![]() |
Hehheeh grandija nedas mi da idem spavat....neka jos cu ovo da kazem pa idem.....Ja i ti neznamo da postavimo slike kako treba a kamoli da napravimo dizajn za forum :lol:Salim se nemo se ljutis znam i ja sada kako se slike postave,pa mozda tamo u temu sutra ili ovih dana postavim one kercice..Meni je trebalo 1 godina dok sam skuzio kako se postavljaju slike :lol:Poooz
|
u pravu si .. eto i moj zadnji, malo smo preterali meru, lici malo da chatujemo - sta je takodje protiv pravilnika .. ipak moze da se kaze da smo rehabilitirani posto smo bili banovani ... predlazem da svako dobije ban za par dana, pa da vidis kako posle znamo da se ponasamo kako treba ;)
laku noc svima, idem da gledam novi jecky chanov film online :green: zao mi je vec moderatora ... eve ga sledeci kandidat za "citaj pravilnik" iznad mene .... |
Grandia
Ovo sve crno bre, kao neki sajt za metalce :lol: |
spasavajte ljudi sto pre inace cu morati ponovo kod ocnog lekara!!!
nije bitno sto je siva boja nego sto bole oci!!!! |
u pravu si ace, al kazi da nije odmor za oci :D
ipak su to bile samo neke ideje i nadam se da ce jos neko da daje neki predlog .. a siguran sam da ce te kolege moderatori i drug vaxter izabrati najbolju opciju za nas sve ;) najbitnije je da smo svi jednog misla, a to je, da ovaj momentalni dizajn nije bash nesto "simpatican" ... tj. dizajn je ok, al farbe ne ... naravno to nije tako jednostavno i zahteva svoje vreme, ipak ve molimo da sto pre menjate ... evo nesa vidi vec sve duplo :lol: |
Meni je najbitnije da su slova citka i kontrast boje slova i zaslona da nije jednak... a sto se boja tice moze i roza i sucmurasta boja... ako ce i ovako ostati nije problem...
|
A, jeli se ovo napravila korekcija u odnosu na juce ili se meni cini.Ili je bilo promena ili sam se ja vec navikao,vratilo se malo plave boje,pa sad i nije tako lose!
|
Malo sam korigovao. :)
|
@Vaxter
Sada je puno čitljivije, i manje zamara oči! |
Pogledaj te u moj profil...E tako bih ja odprilike uredio stranicu....Mada sam tek poceo da sredjujem,pa kad zavrsim bice kao slika heheh....Poooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org