![]() |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA
znaci strasno de nadje ovu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA |
|
|
Evo prijatelji ako zeli neko da bude policajac,znaci mora da zavrsi visoku skolu ;)
najvise na cetvrti sprat evo jos jedan Dodato: A,ako neko zeli da polaze vozacki ispit,molim da pogleda upustva,pogotovo ako se neko nalazi u USA |
:D
|
|
Vendi pijana skace po studiu... |
Legenda! :)) |
i ona se naziva pjevacicom "VENDI".... zalosno... i zbog takvih neki ljudi gledaju ispod oka narodnu muziku ... tuzno bogami...
|
|
ahahahah ovo je vrhunac muzike...u stvari,ne znam da li da klasifikujem kao vrhunac ili kao dno dna!!!
|
Ovo je stvarno zaista :D
|
=))Prava pjesma
|
|
@simkeres
A slusaj Korgov house, i picked bass :lol:=)) Hoj Njujorku ti veliki grade! =)) |
@simkeres : opako,ulazi u usi,zaraza... kuca poso- poso kuca... :p
a i ovaj je =)) : |
|
Nova zvjezda Amerike i Kanade Ekrem Jevric :Pogledajte
|
Ekrem je promasio profesiju totalno... :DD
|
|
joj Vaxtere... gdje je nadje...
ova je prava samo da je 25kg mrsavija i 25godina mladja i da ne pjeva nek da kuha... |
najjaci slobodnjak svih vremena
|
ova me malo podsjeca na micu trofrtaljku samo sto je ona bila legendarna :D a ima boju glasa koda tepa :D :D :D
|
Naucite Srpski
|
Ni ovome nije lahko....
|
:lol: bas je mahnit lik, mada malo pretjeruje, pazite ove hmmmmmm pa ne znam kako da nazovem, uglavnom 93 godiste
a pazite zatim sta kaze kritika na sve to :) |
|
Kakvi su to likovi, meni već par nedelja se po glavi vrzma njihov hit: "Ne budite Pele, Koroman sam ja"... :-"
|
za sve one koji vole pivo [-O<
Dodato: a kao neko ima problema sa ispusnim gasovima,i za to ima rjesenje Dodato: posto izgleda da opet nece evo link PS:Hvala Rolandinjos! |
|
milepsr, jako dobar izbor ;)
|
Jeli zato kod jeftabg ispod nicka pise belaj boy ? =))
|
Verovatno!!!! =))
|
parkiranje
bas lepo vozi ova teta:lol::lol::lol:
odgledajte sve ovo je bas poucno parkiranje! evo vam link pa pogledajte, |
|
:lol: :lol: :lol: osam
|
novi hit iz amerike!
:lol: ovo ce biti veliki hit u srbiji sigurno:lol: poslusaje ovo molim vas
|
Druže ovo neće biti nego je već veliki hit na ovim našim prostorima!!!
Prije par dana u kladionicu ulazi jedan ovdašnji taksista i pjevuši "Pos'o-kuća, kuća-pos'o" a Facebook je pretrpan Ekremovim linkovima... :-O |
Zvezda je rodjena definitivno...(*)
|
i kod nas u skoli pjevaju, ekrem zna znanje izgleda :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org