YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Novi KORG Kronos! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16959)

romario 30.10.2012 20:58

...i tocka .
Postovano sa mobilnog uređaja

Emir82 30.10.2012 20:59

Dobro si rekao Mateja. To je sve do osjecaja i dirke i kako se zna svirati. Dzaba meni moj 3X ili m3 ako ja neznam po njemu tapkati.
A kad si usporedio 3X i Kronos jbg, to je suludo usporedjivati. To su totalno 2 drugacije sprave. Kad bude mogao Kronos arrengemente svirati kao 3X, a 3X bude imao 9 sinteza i sound engine kao Kronos, eh onda bi to bilo ok da se gledaju jedan na prema drugom.

matejas87 30.10.2012 22:11

pozz kolega pogresno si me zvatio emire nisam mislio na aranzera ali sta ima kronos mislim da nece nikad imati pa3x e to sam ja hteo da objasnim sto ne naprave jednu klavijaturu mislim kad bi se sastavije kronos i pa3x to bi bila naj jaca klavijatura mislio da si me sad shvatio jel pazi sad ja ako uzmem kronosa meni negine aranzer moracu opet da kupim a kad bi bilo iz dve jedna klavijatura bilo bih extra

Vex 31.10.2012 01:52

Citat:

Originalno postovano od matejas87 (Post 227830)
pozz kolege za kronos moj brat je u dansku kupio pre 3 meseca on ga koristi samo kuci ja bio skoro kod njega i veruj te mi da kronos-u netreba semplove i sta ja znam je sta ima sve u njemu ja sam se najezio a ima neki koji cim kupe nove klavijature odma ubace semple i kako stazvuci nije sve do semple nego je do dirke jel na svaku novu klavijaturu ima drugacije dirge i osecaj sviranja i zato drugacije zvuci dosta muzicara znaju to evo ja razmisljam sve moju opremu da prodam i da uzmem sebi kronosa jel sta mozes na njemu da uradis neces nikad na korg pa3x i to bez semplova

Upravo sam o tome i pisao na prethodne 2 strane... Ako od skoro 4 GB ROM-a i tonom dobrih efekata ne mogu da se naprave dobre boje onda da ga j***m ! Ali ispustio sam i to sto je rekao Ace,treba se znati raditi sa klavijaturom ...a i ne zaboravite da je vecina postojecih semplovanih na primer zujalica u stvari editovan ROM te neke klavijature ;)

sale_band 31.10.2012 07:42

Ja jos nisam ni M3 savladao kako treba jbt, a vec moram uzeti kronos...

Nikako da uhvatim ritam sa tehnologijom....

romario 31.10.2012 08:42

Sram te bilo :)
Postovano sa mobilnog uređaja

striphio 01.11.2012 18:05

Kako je ovaj vrisak na basu uhoparajući, bar za mene. Ne znam ko ga smisli. Prave cirkus od narodne muzike.

Vux 01.11.2012 20:33

Auh, vrhunski zvuk, a mogućnosti nepregledne :) ja lično volim ove "teške" dirke, svirao sam na njima dok sam imao električni piano kući, malo je teže, čak mi se dešavalo da me zabole ruke nekad, ali je mnogo izazovnije i lepši je osećaj :)
sve u svemu ova klavijatura je san svakog muzičara

Ledeni 22.01.2013 10:02

Kronos šta reći

Što se mene tiče ko pazari Kronosa završio je sa kupovinom klavijatura narednih da ne preteram 20 godina. Niko od nas je nece iskoristiti ni 2% šta sve može i koliko je moćna. Proverio pa znam. Zaključak BOMBA OD SPRAVE ALI ATOMSKA.

zaggy 22.01.2013 20:41

Eh tu klavijaturu mogu samo sanjati, bar još neko vrijeme... :(

Trenutno vrijeme na Forumu 18:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org