![]() |
sinoc sam imao takozvano "vatreno krstenje" iliti moju prvu svirku van kuce :D sve je bilo extra i svi su bili zadovoljni i lepo se proveselili
|
Ooooo Jopa, cestitam prijatelju, sve najbolje ;)
|
Čestitke i od mene! ;)
|
Citat:
|
Cestitam druze,e kad se samo setim bilo je to jos u proslom veku kada sam ja imao prvu svirku.To su najsladje uspomene koje ostaju a bio sam tako mlad i lep a sad sam samo lep=))
|
Pecenje od kengura
Spremam najbolje mladu kenguretinu na rostilju i u rerni, nema mi premca, samo u rerni tesko je ugurati celog kengura :lol:
|
Nisam nikad imao prilike da probam kengura nazalost:(ali zato makljam ovcetinu ko profi i nema boljeg mesa za koje znam hehhe....A kakva je kenguretina?
|
kenguretina na rostilju
Zeljko!
Mlada kenguretina je nesto ko teletina, veoma korisno meso za dijabeticare i oni koji ne zele da se debljaju jer ima svega 2% masnoce. Ovi nasi australci govore da se vise jede kenguretina u evropi(francuska, nemacka, belgija i svajcarska) nego kod nas u australiji. Nisu valjda ludi oni koji godinama jedu to, znaci da vredi nesto;) pa izvoli i probaj ako se nalazis negde u naznacenim zemljama. O pripremi cemo drugom prilikom jer nije bas tako jednostavno ko ostalo meso oko pripreme. Ako ste vec probali neka vam je nazdravlje, ako nema kengurskog mesa ima salame uvezene iz australije(u srbiji). |
Heheh u njemackoj sam samo izgleda nisam obracao paznju ili cak sam mozda i video to meso ali nisam nikad kupio,pa tako nisam ni probao...ja se uvjek kocentrisem na ono sto sam naucio i sto volim,pa uvijek ruka grabi to:)A bas cu da probam i kengura...znaci ne ide da se posoli samo i hrdne u rernu i pece....Mora poseban recept?
Samo mi NE zvuci to dobro kad si rekao da nema masnoce i da svabe jedu radi cuvanja linije..ja volim kad ima i masti malo...Pusti svabe i njihovo jelo..nemaju oni pojma sta valja....zato sam prije kad sam igrao fudbala protiv njih na igralistu i kad u napadu hocu da oduzmem loptu..ja udarim po lopti a on odleti kao da nije jeo 3 dana pa nema snage:lol:Ja se prije utakmice nakrkam graha ili mesa a oni ko fol paze na ishranu i eto tako je bilo kao da sam sa zenama igrao fudbal hehhe...Poslije vidim ja nemam protivnika,pa pocnem po pivi i tako sve do dan danas:)Mislim da s erazumijemo ne pijem svaki dan i bez granica ali jednom ili dva puta u mjesecu moram da se olesim i istjeram visak energije:lol:Ipak cu probat i tog kengura pa gdje puklo da puklo...Potzz |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org