YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

rolandx 05.05.2014 15:07

Banda. Katastrofalno je da ljudi ne cene ovaj forum po njegovom sadržaju i članovima koji stručnim i korisnim komentarima direktno pomažu kako članovima tako i posetiocima svojim korisnim postovima. Download jeste privilegija ali nikako i primarna važnost ovog foruma. Nije prvi put da novi članovi ogorčeni nemogućnošću downloada, ulaze u žučne rasprave sa ostalim članovima. Treba razotkriti administratore facebook stranice i primereno kazniti.

Vex 05.05.2014 15:31

Pa slušajte, lično mislim, ako cemo pošteno, da je mrtva trka. Nesto materijala ide odavde tamo, a takodje i odande se uploaduje materijal i na ovaj sajt, tako da, te stvari ne mozete meriti na kantar. I većina ljudi koji kace te materijale nemaju nikakve dodirne tacke sa tim osim sto se bave distribucijom istih, tako da, tu generalno vlada kaubojstina i tu pomoći nema.

srki Fantom 06.05.2014 10:10

Evo da se i ja malo pozalim.Ljudi moj sin koji nema jos ni 2 god.naucio da upali i da ugasi klavijaturu i to uglavnom radi kad ja sednem da sviram,posle moram da cekam 10 min dok mi ucita set !

NikolayTheM 16.05.2014 16:42

Evo i ja da se pozalim, juce mi je voda poplavila celo imanje i kucu.... :(

Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2

romario 16.05.2014 17:13

Kolega,

drzite se tamo ,cuvajte se ...

rolandx 16.05.2014 18:32

Citat:

Originalno postovano od NikolayTheM (Post 269982)
Evo i ja da se pozalim, juce mi je voda poplavila celo imanje i kucu.... :(

U pm. Ceo zivot kupujes stedis ulazes i onda sranje ti sve odnese..... gde si, šta si... ???? Strasno , nedao Bog nikom. Da covek izgubi volju za sve. Tuga,.. a posle pet dana sunce. A ti sve mozes da pobacas.... a ono sto e odnela voda nikom ništa.

srki Fantom 16.05.2014 18:56

Tragedija moj grad je ceo pod vodom nemogu nikog da dobijem,roditelji su mi kuci gledam samo ove vesti i jedem se,ovo je kao neka nocna mora,sta bih dao da sam sad tamo snjima.

NikolayTheM 16.05.2014 21:36

Srecom nije bilo toliko lose, bilo je oko pola metra vode u dvoristu, jedva sam uspeo da podignem svu opremu da se ne nakvasi... Bunar pun prljave vode, po celoj kuci blato i mulj, ovo je prvi put u istoriji da se kod mene desava.... Uzas :/

beronjan 16.05.2014 22:09

Strašno... Meni je strašno ovde kad gledam šta se dešava, ne mogu ni da zamislim kako je tamo... Mogu samo da vam pružim reči podrške!

NikolayTheM 16.05.2014 23:34

Gledam na TV-u kako su drugi prosli, ovo kod mene nije nista... Situacija se polako stabilizuje....

Trenutno vrijeme na Forumu 00:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org