![]() |
1 Privitaka
U sustini i jeste malo tih 12Mbps downloada za 12 eura mjesecno, ako je na primjer, moja tarifa 100Mbps downloada za 20 eura, a jos je manje, ako se zna da si ti u Srbiji, a ja u Njemackoj. Sve u svemu, uzasno visoke cijene s obzirom na standard Balkana uopste.
|
Rodjeni brat moje zene zivi u Balingenu, isto ima 100 Mb po ,,normalnoj " ceni. Jedino je ovde nama 10Mb puna kapa. E muko moja...
|
Ja za 20KM dobijam 5Mbps. Tuga...
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk |
Prethodnih nedelju dana: Crko mi TV, crko mi desktop (ne skroz, ali blizu je), zveknuli mi 2.1 zvučnici, i kao šlag na tortu, juči me zvekne pumpa za gorivo na Hyundaiu... SUPER!
|
evo i ja da se pohvalim da jutros silazim niz stepenice i okliznem se ko konjina i ništa,uhh reko sreće nisam ništa polomio,i krenem u grad i na pješačkom me zvekne baba sa autom i polomi mi ruku -.-
pa ja nemogu vjerovat kakav sam ja baksuz. |
Bas baksuz! Da te udarila neka dobra zemska, pa da se dogovoris na licu mesta, ovako baba...
|
Kažem ja,i još oba traži odštetu od mene ahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Preksinoć su mi ukrali bicikl ispred zgrade, dvorišna zgrada. Ovo je trece po redu :mad: Jesam se pretplatio na njih ,... strašno. Al neka ga služi sa srećom. Malo je mesto, verovatno znam i ko je al dokaza nema. Stalno parkiram u garaži, jednom zaboravio i eto.... Nije nešto puno para... 100e , i ja sam ga polono kupio ali je BILO super, nadam se da će ga novi vlasnik održavati kao što sam i ja.... =D> cestitam novom ponosnom vlasniku.
|
Eh bas si baksuz,a opet,sad malo gledaj,mozda ga negdje i vidiš
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Svadba danas od 15 h a ja zamukao progovotiti ne mogu....imal sta gore????
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org