![]() |
Ima nurfete.
Svadba i vozis dva sata.dodjes u salu,pocnes da istovaras....i onda skontas da si kistru sa kablovima zaboravio kod kuce. |
Ajoj.druze nije lose ni to uh.....
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk |
Kad procitam,vidim da nisam jedini baksuz tu
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citat:
Ne verujem da ces procitati na vreme ali BELI SLEZ , prokuva se voda i u HLADNU vodu stali se beli slez da odstoji 2 sata ( 2 dcl) . Pijucka se dva minuta po malo. Bez secera. Posle druge solje kao da nisi bio promukao..... Sve sam probao ali mi je samo BELI SLEZ pomogao. Cudo od biljke. Oblaže glasne zice i vraca ih iz mrtvih.... Super deluje ;) |
Samo cu reći jednu reč : pevačice :-(
|
@Vex o daaaa... Mislim da te bar veci deo kolega razume :/
|
Eto ja ne razumijem Vex-a sta je mislio, Rolandx hvala ti na savjetu probacu ovaj recept, prezivio sam nekako uz neke tablete mogu reci vrlo dobre.
Nurfet, tebi je ili zena pevačica ili slabo saradjujes sa njima...
|
Sad te razumijem....
https://www.youtube.com/watch?v=hw4YdtPYtL0
Kako sam ja alergican na ove stvari :@ Kaze Gospodin Aca Lukas da kandidata broj 2 pusta na osnovu toga sto je "smeker" i sta reci na ovo ? Jasmin Hasic po meni pjeva odlicno,sto je i Bosanac rekao i objasnio.Istina nije bas Zavet otpjevao kao Topalko,ali realno gledajuci ostale je pjesme je razvalio.Ja stvarno ne znam sta je ovom ziriju :rolleyes::-O izgleda da oni ne ocjenjuju pjevanje nego koliko je ko lijep, koliko ko ima dobar stajling itd... izuzev Bosanca, on samo gleda na pjevanje :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org