YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Yamahappassion-Demo Snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13295)

yamahapassion 28.12.2011 16:33

Filipe druze, ja i zaboravio da imam demo snimke :D Kad skines moj set sto sam postavio on ti je u .rar fajlu, i da bi otvorio taj set treba ti program winrar. Sa tim programom ces otvoriti moj set bez problema, a ima jako dobrog materijala, neces se pokajati ;) A sto se pokazivanja tice, ne znam gde zivis, da li mozes licno doci do mene, ali ako te nesto specijalno interesuje kazi mi, pa cu ja probati da ti objasnim ili da ti usporeno snimim. I da, hvala ti na lepom komentaru.
@zeljko jarane, samo nek si se ti nama vratio, hvala za komentare, a moramo ono sto smo se davno dogovorili realizovati do kraja ;)
zivi mi i debeli bili!!!

zeljko 28.12.2011 20:30

Druze ja sam bio tu i pratio sam desavanja i kad nisam bio tu:lol:A bas mi je drago kad sam vidio da si ti postao jedan od moderatora...svaka cast i sve najbolje ti zelim....A to sto smo se dodogovrili nema problema ako ti mislis da bih mogli da odradimo;)Pozz

yamahapassion 30.12.2011 14:26

Evo na brzinu da postavim jedan snimak nove rumbe koju sam odavde skinuo, a koju je postavio kolega vita-kg kojem se zahvaljujem posto je rumba stvarno super i moze da se iskoristi u dosta pesama.

yamaha terce uzivo.MPG
You need to upgrade your Flash Player

zeljko 30.12.2011 17:01

Super rumba a bogami i ti sviras...svaka cast jos jednom i lijep pozdrav

bosko 01.01.2012 15:22

Stvarno odlično zvuči.....

mirandess 07.01.2012 14:01

Stari moj, odavno nisam zavirio u tvoje demo-e, pa moram sad nesto napisati, super ti je yamaha, mislim super ti radi!!!! Svaka cast samo nastavi dalje ;) Btw na to kafana je moja sudbina mozes li imalo tu gitaru "ubasat" :) malo basa da stavis na nju malo da masnije zvuci, ostalo je ekstra!!!

yamahapassion 07.01.2012 21:04

E moj Mirane, nije to PA2 pa da mozes filovati efekte hehe... salim se, nema ova moja yamaha neke preterane mogucnosti sto se tice efekata, pogotovo kad ubacim tercu, dodatno ju "udavim" tako da nemam nekog velikog manevarskog prostora za efekte, pogotovo na obe boje... jbg to je sto je ;) Hvala ti za komentare, pozzzz

vita_kg 07.01.2012 23:12

:)

Fina rumba. XD Sanjao sam je dok je nisam ustelovao da radi kako mi se svidja! :)) Nego kolega, ove terce.... Jesam ja jedini ovde koji svira Yamahu a da nije uspeo da usteluje to da valja? Imam ih na klavijaturi, i sve sam spojio, rade, ali.. problem je sto mi sa njima R2 gubi efekte. E sad... provalio sam da ako efekte prebacim sa R2 na 3. midi kanal, boja opet ima sve, ali problem je sto se sve to promeni cim promenim tercu, ritam, boju ili bilo sta. Ne mogu da sacuvam tako u registraciji.

yamahapassion 11.01.2012 10:25

Vito druze, i ja sam se mucio dugo sa tim r2, posto nikako nisam mogao dobiti efekt, i onda sam nesto cackao vise se ni ne secam gde, i uglavnom uspeo da namestim i da dobijem efekt i na r2 bez gubljenja kada se promeni boja... Da me pitas kako sam uradio nemam pojma, ali imam tu registraciju koja moze da ti posluzi kao osnova tj da preko nje napravis svaku sledecu boju u terci i da ti ostaju efekti na obe boje... kontaktiraj me na pp pa cu ti poslati tu registraciju. pozzz
p.s: hvala za rumbu jos jednom :)

mirandess 11.01.2012 10:36

AHhahahahahah filing efekt sto bi izet fazlinovic rekao filing paprikas(fafrikas) :D Bolan ja sam tebi rekao samo guraj, ovo dobro zvuci i izvlacis maksimum iz nje, i dobro sviras i samo nastavi bit takav, dobar i nastavi se trudit al pazi da ne ostanes trudan :P i to je to... :) Sretnoooo :)

Trenutno vrijeme na Forumu 03:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org