YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Style - sve o izradi i obradi Yamaha ritma (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=26556)

casper 21.12.2016 20:25

I to je OK. Za tu pjesmu s tim tempom će funkcionirati.

Ali ... ako poželiš ovaj ritam iskoristiti za neku drugu pjesmu koja ima sporiji tempo opet ćeš se naći u istom problemu. Usporit ćeš tempo, ući u STYLE EDIT, obrisati i nadosnimit bubanj i pohraniti takvo stanje. Time ćeš postaviti vrijednost tempa ali samo u header i varijacija A će svirati OK, ali ostale će biti brže, tj. 134.
Zato sam napisao da je pravilniji pristup obrisati sve vrijednsti tempa i ostaviti samo ovaj u headeru.are

smuchac 21.12.2016 20:32

Zato imam dva ritma. :) Ovaj što sam sad evo završio je kao namjenski i takav neka ostane a drugi će biti univerzalniji. Evo,kačim ga u download. :)

casper 21.12.2016 20:38

Nisi me razumio. Pročitaj ponovo moja dva predhodna posta s naglaskom na rečenicu
Citat:

Pravilno bi bilo da obrišeš sve kontrole za tempo koje se nalaze na samom početku parta, i samo uneseš vrijednost u header

smuchac 21.12.2016 20:56

Sve sam ja tebe skuzio bez brige. Baci uho kad stignes.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

casper 21.12.2016 22:18

Poslušao sam. Primjedba ide na panorame, samo jedna je postavljena "u stranu" ostale su u centru. Ostalo je OK.

Boban 17.04.2017 18:24

Ja sam Tyrosa prodao.Hvala svima na pomoci a posebno Casperu al bilo mi je komplikovano.Pozdrav svima

Gesendet von meinem HUAWEI MT7-L09 mit Tapatalk

casper 17.04.2017 18:34

Bilo mi je zadovoljstvo pomoći, a sad ne preostaje drugo nego ti poželjeti što ugodniji radi i mnogo uživanja na novom stroju.

tonijo 13.05.2017 12:37

1. Kada idem na "PATETERN LENGHT" , recimo na FILL IN C, da povećam broj taktova sa 1 na 2, ne mogu prebaciti na 2 takta da mi se kopira prijašnji motiv i produži kroz ta dva takta, što radim krivo???

2. Stalno se spajam sa "Musicsoft Downloaderom" na Yamahu, znači 50 puta dnevno, jel to uredu il oštetit hard??

casper 13.05.2017 14:09

Fill in na yamahi moze imati samo 1 takt. Zamjena za to se moze odraditi preko intro u koji mozes staviti taktova pozelji ili raditi metodom upisivanja sporijeg tempa u fill in
Dvostroko sporiji tempo ce imati efekat dva takta.
Hardu nece biti nista, on se vrti spajao ti klavinaturu s kompom ili ne. Ako gledamo s tehnicke strane, vecu stetu moze napraviti vadjenje i stavljanje USB sticka.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

tonijo 27.05.2017 20:58

Pitanje za gsp.Caspera i ostale, tko zna, naime, kad editiram style u Tyros 5, u "STYLE CREATOR", što god editirao u jednoj varijaciji koju označim za EDIT, kada izađem i spremim izmjene, uvijek, u toj varijaciji, bude stišan "RHY1 i RHY2", onda se vratim opet u "STYLE CREATOR", označim tu varijaciju za edit, odem u "MIXING CONSOLE" da pojačam bubanj i kad dignem "FADER" do kraja ništa se ne događa, volumen ostaje onaj isti.

Kad idem preko "ASSEMBLY" da prebacim samo bubanj iz sljedeće varijacije unutar toga stayla onda mi stiša bubanj i u toj varijaciji, volumen mogu vratiti jedino ako imam kopiju tog istog stayla u koji jos nisam ulazio i rješim sve preko "ASSEMBLY".

Gdje imam problem , ovo me jako usporava i počinje zamarati jer što god dirnem imam još 15 radnji da nešto drugo vratim nazad.
Napominjem da se radi isključivo o staylovima iz Yamaha packova, niti jedan ne koristim iz "domaće radinosti".????

Trenutno vrijeme na Forumu 19:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org