![]() |
U pojedinim krajevima Srbije to je normalna stvar da domaćin daje garanciju da će se zaraditi određena suma, sve što bude ispod-on doplaćuje, ako se uzme više još bolje...
Ja takođe razmišljam da pokušam uvesti tu praksu baš kod takvih što prije veselja obećavaju kule i gradove, familiju sa Zapada, kuma lovatora i sl. |
nije uvijek uvjet da su bogati skrti, svirao sam prije nove godine zamjenu u jednom restoranu u Mostaru, a drzi ga jedan dobar paresa i "biznismen" , a u restoranu sve elita i mogu vam reci bilo je dosta baksisa, sad ne znam, mozda je vama malo toliko,ali eto bilo je sveukupno na nas 4 po 100 € baksisa, dakle sveukupno 300 € baksisa, dnevnice 50 €, tako da sam na toj svirci zaradio 150 € :) meni kao mladom i previse ;)
|
Citat:
P.S. Nadam se da ujutru niste jedan drugog zvali da pitate kako je ko prošao... :p=)) |
:lol: Sigurno je kolega Dell promašio 4 pa stisnuo 3. Može se desit svakome.:)
|
Nema mi Brata Milančeta da se javi...reče da je bolestan,danas sam mu slao i SMS da vidim kako je,nema ga i dalje :(
|
Uhhhhh pa koliko sam ja mogao da vidim bio je na kratko sto predpostavljam da mu je malo bolje:)
|
eh, ja i moja matematika, mogao sam u markama odmah da pisem ti ces burli razumit :lol:
pogresan sam podatak rekao, 300 € na nas 4, znaci svakome po 75 € baksisa, jesam se sad zeznuo? :D |
Ja uvek kad mi sloze pricu o kumu iz inostranstva i ujaku punom para, pogadjam za garanciju. Pa ako kum i ujak zakazu - gazda vadi iz p.... trnje. Mada mi se par puta desilo da bude ono - nemoguce, bilo je mnogo vise para, vi ste sklonili da bih ja doplatio, ukrali ti pevaci pare pa ja da ti placam i slicno. Doduse to mi se za ovih 20 godina desilo 3 ili 4 puta. Sa strane izgleda da je mnogo vise love poletelo nego sto stvarno jeste.
|
samo napred i nema problema bice para imam neki osecaj:confused:
|
Juce sam se sisao i primetim sinoc da mi je malo ostalo na glavi preskoceno, jedva se i primecuje, a meni bode oci... Al' reko' nije problem imam kuci trimer za sisanje pa cu ja to srediti, inace se sisam gore na 12mm, kratka kosa.
Pre 20-ak min. odem u kupatilo da popravim, ukljucim masinicu u struju, proverim cesalj jel lepo podesen, poteram preko sred glave gde malo "strci" i zacudim se, jbt pa sta skida ovoliko...:-O Pogledam opet u trimer i provalim da je cesalj na 3mm!:lol: Da znate samo sta mi je sve proslo kroz glavu... Za sat vremena krecem da sviram a ja imam kanal na glavi:lol:, pa koga sad da nadjem da me menja... Pitam zenu sta da radim sad jbt, a ona od smeha ne moze da dodje sebi!:D Malo se priberem probam na 9mm, ono se opet primecuje kanal, sa 6mm sam nekako uspeo da popravim, verovatno sa 3 nisam dobro pritiskao tako da se ne poznaje nista. Sad sam malo celaviji smesan sam sam sebi, ali dobro je, sta da sam svukao na 0!:D |
a mogao si kacket neki da nadjes, sta ima veze :)
|
Ma i da nisi, mozda bi sutra svi isli sa takvim kanalom na glavi. Mogao si da postanes tvorac novog pokreta - "Brate, idem da se osisam na kanal".
|
Danas sam se prvi put zaklao dok sam se brijao :D
|
sta je rec skoricu, zar imas vec dlaka po licu :D ja se brijem, ali brate pravo da ti kazem nemam sta :lol:
|
=))ja jednom u 5 mjeseci,
|
blago vama ja se moram svaki dan ili et drugi al nama zabradatim... svaki se dan haman zakoljem hehehehehhe...
|
Joj @Dell
Dlaka, i te kako...Pogotovo ove zulufarske, ove bradno-brkovske i nisu toliko strasne. Al curama je najlepse kada brkovima zari :D ;) Pozdrav |
Hehe ja se brijem evo vec godinu dana :D mada pustam solufe cesto :)
|
Ja volim jako da brijem ali zenu ne sebe=))=))
|
@ Želko
jel ima jaku bradu? :lol: |
Bradu brijem,
a brkove sučem, teško onoj, kojoj ga zavučem...:D:D:D |
Pa to nije za zaljenje......
|
Pa i jeste za zaljenje!
Dok se on obrija i brkove zasuce,dodje drugi majstor pa ga zavuce!!!! :) |
:( :(
*ebem im mamu koji rade u internet provajderu gdje primam signal za internet. Dabogda crkli. Ja nazvo u ponedljak da posalju novi router, kaze ma poslacemo nema problema u utorak. Cekam od njiha sms da vidim jesuli poslali. i Sve 14 dana bez internetna-- Cim izadje ovdje onaj brzi internet s 50 mbit/50mbit odmah cu ova goFna odjaviti :-O |
@erno11,
druže, pa rekli su ti lijepo u utorak. Doduše ne i koji....=))=))=)) |
Citat:
|
Šta da ti kažem Brate...GILLETE i cepaj... :lol:
|
=))Pa to i radim!!!A posle zna se sta se dalje radi u kadi=)).Pozz
|
Odčepljuješ odvod a? :lol:=))
|
Pa moze se svrstat u te radnje upravu si=))
|
Eh , vozim se po slavonskoj aveniji (Zgb), ograničenje 80,
a ja pićim 105km/h, sliknu me, zaustave... kazna 350e, 1 kazneni bod.... Spisivala me neka policajka, mogu reć prilično zgodna, jezik mi se preplitao ali nema veze :D Malo sam kenjao i dobio samo upozorenje, ali drugi put plaćam kaznu na bilo kakav prekršaj |
hehehe....sreca si isao po slavonskoj...tamo su cak i dobri plavci.....da vidis na zagrebackoj aveniji....ne oprastaju nista...hehe..iz prve ruke...:)))
|
Treba se pazit. Kazne su jako velike. Jednom godišnje imaš pravo na pismenu opomenu. Svaki prekršaj nakon toga, zahlen Sie bitte.:lol: I ja sam prije par mjeseci ispucao tu opomenu pa sad strijepim, a često se žurim!:D
|
Opet ćemo se žalit :(
Usred najžešće fešte (cca 120ljudi) rikne mixeta, da nisam bio malo pod "parom" vjerovatno bi skrenuo :) Svirku smo završili nekom "omnitronic" mixetom, bez ikakvih efekata, mah pizdarija |
Vec 03.05 a jos nema ove moje jadne plate a racuni stizu sa svih strana..Objelio sam za jednu dlaku vise..radim a nigdje para pff:(
|
Ja sam prijatelji moji radio u subotu jednu svadbu koja je bila mnogo lepa i vesela ali smo mi muzicari ostali kratkih rukava.
baksis je bio samo po 1500 dinara za ceo dan.katastrofalno lose.Gaza nam je bila po 80 eura tako da nismo uzeli ni po 100 eura za ceo dan drndanja. |
Ma,Nesaband,druže,nije sve u novcu,važno je ˝drugarstvo˝.Nego,da se nadovežem :
Pogađam ja,onomad,neku svadbu i saopštim čovjeku cjenu.Čovjek se uhvati za glavu i zajauka :˝Ala,brate,šta je to toliko skupo?Pa,biće tamo pojest´i popit´,malo se družimo i proveselimo.....˝Ja ću na to :˝Dragi brko,hajde ti puštaj kasetofon,na svadbi,pa se vi lijepo družite,jedite,pijte i.....˝Eto,tako ti je to,prijatelju moj.Nije im žao platiti salu,stolice,prasiće,janjce,ali za muziku....Pozdrav! |
Svi nešto tuguju svako se žali, a meni je lepo ništa mi ne fali :lol:
To što kažeš, muzika je svima nebitna... Nekad pomislim da je bolje konobariti, nego biti svirač... konobari dobe nešto manje para na noć, ali dok uzmem u obzir opremu, putne troškove, servise...hmm |
Zaboravio si da napomenes tegljenje opreme :)
U CV-u za posao mozes da napises fizikalac sa iskustvom :) |
Zvao me covek da pogodimo svadbu za 5. jun. Ispricao mi je tuznu pricu o malim platama, trudnoj snajki i teskoj materijalnoj situaciji u njegovoj porodici par godina unazad. Trazio sam mu garanciju, znaci garanciju, ne pogodbu, 800 evra, jer smo mu vec svirali svadbu za starijeg sina pre neku godinu, a on kaze: "Uf, jebote, jel' za te pare dolazi i Lepa Brena?" Rekao je da ce da se javi, ali se nije vise nikada javio.
Razmisljam da ga pozovem i da mu ponudim da ja njemu platim par stotina evra da bi svirao kod njega na svadbi. Samo se plasim da mi ne trazi kaparu, nisam nesto pri parama. |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org