sama.:lol::lol::lol:
|
Hvala drugari. :)
Sad mi samo peostaje da napravim milione. Ništa više... :)) |
Napravi dva komada odma...taman lapo-lapo da delimo :lol:
|
Ja bi se zadovoljio jednim coskom od tih miliona.....nekih 50X50cm!!=))
|
Cestitke na tyrosu, i ja mu se nadam sljedece godine, ako zarada bude kao i ove :) Danas sam se ponovio s Proel Die Hardom :)
|
Uspio prodat felge,popravit brisače sam na autu i uštedit nekih 200€ jer toliko novi koštaju,upao kao zamjena na dvije svirke i polako se dokopao nule na računu. :D
|
Cestitke Vaxteru i brezini i od mene! :)
|
Da kucnem u drvo posao ide kao u prici, Verse opravdava svaki dinar, zbavio sam HD kameru i 10" tablet sa Win7 OS, povadio krompir i mrkvu, ugradio parking senzore, nabavio celicne felge jos da sledece sedmice nabacim gume i zima moze da pocne... :)
|
Evo da se i ja pohvalim :) Prije neki dan stigao Behringer pmp5000(polovan) i jucer 2x Ev Zx4(nove), za moje potrebe ekstra :) PRE PRE PREZADOVOLJAN :)
P.s cestitam Vax-u i brezini :) nek vam je sa srecom decki :) |
Evo da se pohvalim I Ja upravo sam postao vlasnik Roland V Stand-a,I to najverovatnije poslednjeg novog u Srbiji!:)veceras mu je vatreno krstenje a utiske cu da izlozim u sekciji za stalke!;)
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org