![]() |
čestitam .razvali ga mali
|
@dellboy: Ocemo demoooooooooooooooooo
|
bice kad dodjem iz skoleeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D Boza ajmo po pivu jednu sad ;) sutra pijancenje u gradu
|
Čestitam,Dell,neka ti je sa srećom!Pozdrav!
|
Ajde nek ti je sa srecom Dell!!!
|
juhuuu!
pa vidimo mi, nesto te nema druze, izgleda da se nisi mogao odlepiti od korga pa si tek sad odvojio malko vreme za kompu tj. za nas :lol: e kad stignem kuci, otvaram jednu pivu, nazalost nije ono sarajevsko al sta ces ... vazno da popijemo po jednu i da nazdravimo za kupovinu:D i od mene cestitke marnele! zelim ti uspesan rad sa korgom i da ti se ne kvari kao kod kolege ovde (pun forum samo pa50 ...):lol: pozdrav! |
Citat:
|
Cestitam.Sad navali na posao.
|
hvala drugari svima ;) evo taman sam ga sad fino smjestio gdje nece nikom smetat pa ce sad nekad past i demo ;)
|
Stigao pa2xpro!!!!
Hvala na čestitkama!! Jupiiii!!!!!!!!!:D:D:D:D
|
@dalibor jarmina
prava stvar .Čestitam. Evo da se i ja pohvalim. načeo sam pršut ,(a znam ga dobro rezat) , "planinskoga" sira i crnoga vina . još mi fali muzika . ima li ko slobodan? |
Jedan beskucnik manje
Eto i ja da se pohvalim da sam kupio stan,Pola je vec preslo preko meha a pola ce tek da predje pa u banku, malo kreda malo kes i eto mene svoj na svome,sad pici dok ledja drze.a za useljenje cu da unesem sav razglas koji imam pa cu da se zamerim svim komsijama nek se zna kad svirac ulazi u zgradu.pozdrav svima
|
..da se pohvalim i ja . .. izgubio sam vozacku na 45 dana . . . . samo 0,8
|
Gorance neka je sa srećom, i da ubrzo otplatiš i ostatak!
Ja sam prošle godine uselio tiho i neprimjetno ali su komšije kroz mjesec dana kada mi se rodila ćerka saznale da je muzičar došao u zgradu!!! Do 5-6 ujutru je bila svirka sa kompletnim razglasom a potrefio se petak na subotu, ja ujutru oko 9 krenuo na svirku(svadbu) nosim garderobu i držim se za glavu da ne eksplodira a sa balkona čujem dvije komšinice i njihov komentar: "Neka, neka, dabogda crk'o"...:lol: Mada su komšije koji žive malo dalje priznale da su uživali slušajući pravu muziku u toploj ljetnjoj noći...;) Sad se i ne smiju žaliti jer sam u međuvremenu dogurao do predsjednika kućnog savjeta... :p |
Da se i ja pohvalim da sam u blagoslovenom stanju posto me dugo nije bilo
|
I tako dolazimo do zakljucka da si se ........ =))
Nek je sa srecom..... ;) |
@pilence
svaka čast.to volim čuti. nek si zdravo! |
Pilence,neka je sa srećom!Pozdrav!
|
Cestitam koleginice i dobrodosla na forum posle duzeg vremena.
|
cestitam i ja i blagoslovljeno stanje i povratak ;)
|
Konacno,da se ti nama udas....:lol:
Nek je sa srecom!!! |
opaa...Pa sretno i svako dobro! ;)
|
Mnozimo se....raste nam natalitet.;)
Sretno....i neka nama ovih "sa perjem". |
Iskrene čestitke, da sve prođe u najboljem redu,
pa da se formira "Rulet Junior Bend"...:) |
Srecno:)
|
I ja se pridruzujem cestitkama... I da se pohvalim da sam kupio danas nintendo wii.... i ostao do sad da blejim ispred TV-a. Joj koja zaraza majko moja..... Sad PS2 moze da ide u zasluzenu penziju hehehe.
|
Dusice, cestitke i od mene :)
|
Evo da se pohvalim,pre 10 min sam napunio 16 godina!!;)
|
a ja sam mislio da si ti 1265 godiste =))=))=))
Neka je sa srecom!!! |
Hvala,hvala,bas si me nasmejao sada!!=))=))pozdrav!!!
|
Sutra sviram na koncertu filmske muzike koji se odrzava povodom filmskog festivala u Leskovcu, u Kulturnom centru. Koncert je u 20h pa svratite..;)
Snimak stavljam cim ga dobijem. :D |
Znas kako kazu:"Slomi nogu!" ;)
|
@ dejan87
:D :D Samo molim boga da sve bude kako treba jer ce vise od pola profesora iz Muzicke skole da dodje da me slusa....Ako ne bude dobro, ja u skolu ne smem da se pojavim..:D A da, pozvan sam da gostujem u jutarnjem programu TV Leskovac vec u sredu.:D:D |
Moram da se pohvalim...Poslije izvesnog vremena sam pokosio akvarij i malo ga preuredio...Uskoro čekam snimke moga ujkana Svirka koji takođe poseduje akvarij sa zlatnim ribicama...Nadam se da će vam se svidjeti,pozdrav!
|
1 Privitaka
Popravio sam auto...
|
da se i ja pohvalim, evo svirali smo svatove ono po danu, od mladozenje pa do mlade kad se ide ja s harmonikom, jedan covjek s harmonikom, sin mu s gitarom i jos jedan momak s basprimom, naletili bas vidi se u neke imucne svatove, likovi vozaju hummere. Nismo puno ni svirali (4 sata), pa se bas nismo ni umorili, osim dnevnice od 65 € po glavi, podijelili smo po 50 € bakshisha :)
|
Evo i ja ponovo da se pohvalim...tek stigo sa svirke koju sam imo sa kolegom Lazom...Zaradili smo ogromno novca,za cjeli mjesec da ne radim ima ga dosta...Ovako jake svirke nije bilo mjesecima a i pogodili smo tezgu za "MINHEN" i Austriju u narednih mjesec 2...Danas su mi zvezde naklonjene...;)
|
Alix super akvarijum svaka cast i ja imam akvarijum i drzim vec 5 godina.Vidim imas one zuto crne ribice sad neznam tacno kako se zovu,i ja imam 3 takve i bas su super uvijek se igraju po akvarijumu i vesele ribice ponekad se sakriju jer su plasljive.Pozdrav
|
:lol:
|
Hvala prijatelju...A one Žuto-Crne ribice...Hmmm...Možda su SharkFish,možda su bakrene tetre,Možda su Moliji,Platiji ili Mečki...Ne znam na koje misliš,al nema veze...Ajd čujemo se na PM da izmenimo iskustva što se tiče akvarija,Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org