![]() |
Moram biti malo samokritican :)
Ako sam sebi kazem da nesto nije dobro onda necu napredovati .... Postovano sa mobilnog uređaja |
12.04.2012 poslednji snimak
ala zabusavas Ace,ajde stavi nestoo novo,obraduj kolege sa foruma.;) |
Ace prijatelju, ala si ih fino odradio, bas ti zavidim :D. Svaka cast za klavijaturu, bas si je sredio.
|
Lepo Ace, ajde postavi nesto sada novo sigurno da si jos bolje sredio pa 500.
|
Heh, zauzet sam dosta, evo trenutno nisam ni upalio klavijaturu 5-6 dana.
Bice uskoro novih snimaka sa novih ritmova baziranih na zivo otkucani midi loop-ovi na Roland e. bubanj. Rad na njima krece ovih dana pa morate se strpiti jos neko vreme dok taj rad ne bude zavrsen. :D Pozdrav :) Postovano sa mobilnog uređaja |
Palanecka trojka
Evo jedan demo, nema se vremena za snimanje pa ovo ovako pred spavanje usnimio
Mozda malo ima peak, izvinjavam se zbog toga al 4:00 je, ne bih da presnimavam. Oro se zove Palanecka trojka mada kod mene vise zvuci kao da je iz New Orleansa :lol: Uradio sam malo drugaciji aranzman da bude zanimljivije, sve je Korgova fabrika, Brush kit, Fretless bas, Folk gitara, Klavir itd..... Svaki komentar je dobrodosao ;) https://soundcloud.com/themacedonian-1/palanecka-trojka |
Bravo Ace cija je to stvar mislim koje svirao pravu verziju te melodije,na cemu si svirao ovu star koj istrument,veliki pozdrav.
|
Svaki komentar je suvisan posto si ti veliki talenat.Tvoj PA 500 zvuci odlicno,skoro ko moj PA 500 nekada.:lol:.
Aranzman mi se dopada,malo mi vuce na aranzmane velikog umetnika tvog zemljaka Vlatka Stefanovskog.Dobra ti je zamisao.Cini mi se da ti je solo instrument malo previse jak u odnosu na ostale instrumente. Pozdrav i postavi jos nesto kad budes imao vremena jer kod tebe u demo strani ima sta da se cuje. |
Ace video sam tek sada na kraju da pise na kom si istrumentu svirao.
|
Ideja i vise nego odlicna, taj neki unplugged "Folk-jazz", dobro si ti ovo zamislio sve. Svirka isto tako jako dobra. Ace kreativan uvijek bio ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org