![]() |
Ovde zavisi od firme do firme,negde utovar/istovar ide dosta brzo,negde gnjave.Ja nemam nista sa tim,ja samo doteram robu,parkiram I cekam da oni zavrse,a to cekanje je najgore,sreca pa imam net,pa ubijem malo vremena.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
A zaboravio si one silne dane i noci koje provodis u onom cudu po americkim divljinama. Doduse ima i stoperki, pa i to moze brze da prodje. :lol::lol::lol::lol:
|
....
mladenkom svaka cast zver od masine.;) Oduvek sam voleo da probam da vozim to cudo ali nikako da ispadne prilika.:D Reci mi koja je masina mislim koliko konja i to?
|
Hvala,hvala.Ovo je matora mrcina, '99 je godiste,presao je 1,170,000 milja sto bi u km bilo oko 1,870,000. Marka je Freightliner,americka kompanija koju je kupio daimler-chrysler.Specifikacije nista posebno,ovaj kamion je ovde kao sto je golf 2 tu kod nas.Ima 10 brzina,mada postoje I sa 13,18 I automatici.Kvacilo se koristi samo za kretanje iz mesta,dok se u voznji brzine ne menjaju sq kvacilom,nego spram obrtaja motora.Ima po jedan rezervoar za gorivo sa obe strane I u svaki stane oko 100 galona dizela,sto je malo manje od 400l.Motor je zapremine 12.7l,ima 470 konja.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
1 Privitaka
Evo ja se vratio iz Bosne,kisa mi pokvarila pecenje Jagnjeta na raznju u prirodi ali Vlasinski sir,prsute,kajmaka sam probao....sta probao,ozdrao sam se.=))
|
...i nije te stid i sram da se jos i hvalis ovdje... kako ti nas nije zao :lol::lol::lol::lol:
|
Uh,nije mi dobro....od hrane moracu da proverim holesterol sutra,i one trigliceride :lol:.
|
Neso druze lijepo izgledas,samo malo gledas namrgodjeno kao da ti je sunce islo u oci ili si bio ljut na tog malog sto sjedi pored tebe=))=))=))
|
Sigurno ga je zezao,ko onaj mali iz Varljivog leta 68-Manje vina,manje vina....=))
|
Takva mi je faca pre nego sto popijem kafu,=)),ko mrgud sam dok ne popijem kafu,a taj mali je moj sestric,taj mali je moj specijalac,mali"Mesi",tek ce se cuti za njega u bundes ligi.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org