![]() |
A Jefto aj baci neki klip sa Bsancem ako imas na youtube :),gledao sam onaj jedan sto si postavio,bas malo klipova ima od D.S.Bosanca da se nadje
|
jooj, bosanac legenda konjicka :D on je koliko mi se cini podrijetlom blizu Konjica, odakle su i moji roditelji, pricao mi je cale kako je znalo "gorit" kad bi u kafani zasvirao auuu
|
Postavicu,imam par komada.Ma covek je Tata.
|
1 Privitaka
Sa sestrine svadbe,malo pod gasom,hehe
|
2 Privitaka
Aaa, evo oca i sina :)
|
1 Privitaka
evo i mene.... :D
|
jesi ti ovaj u sredini:lol:
|
@RIDICK_XxX
Mnogo licis na Mileta Mitica.....=)) |
heheheheheh milance milance....ma licim ja na crnog vraga :D
Dodato: @aleksandar031 naravno da nisam...mada bi volio jednog dana bit u njegovim vodama =)) |
hahaha sta ces u njegovim vodama, isto koda si u vodama Ace Lulasa :lol: Vidim i Sedo je s vama fino ;) Skoricu, mogu mislit kako je ovaj duo strasno zvucao ;) i moj cale hoce sebi da basprim kupuje, jer rece tako je u mladosti cure zavodio :D pa cemo vidit mozda i mi budemo :)
|
1 Privitaka
a neznam ni ja sta bi tamo... :)
znam da bi mi bilo nelose... a ewo jos jedne |
1 Privitaka
Huh zajebo sam se ajd prebacite post u vase fotografije SORRY
|
Ne znam šta je lepše---Apple Iphone ili naš drug iz Makedonija...Ala si se ugojio care,ja mislio da sam jedini.... :P
|
1 Privitaka
Evo pomoci cu vam da skinate kilazu za DZ :)) Al ste u tom slucaju 'ebali jeza u ledja =))
|
....
Au al si ojacao!
Svaka cast za definiciju. Ja mogu samo da pokazem stomak nista od misica.:D |
Jos malo i eto te Marko kao A.Schwarzenegger....:)
|
chuck norris pre spavanja proverava da li je Marko7 u ormaru ili ispod kreveta :D
|
@Boki i ja sam se brale bio zapustio,127 kg sam imao jedno vreme,nisam bio debeo ali samo bio glomazan i sad sam se opet vratio na 100kg sto mi je idealno!Od malena se bavim sportom i pre nekih 4 godine prekinem da treniram i jbg opustim se,da se jede da se pije pivo i nabijem caskom 127kg i stopirao sam i opet na Beach voley leti,malo teretana,malo mali fudbal i eto me opet medju zive :)
@Sejo Dunavski kej je ucino svoje :)) @Mladen Chuk Noris 'ladno lupio James Bond-u samarcinu u diksoteci i ovaj nije smeo nista da mu kaze :) |
Ja ne smem vishe na ovu temu...svi su jachi od mene...:lol:
|
....
pozdravljam Mare tvoj sport ja vec 5 god od kako sam se vratio iz vojske 132 kg i nikako manje. Postavicu i ja sliku ovih dana da se vidi.
|
Ti si onda stvarno bokivelik Veliki Brat :) Ako hoces da skines kilazu javi se da ti dam moj recept!Za dva meseca 17kg dole,znaci provereno ;)
@Rolandinjos Vule dizem 70kg picetine kao od sale =)) |
....
Skrenuli smo od teme ali hocu da kazem da ja mogu i 90 kg picetine da dignem i ako neidem u teretanu.=)):lol:
|
=))
|
Ja volim ne vishe od 300 grama pichetine i jedno 15 kila dupeta...to mi je nekako potaman...:lol:
A sikici po zelji...=)) Odosmo od teme mnooogoooo...dakle samo da pronadjem gde sam sebi da dam karton?! :lol: |
@Boki
Ne znam podrzava li ovaj novi sajt tvoje "gabarite"-mislim visinu i tezinu.;) Ako se ne varam ti imas 203cm i 132kg,pa ne znam hoces li moci stati,a o zumiranju nema govora.:) Ja sam se nekada ranije provukao sa 188cm i 114kg.(a sad 112kg) Ti ces morati na "Upload velikih fajlova",cini mi se.... Salim se naravno,ali sta cemo kad smo "stokilasi".... @Marco7 Za tebe mi je lako.Nema bolje teretane od dunavskog keja....:) Jos samo ja da ovo napisem i vracamo se na temu....hahahaha |
Za Bokija smo ubacili shell protok velikih fajlova :) O tome ce Vlado vise i strucnije =))
|
....
Zezaj te vi samo zezajte!=))
Sutra cu da bacim sliku a pored cu staviti klav radi odnosa velicine. |
A moja malenkost od 140kg???
|
hehe,da otvorimo temu o stokilasima,i ja sam tu negde 188cm i 95 kg :rolleyes:
|
@mladenkom
Ti se sa svojih 95kg jos vodis kao "neuhranjen"....:) |
ide zima,bice jos koji kg na gore,mada mi ovako super,jos da imam vremena za teretanu bilo bi bolje,al jbg...odosmo sa teme posve..pozdrav8-}
|
....
1 Privitaka
obecao sam sinoc da cu da se slikam i bacim medju ove slike.
|
Brate stvarno si velik,tebe u kafani niko ne sme da dira.
|
....
Ma vec sam jednom napomenuo da smo mi veliki ljudi bezopasni.
|
Pa Boki brate,covjece koliki si.PA800 ti je dosao prema tebi ko' M-Audio Axiom 25 :)
Zato ti ne moze niko nista od pijanog naroda ;) |
I meni je bio interesantan pa sam ih slikao: Veliki Boki i mala Jana... :))
http://i616.photobucket.com/albums/t...h/DSC07805.jpg |
....
U ninec ja zaboravio tu sliku. Dobro da je jos cuvas ali Jana je bila mala pa i nije merilo moje visine.;) Pozz i izljubi ih obe.
|
Nije mala jana mjerilo tvoje visine ali plafon jeste,jos par centi i nebi mogao uci u kucu cinimi se heheheh
|
a jeli Sejo ako je Mladenkom neuhranjen, sta sam ja sa svojih 70 kg i 190 cm :lol: :lol: :lol:
|
@Dell
Sa takvom visinom a narocito tezinom,ti si "nedonosce"....:) Mislim da bi te trebalo malo u inkubator....;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org