![]() |
Citat:
|
Srasno..... Kao iz horor filmova. Sve pod vodom. Nema tu vise zivota za jedno 5 do 10 godina da se sve dovede u red i ocisti..... Haos. Meni je zao zivotinjice a ne ljudi...... Ceo zivot kao hrčak vuces i ulazes, kupujes na cekove, na rate, unosis u tu kucu.... i za jednu noc ode sve u materinu. Ni krivi ni duzni..... e zivote.............
|
Izgleda da Obrenovac nece biti naseljen duze vreme jer je koliko vidim ceo poplavljen. Trebace godine da se zivot vrati u normalu...
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2 |
Au,ovo nije normalno. Drzite se ljudi. Bog neka je sa nama samo.
|
Sava i Dunav nadolaze u Srbiju..... Drzi te se i evakuišite porodice..... Kurir je otvorio stranicu da se obezbedi smeštaj raseljenim porodicama : U komentarima su ljudi ostavili svoje adrese, svi koji imaju gde da smeste ljude..... http://www.kurir-info.rs/komentari/i...clanak-1372769
Ima ljudi dobrog srca..... |
Secam se da sam ucio u skoli da je tacno tu gde je Obrenovac nekada bilo panonsko more,izgleda dase istorija ponavlja.
|
Molim sve ljude koji mogu da se prijave kao dobrovoljci da to i urade, da zajedno izbavimo zemlju iz ovoga. Šaljite SMS na 1003!
Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока |
Ja sam poslao. Jedino za BIH ne mogu pozivom na broj nista jer mi kaze da se broj ne koristi. Pocinje s 092. Ima li neka dtuga sema?
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 4 Pro |
Gledam danas malo po oglasima i ne verujem ocima,
Korg triton le 500-550-600 eu :-O. Pa dobro ljudi jel od zlata?? Ja sam svoj prodao pre godinu i po dana za 400 sa dve mem. kartice i citacem kartica. Da je dugmetarac nebi me cudilo ali obican klavirski 64 mislim da je ipak previse. |
njegovo je da ceni,a pitanje je dali ce da proda.verovatno mu nije za prodaju.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org