![]() |
nek je sa srecom kolega, da te dugo sluzi :)
|
Ja kupio Samsung Galaxy S za 1000kn ilitiga 250 maraka što je pola realne cijene. Moj prvi android i touch. Sad se privikavam... :D
|
Sad ces tek da se razocaras u Androide, robote i ostale vanzemaljce :lol::lol::lol:
|
Skok s cigle na Symbian mi je bio malen kao i skok s Symbiana na Android. Pustio sam tehniku da me sustigne još davno i sad kad ja sustižem nju,mogu reći da je ovo teška papilova i s*anje. Nema veze,sad je ionako kasno... :D
|
Dobro ti je rekao Tranzit. Trebao si citati sta je Vaxteru uradio android. Bacio ga u dugove. Sto se mene tice iOs je "babo".
|
Prilagodiš sebi i 3310 pa si zadovoljan,tako da se ne sekiram... ;)
|
To su bili mobiteli imao 3310 godinama,a sad ova nova tehnologija nemože ni garanciju da izdrži.
|
Zašto je Nokia 3310 bolja od iPhone:
iPhone - padne na pod - razbije se ekran Nokia 3310 - padne na pod - probije pod :D |
1 Privitaka
Nabavio sam elektricnu cigaretu na usb:)Hocu da probam da bacim prave cigarete...Nije losa ideja elektricna cigareta dimi kao i prava,jedini problem je sto ne ujeda za pluca kao prava cigareta:(Pa se bojim da nece od toga biti nista i jos jedan problem sad pa sad potrosim bateriju i moram da ponovo punim na usb,ali u svakom slucaju mislim ko je rijesio i cvrsto stoji do toga da se prodje cigareta je prava stvar ovo...Jedino cega se jos bojim da se sad ne naviknem na elektricnu cigaretu i opet placaj hehehe....Vrijedi pokusat u svakom slucaju i ako se prodjem cigareta castim drugove sa yu-midi po pojednu pivkaru:)
Ovako izgleda.... Da dodam jos jedmu manu cigareti malo je poteska pa kad drzim ustima kao da drzim neku cijev od zeljeza a ne cigaretu hahahaha |
Sjecam se da je kod nas bilo u onim gift shopovima (ne kao otrov na njemacki, nego poklon na engleski :D ) bilo kupit trik cigarete, kao fora puhnes u njih, a one dime. Pa ono stariji kad te vide slagiraju se, a ti dijete od 9-10 godina, mada to sad i nije nista cudno. Samo sto se te nisu morale punit :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org