YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

acakasper 25.11.2013 09:19

zdravo ljudi,ovih dana uopste nemogu da otvorim stranicu facebook,znaci sve druge rade normalno osim nje,ima li neko slican problem ili jos bolje resenje.

aleksaa 25.11.2013 11:23

i ja imam slicnu muku,nmg da pustim nista preko Yt a da mi ne secka svaki sekund :-O sve ostalo mi super radi,samo mi ovo pravi problem vec 3-4 dana ...

milepsr 10.12.2013 22:56

Ne mogu da nadjem pristojnu pevacicu.

skoricnik 10.12.2013 23:47

Ne moze niko...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

tranzit 11.12.2013 00:00

Citat:

Originalno postovano od Vex (Post 260310)
Juče svirao u jednom novootvorenom klubu i pred montiranje sam pitao odgovorne rekli su mi da je celi klub ozvucen-povezan MONO... Strašno.

Vex, ni da sanjas ne mozes, koliko te zalim. Kakav je to idiotluk i idiot, koji je ozvucavao jedan objekat gdje ce se svirati/slusati muzika. To samo moze da uradi vrlo talentovan kreten.

milepsr 11.12.2013 00:09

@skoricnik
Nije mi jasno samo u cemu je problem. Jel ja nekoj od njih trazim da izdvoji 2-3000e za mikrofon ? Ne trazim... Jel trazim da se **** sa gostima ili da trpi neke druge neprijatnosti ? Ne trazim... A delimo pare na ravne casti...

I da, danas otisao u studio za tonske probe da cujemo neke dve pevacice. Od opreme power mate i 2 EV ZX4, povezane mono...

casper 11.12.2013 00:13

Pa normalno je to, gdje si čuo da jedan vokal može zvučati stereo .... =))

Šalim se, naravno. ;)

rolandx 11.12.2013 00:23

.... Nisam za deljenje novca na iste časti sa pevačicom... Bar sa onim pevačicama koje su mene zapadale....

zeljko 11.12.2013 02:56

Po meni pjevacica je vaznija od klavijaturiste,dovoljno je da je samo gledam kako se uvija u minicu i zategnutim grudnjacima,nemora ni da pjeva a kalvijaturista moze i da svira napolju,da ga nevidim meni sve jedno,vazno je da je pjevacica i zvucnici unutra u kafani.Prema tome treba dijeliti s pjevaljkom pola pola:lol:

tranzit 11.12.2013 03:46

Kako god ali moracemo prihvatiti zakon ponude i potraznje. Pjevacice su skuplje jer vrlo dobro znaju da ih je manjak na trzsistu, a da su veoma trazene. Na ovaj nacin i dolaze kojekakve kokoske na binu, to jest ljudi su prinudjeni da ih angazuju jer bolju nisu mogli da nadju. To je nas usud i kletva i sa tim se treba pomiriti, bar do momenta kada ponuda bude bila daleko veca no potraznja, onda se stanje u potpunosti mijenja... al' hajde docekaj ti to !!!!! Mene licno manje interesuju njene duge noge, i sve ostalo sto ide uz to, a sto ovakvi pastuvi kao sto Zeljko drze za primarno, sto naravno nije ni pogresno jer i gosti to isto stavljaju u prvi plan ali bar prosjecno pjevanje je neki prag koji bi morale da preskoce.

Trenutno vrijeme na Forumu 18:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org