![]() |
osjecam se shebano jer je pobijedio moj strah od letenja avionom, pa sada lijetam po cijeli dan na biciklu kao tuka bez glave.
|
Besno!Neki klinac debil mi je ukrao ceo set iz klavijature,zamislite koliko je to pokvareno i bezobrazno.Sad samo cekam kad ce da pocne da kruzi set ida se prodaje kao sto je vec bilo.Eto radis nesto kao idiot danonocno i onda dojde jos veci idiot i skroz te sj...tvoj trud i muku.
|
au brate kakav klosar!!!!stvarno ne razumem takve jajare...covek ne zna sta da radi sa takvim indijancima,da li da mu slomis ruke ili da pustis da se zakaci na nekog drugog pa da mu taj presudi....
|
@Dare82,
kako ti se zove set, i za koji instrument?? |
mislim da je vec bilo tema oko toga, neko je pricao kako iskljuciti floppy drive u klavijaturi
|
Eto vikend stigao, ja se uvek super osećam kad dodje vikend-:) da vam poželim svima usput jedan veoma lep vikend!!!
|
Naspavanoooo
|
Osećam se kao nov :lol: ijaojj što volim vikend =))
|
Juce sam radio na mesalici(beton) nekih 6 sati i danas mogu samo oci da pomeram.Uzas.
|
Kolika je ta mesalica bila kad se Jefto umorio :confused: Da nije onaj kamion mesalica od vise tona =))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org