![]() |
Odlicno! Zvucis kao Grom :) Ali,ali..Pevac ti je solidan,bar u ovom poslednjem snimku,dikcija i te stvari :) Bez ljutnje,pozitivna kritika je :) I ja imam jednog slicnog takvog :) Je l' isti pevac u prvom postu,tacnije prvom snimku ''Bojim se'' i ovaj? :) Ali tebi kao takvom muzicaru,profesionalcu treba zaista dobar,dobar pevac. :)
Sve u svemu. Respekt. NordX |
Hvala :)
Pevac nije isti ,ali saradjujem sa obojicom... Znam da mi treba neki ultra pofesionalac pevach- u smislu da slaze sa svirkom kakvu ja preferiram,ali nemam srece jos uvek da mi se ukrste putevi sa tako nekim... Nije da se nije desavalo, radio sam sa mnogima,ali mi iskreno fali neko za konstantan rad. Nadam se da ce vremenom sve doci na svoje... Samo red,rad i disciplina :D |
Bas tako,samo rad,red i disciplina. :) I sam radim kao konj :D trudim se,ali nikako da se sretnem sa nekim ultra-profi pevacom,ali dace Bog nadam se :) Sve u svemu, 10-ka za svirku. Samo napred! :)
|
Svaka cast majstori.Vise nego odlicno.Poz
|
Citat:
|
@Vex kao i obicno odlicna svirka.
@Tranzit,hmm,imas li nekog pevaca za mene da malo pobegnem iz ove Srbije?Vrlo rado bih na neku evropsku turneju.:"> |
Citat:
|
Sve najbojlje o tebi mislim i evo me ponovo,preslusao sve i opet kazem da je ovo najbolje sredjena klavijatura sto sam cuo i svaka cast na tvojoj svirci,znanju i kreativnosti.Svaka cast,svaka cast,svakacast!
Sent from my iPad using Tapatalk |
Hvala puno Dejane na lepim recima, respect!
Evo od mene nesto,mora da puca za Novu godinu :) https://soundcloud.com/vexmunja/popl...style-vex-korg |
Strava!!!! Svaka čast!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org