![]() |
Sto se mene tice mogu me svrstasti u grupu koju hoce ali znam da sam svaki instrument i bilo sta do sada sto sam kupovao kupio samo zbog sebe i za sebe pa tako i i Pa3x!A znam jedno a to je da kad god odem na svirku ako zadovoljim sebe sigurno su i ljudi koji su tu zadovoljni!Mislim da ce mi novi instrument dati jos vecu volju za rad i vece zadovoljstvo a mozda sam ipak ja samo bolestan :))
|
@Marco7, apsolutno se slazem. Pogodio si odgovor oko price dali je nesto skupo, dali se isplati i sl. Kad covek ima najboljeg proizvoda u bilo kojoj oblasti, to je poseban dozivljaj koji ispunjava i motivira. Bez razlike dali je sportska oprema, alat ili Korg pa3x, osecaj da imas najbolje moguce uslove za dati posao tera da das maksimuma i od sebe.
|
To sto ti pise not pa file i kod mene se javlja kad pokusavam da ucitam i global od starije serije ali sve radi kako treba!Pobrisi boje koje ti smetaju ili ubaci ih ponovo kao multisempl i prepisi paramtere kako su podesene u sound-u i sve da radi kako treba!
|
da se zna:)
euro u BiH je 1.955830 KM i tako je od kad je uveden, i tako će bit dokle ga bude. nema nikakvih variranja, to je taj odnos marke i eura, i on je fiksiran. Eto:D |
Ode Pa2xPro i sad cekam da stigne Trojka :)
|
Zdravo,
upravo sam dobio informaciju da u muzickoj radnji Ama... (BiH), Pa3x 61 košta 5 900 KM (za keš). 3025 €. Pozdrav. |
Broth... music shop. Pa3x 61 6299km, Pa3x 76 6599km :D Ali prvo me prodavac nalozio kaze 12000€ ja na sekundu pomislio da je ahhahaah ne znam ni ja sta.... ugl eto cijena i 800 km su zvucnici posebno. :D I ja sam sada zvao :)
|
Znaci ne moze ni ovaj Korg proci bez neke zackoljice i cimanja :)
|
Postovani, da li pa3x ucitava setove od pa2xpro ... Neko kaze da, neko ne. Da li moze neko detaljnije da mi objasni tu proceduru? Da li mora nesto da se cacka i sta? Hvala
|
Naravno da ucitava, i to od sve Pa serije. Samo sto je struktura performansa, ritmova malo drugacija pa su potrebne male korekcije (tj. rucni load).
Ali nista strasno. |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org